نیاز به نویسنده برای سایت تفریحی با پست های اختصاصی

ho$$ein

Member
سلام
یک سایت تفریحی در حال توسعه هستش که برای آن نیاز به چند نویسنده با شرایط زیر نیازمندیم.

شرایط:

1. آشنایی کامل با سیستم وردپرس
  2. دارای سابقه نویسندگی در سایت های مشابه
  3. وقت کافی در هر روز برای ارسال مطالب ( مطالب به صورت کاملا اختصاصی باید ایجاد شوند )
  4. استعداد نوشتن مطلب و مقاله در موضوعات مختلف عمومی ( ذوق داشتن و فکر خلاق + توانایی نوشتن انشا )
  5. آشنایی با اصول اولیه سئو ( توانایی مدیریت مطلب، برای گرفتن در صدر نتایج موتورهای جستجو )
در مرود شماره4 و 5 بیشتر توضیح میدم: فرد نویسنده باید بتواند با انتخاب عنوان مناسب ، بازدید کننده را برای خواندن مطلب جذب کند، این کار فقط با انتخاب کردن عناوین مناسب امکان پذیر خواهد بود. همین طور انتخاب کردن تگ های مناسب برای مطلب می تواند اثربخشی مثبتی در پیشرفت سایت داشته باشد. و همین طور پویایی مطلب و سوال پرسیدن از مخاطبان در آخر هر مطلب می تواند ، بازدیدکننده را مشتاق کند تا مطالب دیگر را نیز بخواند و دنبال کند. و نکته ی دیگر ، نویسنده باید بتواند در متن مطلب کلماتی که دارای مخاطب بیشتری هستند یا توضیح و تفسیری در مورد آن لینک در نوشته های دیگر سایت وجود دارد ، لینک دهد و کاربران را به سوی سایر مطالب مفید نیز راهنمایی کند.

چند نکته:
نویسنده یک موضوع خاص را انتخاب می کند و با هماهنگی با من مشغول به نویسندگی در آن زمینه می کند.
مثلا در صورتی که قادر به ایجاد مطالبی در زمینه ی پزشکی ندارید پس باید حالا هماهنگ کنید.

عناوین سایت:

• فال روز ، اس ام اس روز ، عکس بازیگران ، آپدیت nod32 و پست های روزانه دیگر مانند توصیه های پزشکی و ...
  • مطالب هفتگی ، مانند معرفی 10 سایت کاربردی در اینترنت و یا بیوگرافی یک شخصیت خاص
  • مقاله و مطالبی که در روزهای خاص ایجاد میشوند مانند : ارسال مقالات خاص در مناسبت های مختلف و توضیح دادن مناسبت ، تاریخچه و تمام موارد مربوط.
تمام نکته ها و شرایط ، برای یک نویسنده حرفه ای ، کار ساده ای هستند.
موارد دیگری نیز هستند که در صورت همکاری، بیشتر توضیح داده میشوند.

لطفا با ارسال پ.خ و پست در همین تاپیک آمادگی خود را برای ارسال تعداد مطالب مورد نظرتان و همین طور موضوع مورد نظر اعلام کنید.

با تشکر

ho$$ein

Member
لطفا قیمت های پیشنهادی خود را نیز برای بنده ارسال فرمایید
انتخاب نویسنده با توجه به سابقه فعالیت + قیمت پیشنهادی خواهد بود.

download206

New Member
من هستم

سلام دوست عزیز من تو سایت تفریحی قبلا کار کردم ......... خب قیمت بستگی داره به میزان محدودیتی که شنا برای پست داری ..... و 100 البته کیفیت مطلب این آیدی یاهو منه اگه خواستی با هم صحبت میکنیم

my id :::: bushehrfun_com

ho$$ein

Member
سلام دوست عزیز من تو سایت تفریحی قبلا کار کردم ......... خب قیمت بستگی داره به میزان محدودیتی که شنا برای پست داری ..... و 100 البته کیفیت مطلب این آیدی یاهو منه اگه خواستی با هم صحبت میکنیم
سلام، لطف کنید نمونه کارهاتون رو برام بفرستید + اینکه چقدر انتظار دارید بابت هر پست دریافت کنید. ما کیفیت مطلوب می خوایم.

جدیدترین ارسال ها

بالا