نیاز به اسپانسر برای راه اندازی گیم سرور !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Xirown

New Member
سلام
من دنبال یه اسپانسر برای راه اندازی گیم سرور برای بازی Counter - Strike هستم
هرکی آمادگی داره اعلام کنه که باهم صحبت کنیم !

J4vad

Member
دوست گرامی اگر توانایی راه اندازی WOW رو داشته باشید البته با آپدیت Patch ها و GM شدن . بنده مایلم با هم همکاری کنیم ، اما فکر نمی کنم سرور Counter آن هم در ایران که کلی سرور رایگان و پرقدرت هست جالب باشه ! اما WOW در ایران راه زیادی برای پیشرفت داره .

موفق باشید .

nimafire

find / -name Support > u
والا ما خودمون چون دیتا سنتر هستیم راه اندازی میکنیم.هزینش کم نیست.نزدیک به 100 هزار تومن هست.نمیدونم کسی بتونه اسپانسر بشه.اما مطمین باش 100 تومن که هیچی.بیشترشو در میاری.
اگه نیاز به راه اندازی داشتی میتونم کمکت کنیم.

موفق باشی

آخرین ویرایش:

J4vad

Member
nimafire گرامی WOW رو هم می توانید ؟ بنده با مدیر فنی دیتاسنتر لحظه صحبت کردم و بعد از گذشت زمان زیادی قادر به اجرای این بازی نبودند ! یعنی نسخه سرور این بازی رو هر کسی ندارد ! اگر امکان راه اندازی دارید اعلام کنید

با تشکر .

Xirown

New Member
nimafire جان شما ID یاهو چیزی داری بتونیم باهم صحبت کنیم ؟

nimafire

find / -name Support > u
ویرایش شد.شرمنده.
جواد جان بله.امکانش هست.با سرور اختصاصی بهتون میدیم.
هزینش هم ماهانه با سرور 160 هزار تومان.بازی کانتر هستواز ایران و کانادا هم بهتون سرویس میدیم.

nimafire

find / -name Support > u
ببین.
یه گیم سرور راه میندازی.مثل گیم نت.اما میشینی تو خونه.
بعد صاحب گیم سرور یه حق عضویت میکیره.مثلا ماهی 10000 تومن.فکرشو بکن.فقط و فقط 12 نفر عضو بشن.پوله اجارش در میادحالا این بشه 20 تا.سود شروع میشه.من تظمین سود این کار رو میکنم.
تازه میتونه ساعتی حق عضویت بگیره.که در ماه بیشتر از نفری 10 تومن میشه.
من الان 30-40 نفر آماده عضویت دارم.که تا جایی این سرویس رو ببینین میپرن ثبت نام کنن.
با اینترنت و سرعت ایران هم مشکلی نداره.

آخرین ویرایش:

PadinaWebGroup

Active Member
يعني جا افتاده اين كار تو ايران ؟!‌يوزر زيادي داره ؟! بايد كجا تبليغ كرد !؟ ممنون

mehriz

Active Member
سلام خدمت دوستان عزيز
nimafire عزيز در مورد نيازمندي هاي اين سيستم ممنون ميشم اطلاعاتي بديد.

J4vad

Member
دوست من ! بنده سرور Counter منظورم نیست ! منظور بنده سرور World Of Warcraft هست ! که هر کسی سرورش رو نداره ! بزرگترین سرور هم در ایران که واقعا خوب جواب داده پیشگامان هست !

اگر قادر به اجرای این بازی هستید اعلام کنید .

موفق باشید .

SPS12

Member
سرور wow

سلام دوستان
من سابقه راه اندازی سرور WOW رو دارم و GM پیشگامان هم رفیق فابریک هست و میتونهه راهنماییون کنه.
من فضا شو سراغ دارم آدماشم سراغ دارم و فقط مشکل مالی داریم.از نضر اکانتینگ و بازاریابو اینا هم همه OK است.طبق بر اورد ما با اکانتی 5000 تومان هم جواب خواهیم گرفت

کسانی که مایل به همکاری هستن یا به من PM بدهند با در یاهو با من تماس بگیرند
My Yahoo Id :Sp7_effector

Xirown

New Member
ببین.
یه گیم سرور راه میندازی.مثل گیم نت.اما میشینی تو خونه.
بعد صاحب گیم سرور یه حق عضویت میکیره.مثلا ماهی 10000 تومن.فکرشو بکن.فقط و فقط 12 نفر عضو بشن.پوله اجارش در میادحالا این بشه 20 تا.سود شروع میشه.من تظمین سود این کار رو میکنم.
تازه میتونه ساعتی حق عضویت بگیره.که در ماه بیشتر از نفری 10 تومن میشه.
من الان 30-40 نفر آماده عضویت دارم.که تا جایی این سرویس رو ببینین میپرن ثبت نام کنن.
با اینترنت و سرعت ایران هم مشکلی نداره.

اشتباه میکنی شما !
توی ایران بازی توی سرور های Counter مجانی هست ... هرکی خواست میتونه بیاد تو سرور نیازی به پول دادن ندارن بازیکنا !

سلام
فکر کنم من و با شما یا دوستتون در این مورد حرف زذیم ما می تونیم بهتون سرور ارائه بدیم اما اسپانسر فکر نمی کنم کسی قبول کنه! در ثانی بقول دوستمون با گرفتن چند عضو پول سرور ماهیانه در می یاد اگه سرور اختصاصی خواستین برین به این لینک http://www.server4ir.com/dedicated.php

و اگرسرور مجازی می خواین می تونید برین به ادرس

http://www.server4ir.com/vps.php
آپتایم سرور ما هم 100% هست و در دیتا سنتر انگلستان واقع است
موفق باشید

اشتباه میکنی شما !
توی ایران بازی توی سرور های counter مجانی هست ... هرکی خواست میتونه بیاد تو سرور نیازی به پول دادن ندارن بازیکنا !
سلام
این سوال من هم بود
الان توی ایران 5-6 تا سرور رایگان کانتر هست
اگر منظورت wow هست میشه اطلاعات بیشتر بدی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا