برای ترجمه سایت نیاز به مترجم دارم لطفا دوستان گرامی قیمت رو هم اعلام بفرمایند
cyber-world New Member Jul 8, 2006 #1 برای ترجمه سایت نیاز به مترجم دارم لطفا دوستان گرامی قیمت رو هم اعلام بفرمایند
cyber-world New Member Jul 8, 2006 #3 ممنون از لطفت دوست من راستش در حد چند خط خودم هم مشکلی نداشتم ولی زیاده همونطور که در پست اول لینک دادم برای ترجمه سایت احتیاج دارم
ممنون از لطفت دوست من راستش در حد چند خط خودم هم مشکلی نداشتم ولی زیاده همونطور که در پست اول لینک دادم برای ترجمه سایت احتیاج دارم
aghahamidgol2 Active Member Jul 8, 2006 #4 من می توانم این کار را انجام دهم برایتان قیمت هم توافقی می باشد ... البته توافق بر حسب رفاقتی که در مجید آنلاین هست ...
من می توانم این کار را انجام دهم برایتان قیمت هم توافقی می باشد ... البته توافق بر حسب رفاقتی که در مجید آنلاین هست ...
cyber-world New Member Jul 9, 2006 #5 aghahamidgol2 گفت: من می توانم این کار را انجام دهم برایتان قیمت هم توافقی می باشد ... البته توافق بر حسب رفاقتی که در مجید آنلاین هست ... کلیک کنید تا باز شود... متشکرم دوست گرامی بهتون پی ام دادم
aghahamidgol2 گفت: من می توانم این کار را انجام دهم برایتان قیمت هم توافقی می باشد ... البته توافق بر حسب رفاقتی که در مجید آنلاین هست ... کلیک کنید تا باز شود... متشکرم دوست گرامی بهتون پی ام دادم