نیاز به نویسنده برای سایت آندروید

Mdl

New Member
سلام
فرا رسیدن سال جدید رو به همه ی دوستان تبریک میگم .

برای یک سایت آندروید دنبال نویسنده کاربلد هستم و لازمه کمی از فتوشاپ سرش بشه ، نحوه درست ارسال مطلب رو بلد باشه و از همه مهمتر خودش با آندروید کار کرده باشه و بدونه داستان از چه قراره . باقی موارد و مشکلات رو با توضیحاتی که بهش میدم برطرف میشه.

فعلاً نیازی نیست خودش برنامه / بازی و... رو دانلود و آپلود کنه ! لینک ها رو مثلاً تو یه فایل text به من میده و من کارش رو انجام میدم بعد لینک آپلود شده رو میدم !

کاری که باید انجام بده چنتا عکس از مارکت گوگل ذخیره میکنه ، ریسایز و رو هاست دانلود آپلود میکنه ، توضیحات کامل هم تو مارکت گوگل هست و میتونه تا حدّی رو که متوجه میشه و برنامه رو به کاربر میفهمونه به فارسی بنویسه ! (اگه با آندروید کار کرده باشه.

از همه مهم تر :

- اطلاعاتی در مورد آندروید و برنامه هاش داشته باشه
- داشتن روحیه تیمی
- پولش رو دریافت میکنه اما آدمی نباشه که برای پول هر کاری کنه !
- روزی 2 تا 3 پست اختصاصی ارسال کنه

موارد بالا اوکی باشه باقی چیزا رو خودم بهش میگم چیکار کنه . دوستان قیمت مدنظر خودشون رو برای هر مطلب پ.خ کنن .
دوستانی که فکر میکنن میتونن و این توانایی رو دارن در کنارشون بودن باعث افتخار ماست :rose:

آدرس سایت
http://parsapk.com

آخرین ویرایش:

ihoman

New Member
با سلام و خسته نباشی در مورد سایت آندروید اگر آدرس سایت میذاشتی خوبه من میتونم همکاری کنم البته پول زیاد مهم نیست مهم اینه که ببینم این سایت میتونه پیشرفت کنه یا نه؟

Mdl

New Member
با سلام و خسته نباشی در مورد سایت آندروید اگر آدرس سایت میذاشتی خوبه من میتونم همکاری کنم البته پول زیاد مهم نیست مهم اینه که ببینم این سایت میتونه پیشرفت کنه یا نه؟
سلام

آدرس سایت به پست اول اضافه شد !

جدیدترین ارسال ها

بالا