نیاز به طراح قالب (حرفه ای) e107

ACTIVE

Active Member
با سلام
جهت اجرای برخی پروژه های وب مبتنی e107 نیازمند طراح قالب (بصورت غیر حضوری) هستیم، آندسته از دوستانی که سابقه طراحی و استفاده از ابزارهایی چون
زبان PHP
زبان Java
پایگاه داده MySql
CSS
نرم افزار فتوشاپ
و ابزارهای مرتبط را دارند خواهشمند است رزومه خود را به آدرس پست الكترونيك [email protected] ارسال فرمایند.
ضمناً در رزومه ارسالی خود نام و نام خانوادگی، شماره تلفن قابل تماس، شهر محل سکونت و وب سایت هایی که تاکنون اقدام به طراحی قالب آن نموده اید را نیز بیان کنید.

آخرین ویرایش:

ACTIVE

Active Member
نمیخوام توهین کنم ولی به غیر از وردپرس همهشون آشغال هستند . تو هم بیا وردپرس تا بتونی پوسته های حرفه ای پیدا کنی:lol:

با سلام، خب هرچیزی را بهر کاری ساخته اند. ورد پرس برا سیستم های وبلاگی... e107 هم مدیریت محتوایی... یه کم مقولشون فرق میکنه. به هر حال ممنون از لطف که داشتید.

sharktech

کاربر فعال
با سلام، خب هرچیزی را بهر کاری ساخته اند. ورد پرس برا سیستم های وبلاگی... E107 هم مدیریت محتوایی... یه کم مقولشون فرق میکنه. به هر حال ممنون از لطف که داشتید.

این تصور که وردپرس برای ایجاد وبلاگ هست یه تصور کاملا غلط هست !

شما تقریبا با وردپرس هر نوع سایتی که می خواین رو می تونین راه اندازی کنین.

پیشنهاد بنده هم وردپرس هست که در صورت تمایل می تونم براتون قالب حرفه ای برای وردپرس طراحی کنم.

ACTIVE

Active Member
سلام و عرض ادب...

چهار سال پیش این تاپیک رو ایجاد کردم و الان مجددا نیازمند طراح قالب برای این سیستم هستم. البته بصورت غیر حضوری!
از دوستانی که علاقه مند به همکاری هستند با شماره تلفن 09144431987 (کرامت) و یا 09364508454 (صدیق) تماس حاصل فرمایند و یا با آدرس [email protected] با عنوان "طراح قالب" در ارتباط باشند.

ممنون و سپاس

جدیدترین ارسال ها

بالا