نیاز به نیروی کمکی!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به پیشنهاد یکی از بچه ها این تاپیک رو زدم تا ببینم کدوم یکی از دوستان میتونن در زمینه ی مرتب کردن و پاکسازی
بخش ابزارهای انجمن فتوشاپ بهمون کمک کنن.

الان اگر یه سری به بخش ابزارها و تاپیک هاش بزنید میبینید که خیلی از لینکها پاک شدن یا کلی اسپم توی اون
انجمن هست و خلاصه خیلی از پستهای توی اون انجمن عملا به درد بخور نیستن و اگر کسی دنبال مورد خاصی
باشه باید کلی صفحات پر از اسپم رو طی کنه تا به نتیجه ی دلخواهش برسه!

من یا عرفان هم واقعا نمیرسیم که بخوایم تک تک تاپیک ها رو بگردیم و بررسی کنیم و ...

به همین خاطر هر کدوم از بچه هایی که میتونن کمک کنن لطفا اعلام آمادگی کنن.
ولی خوب لطفا دوستانی که میخوان اعلام آمادگی کنن حتما این شرایط رو داشته باشن:

1- جزو اعضای باسابقه ی انجمن باشن. یعنی حداقل 300 - 400 تا پست داشته باشن.

2- حتما زمان کافی برای اینکار رو داشته باشن. یعنی اگر محصل هستن یا دانشجو هستن
و میدونن که وقت نمیکنن لطفا و خواهشا اعلام امادگی نکنن. چون ما میخوایم اینکار هر چه
زودتر انجام بشه.

3- حتما حتما اینترنت پرسرعت داشته باشن. چون بررسی کردن تمام صفحات و لینکها وقتگیر
هست و اگر اینترنت پرسرعت نداشته باشن دچار مشکل خواهند شد.

4- با آپلودسنترها آشنایی کافی داشته باشن. یعنی وقتی مثلا یک لینک از سایت Rapidshare
یا Hotfile یا ... رو دیدن ، بدونن که چطوری باید متوجه بشن که لینک سالم هست یا خیر

لطفا فقط در صورتیکه میتونید کمکی کنید توی این تاپیک پست بدید و به هیچ عنوان اسپم نکنید.

موفق باشید. :rose:

hhhhaaaa

Member
سلام سارا جان

اگه بخوای تا آخر هفته میتونم کمکتون کنم :wink:

شرایط 1،3،4 رو دارم شرط دو رو هم اگه تا آخر این هفته می خواد کار تموم بشه هستم :wink:

هرچه زودتر شروع کنین بهتر ، اولین کسی که با این لینک ها اسیر بود خودم یک سال پیش بودم :دی

فقط باید یکم توضیح بدی که چه پست هایی پاک بشه ! مثلا :

1- اسپم نظیر تشکر و درخواست
2- پستی که عکسش پاک شده
3- پست ویرایش هم کنیم ؟ یعنی یه لینک سالمه یه لینک خراب ! خراب رو پاک کنیم ؟
4- تاپیکی که اولین پستش مثلا یه مجموعه پی اس دی هست و بعدا همه اومدن تشکر کردن و این چیزا پاک شه !
5- تاپیکی که یه پست هست آیکن و لینک دانلودش خرابه اون تاپیک که ازش چند نفر تشکر کردن به طور کلی حذف بشه؟!
6- لینک هایی که فیلتر شده چی؟
7- با آی پی ایران لینک ها رو چک کنیم؟
8- آیا هر کس رو مسئول می کنین یه قسمت رو مرتب کنه؟ اینجوری بهتره به نظر من !

9- یا هر چیز دیگه که خودت بگی سارا جان :wink:

:rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون حسین جان. فکر میکنم طوری باشه که بشه یک هفته ای تمومش کرد.

اما چیزی که گفتی:

1- بله اسپم و تشکرها باید پاک بشه
2- اگر خودت میتونی براشون عکس تهیه کن اگر نه نیازی به پاک کردن کل پست نیست.
3- بله. اگر توی یک پست 2 تا لینک بود و یکیش سالم و یکیش مشکل دار بود فقط مشکل داره رو ویرایش میکنید
4- نه اصلا! فقط پستهای تشکر و پستهایی که بود و نبودشون مهم نیست پاک میشن وگرنه اصل تاپیک باید باشه
5- فعلا فقط هدف ما تاپیکهای مهم شده ی اون بخش هست.
6- بخاطر همین گفتم باید اون شخص وارد باشه! باید بتونه لینکهای فیلــتر شده رو هم چک کنه. اگر سالم بودن نیازی به پاک کردنشون نیست.
7- اصلا مهم نیست! لینکهایی که سالم هستن چه فیلـــتر باشن چه سالم ، نباید پاک بشن.
8- نه متاسفانه اینطوری نمیشه! چون باید فقط به یک نفر دسترسی ویرایش و پاکسازی رو بدیم.

MohammadGh

Well-Known Member
منم ميتونم توي اين به شما كمك كنم :green:
تمام شرايطي كه هم گفتين رو دارم
تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا