نیاز به آبجکت داخلی استخر فوری

MAH.SHAB

New Member
کمک فورررررری - فورررررری خواهش :cry: :cry:
سلام به تمامی دوستان
دارم یک 3d داخلی استخر می سازم . آبجکت داخلی می خوام پرسوناژ آدم.
فقط موضوع اصلی اینه که پروژه اداری و باید پرسوناژها اسلامی باشد:lol::lol: وگرنه اسلام به خطر می افتد
اگر سایتی می شناسید معرفی کنید .rpc هم باشه مشکلی نیست.

.:BehzAd:.

Active Member
پرسوناژ ادم میخواید برای استخر:green: اونم اسلامی باشن من که نمیفهم چی میخواید اگه اومدن که برن استخر که هیچی تنشون نیست و اون وقت اسلامی بودن نداره اگه هم اسلامی باشه که اون وقت میان فقط به آب نگاه میکنند چون نمیتونند برن تو آب آخه لباسشون خیش میشه استخر هم هست نمیشه که لباس غواسی تنشون باشه.

عارف جان یکه کاره استخر فوق العاده انجام داده برو گالری سه بعدی رو ورق بزن پیداش میکنی اصلا نه آبجکتیداره نه پرسوناژی استفاده شده فقط کاستیک های که ایجاد کرده کاررو زیبا کرده تنظیم شیدر ها و نور پردازی هم یه ریل بودن صحنه تون کمک میکنه .

موفق باشی من دیگه باید برم.

MAH.SHAB

New Member
bezad جان سلام. منظورم از آبجکت اسلامی (پرسوناژ مرد بود ) .بار فیگور های مختلف خانم نباشد پروژه دولتی.ترجیهاً اگه vray باشه ممنون میشم.با تشکر از راهنمائیت کار عارف جان رو هم دیدم خیلی عالی بود . :rose:

MAH.SHAB

New Member
آخه یکسری گرفتم فیگر خانم بود نمی تونم استفاده کنم.بعدشم متریال هاش منتال ری.متاسفانه من هم نمیدونم چطوری به وی ری تبدیل کنم.

.:BehzAd:.

Active Member

خوب مرد هم که باشن باز اسلامی که نمیشه چون هیچی تنشون نیست MAH.SHAB جان ببخشید اسمتون رو نمیدونم.

برای تبدیل خوده وی ری این قابلیت رو داره که تو صحنه کلیک راست بکن بعد کانورت متریال رو بزن بگردی پیدا میکنی البته این کار بعضی اوقات نتیجه اش چندان خوب نمیشه کلی اسکریپت و برنامه هست برای این کار سرچ کن پیدا میکنی.

در ضمن یه مکث مرسی :rose:

موفق باشی.

MAH.SHAB

New Member
بهراد جان اسمم مهیار
همین طور که میدانی واسه آقایون مشکلی نیست با مایو باشن و در تلویزون هم میبیتید که مسابقات شنا آقایون رو نشون میده مگر اینکه تلویزیون نبینید:green:حالا بگذریم.میشه یه لطفی کنی اسکریپت یا برنام رو واسم دانلود با آموزشش رو واسم بزاری ممنون میشم.

MAH.SHAB

New Member
راستی vray 2 رو دانلود کردم و نصبش کردم روی max 2011 ولی پنحره منریال یه کمی سخت شده می شه کاری کرد که مثل 2010 بشه پنحره منریال .

پیوست ها

• 12.jpg
    12.jpg
    238.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا