نیاز به اطلاعاتی در مورد Copyright بین المللی

می خوام بدونم این کار از نظر کپی رایت مشکلی داره؟
یک صفحه از یک سایت دیگه رو به طور کامل کپی کنیم و منتقل کنیم به سرور سایت خودمون و بگیم که این صفحه از فلان جا Download شده.

یک صفحه از یک سایت دیگه رو به طور کامل کپی کنیم و منتقل کنیم به سرور سایت خودمون و بگیم که این صفحه از فلان جا Download شده.
کپی رایت با این مسئله مشکلی داره؟

kitiran

Active Member
سلام
بستگی داره از کجا کپی کرده باشی اگه از جای معتبر مثل مثلا aol کپی کنی سایتتو تخته می کنن همون اول. اما اگر از جای معمولی گرفته باشی و به کپی رایت اونا احترام بذاری فکر نکم کاری با شما داشته باشند. :wink:

سلام
بستگی داره از کجا کپی کرده باشی اگه از جای معتبر مثل مثلا aol کپی کنی سایتتو تخته می کنن همون اول. اما اگر از جای معمولی گرفته باشی و به کپی رایت اونا احترام بذاری فکر نکم کاری با شما داشته باشند.
بحث همینه.اگر از aol کپی کنم یک مطلب رو و بگم که از AOL کپی کردم و لینک هم تو صفحه درج کنم بازم خلاف کپی رایته؟ یعنی کلا کپی با درج مرجع خلافه؟

kitiran

Active Member
نه اگه بنویسی به نقل از Aol یا نوشته شده توست AOL و .... نباید کاری اونا بکنند مخصوصا اگه لینکشون را بگذارید.
تا اونجایی که من می دونم درج مطلب با منبع مانعی ندارد در کپی رایت مگر خود سایت مخصوصا ممنوع کرده که بعید به نظر می رسدَ. :) البته من 100% مطمئن نیستم اما اصلش همینه

نه اگه بنویسی به نقل از Aol یا نوشته شده توست AOL و .... نباید کاری اونا بکنند مخصوصا اگه لینکشون را بگذارید.
تا اونجایی که من می دونم درج مطلب با منبع مانعی ندارد در کپی رایت مگر خود سایت مخصوصا ممنوع کرده که بعید به نظر می رسدَ. البته من 100% مطمئن نیستم اما اصلش همینه
ممنون.ولی مشکل منم همین 100% اطمینانه... کسی اطلاع نداره؟

alireza82

Well-Known Member
سلام
نه شما چنين حقي نداري مگر اينكه خودشون در سياست ها و قوانين شون گفته باشن
يا بايد از طريق ايميل از شون اجازه بگيري كه من اين كار رو ميخوام انجام بدم اجازه ميديد
در كل بستگي به خودشون داره مثلا همون aol تخته ميكنه البته ما رو يه سايت ها يكي از كاربرامون اين كار رو كره بود بهمون گفتن 24 ساعت وقت داريد برش داريد و گرنه.........

جدیدترین ارسال ها

بالا