www.ahvazcity.net
Well-Known Member
بچه ها اگه کسی لینک سالم داره بهم بده ممنونم
حالا نمی تونی آپلود کنی تا اونجایی که یادم میاد از این اسکریپت ها زیاد داشتیین قدر باگ داشت که هر کس نصب کرد هک شد که کلا لینک دانلودش از تویی نت محو شد
+ نوشتن یک بخش خبری جزو ساده ترین کارهاست + با این که نمونه های خیلی زیادی تویی نت وجود داره و پرتالهی مختلفی این امکان رو میدن بطور مثال نیوک یا ....
موفق و پیروز باشید
نمی دونم این آقا که مشتری منه گیر داده به فارسی نیوز کوتاه هم نمی یاد هر چی بهش می گم می گه نه .من حتی I Joomla News رو فارسی کردم براش اوردم بالا می گه سخته کار کردن باهاش . حالا اگه بتونید همونو پیدا کنید واقعا ممنون می شمميتوني از SoSo.News.Express.Pro.2.0.4 هم استفاده كني .. منتها بعيد بدونم فارسي شده باشه ..
لینک سایت رو لطف کنیدوست عزیز میتوانی از سایت پی سی سون سیستم خبر خوان فارسی 4 را دانلود کنی .
اگه یک لینک بدی ببینیم سیستمش چطوریه بد نیست...دوست عزیز میتوانی از سایت پی سی سون سیستم خبر خوان فارسی 4 را دانلود کنی .
من متاسفانه امکان آپلود را ندارم .
با تشکر
دادا اینم کامپوننت مدرسه .فقط اون ورژن 3 رو هم آپلود کنی ممنون می شمرامی یک نفر هم بیاد برای من یک اسکریپت مدرسه مجازی بذاره...احتیاج شدید دارم هیچی به درد بخور هم پیدا نکردم.......
یک چیز بدرد بخور باشه....انگلیسی باشه فارسیش می کنیم...
This file has been deleted.با عرض معذرت از تاخیر
فایل را پیوست کردم
در ضمن کسی راجع به سیستم مدیریت مدارک knowledge tree اطلاعی دارد من فایل فارسی ساز را دریافت کرده ام ولی اصلا فارسی نمیشود .
ضمنا سیستم قوی میباشد از صادق خان هم خواهش میکنم توجه کنند .
با تشکر
آقا ما نتونستیم آپلود کنیم اما در راپید آپلود کردم .
http://rapidshare.com/files/62921276/khabar.rar.html
ممنونمباشه امشب برات ورژن 3 را آپلود میکنم....الان خونه نیستم.....
نه والا فقط یه سیستم نمره گذاری پیدا کردم دارم فارسیش می کنم .ولی کامپوننت مامبو را دیدم و نصب کردم...
چیز بهتری نداری؟؟؟