نیازمن هاست ارزان و مطمئن فقط در مشهد

simo120

Active Member
نیازمند هاست ارزان و مطمئن فقط در مشهد

قابل توجه مدیران سرورها
به مقدار حدودا 500 تا 1000 مگ هاست لینوکس با سی پنل ارزان و مطمئن با اپتایم بالای 99/9 تریجا امریکا نباشه برای یک سایت تجاری لازم دارم.
ارائه دهنده حتما باید شرکت و در شهر مشهد باشه.(دفتر کار حقیقی وجود داشته باشه)
در ضمن با توجه به حساس بودن سایت قرارداد کتبی باید بده که تا اخر قرارداد مشکلی پیش نیاد.
با این صحبتها اگر کسی تمایل به همکاری داشت اطلاع بده.
ترجیحا پ خ بدید

webmizban.com

Active Member
با سلام
در صورت تمایل در خدمت شما هستیم البته مشهد نیستیم و پنل نیز دایرکت امین است : http://webmizban.com
قرار داد کتبی نیز ارائه میشود.

در صورتی که مسرید از سرویس دهنده شهر خود سرویس بگیرید afghannic.com پیشنهاد می شود.

موافق باشد.

simo120

Active Member
با سلام
در صورت تمایل در خدمت شما هستیم البته مشهد نیستیم و پنل نیز دایرکت امین است : http://webmizban.com
قرار داد کتبی نیز ارائه میشود.

در صورتی که مسرید از سرویس دهنده شهر خود سرویس بگیرید afghannic.com پیشنهاد می شود.

موافق باشد.

دوست عزیز
من میگم یه سایت معتبر.این سایت afghannic.com که فقط یه تلفن موبایل و یه ایمیل یاهو داره!!!

shatelhost

New Member
شاتل هاست

سلام.

شاتل هاست با سابقه حدود 5 سال در زمينه هاستينگ و دومين در خدمت شماست

shatelhost.com
شاتل هاست

toxin

Active Member
قابل توجه مدیران سرورها
به مقدار حدودا 500 تا 1000 مگ هاست لینوکس با سی پنل ارزان و مطمئن با اپتایم بالای 99/9 تریجا امریکا نباشه برای یک سایت تجاری لازم دارم.
ارائه دهنده حتما باید شرکت و در شهر مشهد باشه.(دفتر کار حقیقی وجود داشته باشه)
در ضمن با توجه به حساس بودن سایت قرارداد کتبی باید بده که تا اخر قرارداد مشکلی پیش نیاد.
با این صحبتها اگر کسی تمایل به همکاری داشت اطلاع بده.
ترجیحا پ خ بدید

دوست عزیز کجا داری دنبال هاست میگردی... بهترین هاستینگ ایران همینجاست ... مشهد هم هست

قسمت فوتر انجمن رو بخون نوشته "سرور سایت مجید آنلاین توسط پرشین سرویسز پشتیبانی و مدیریت می شود."

بهترین هاستینگی هست که در طی چند سال پیش در ایران بوده

msaeedmp

Member
باسلام
چنانچه روی مستقر بودن در مشهد اصرار دارید دیتاارقام شرکت معتبر ایران سرور را به شما پیشنهاد می دهد.
جزو 10 شرکت برتر خدمات میزبانی وب ایران هستند.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا