نیازمند یک نفر آشنا به photoshop جهت برش عکس (کار پاره وقت)

mohammadkhaani

New Member
با سلام به همه ی همکاران و دوستداران گرافیک!

برای تبدیل عکسهای گرفته شده از محصولات و برش آنها (درآوردن و گذاشتن در زمینه ی سفید) نیاز به همکاری پاره وقت (یا پروژه ای) یک نفر آشنا با photoshop است.
تعداد عکسها فعلا حدود 1000 عدد است و هر هفته اضافه می شود. (از هر محصول بین 4 تا 10 عکس گرفته می شود)
عکسها برای چاپ نیست و فقط برای نمایش در وب سایت است لذا نیازمند دقت بالا و برش خیلی حرفه ای نیست و شاید نیاز نباشد وقت زیادی برای هر عکس گذاشته شود.
درصورت نیاز آموزش هم داده می شود.
کار می تواند در منزل انجام شود فقط اینترنت پرسرعت برای تبادل عکسها نیاز است.

ممنون

alirezan28

Member
سلام ...
شرایط همکاری تون چیه...؟
این ای دی یاهو منه :alirezan28
اگه هستید بیشتر صحبت کنیم ...

بنده مسلط به نرم افزارهای photoshop و Coreldraw و Illustrator ، آشنا به گرافیک وکتور و بیتمپ
ضمنا در زمینه 3 بعدی هم فعال هستم
نویسنده کتاب آموزش Coreldraw ، در صورتی که خواستید لینک میدم .
قیمت هم مشکلی نیست
موفق و موید باشید
09309902191 لطفا ابندا مسیج بدید تا باهاتون تماس بگیرم

بنده در زمینه هوا فضا فعالیت می کنم و کاپیتان اسکاتران یکم نیروی دریای ، زمینی و هوایی آمریکا ، انگلیس و فرانسه هستم، جون مادرت به من کار بده ، به من به من، تورو خدا

التماس می کنم قبلش هم هماهنگ بکنی باهام تا خودم در کمال وقار و احترام باهات تماس بگیرم.

هر کاری هم بگی می کنم، هم آب حوض می کشم هم پیرزن برات خفه می کنم، فقط یه خواهش دارم ازت این کار رو بده به من.

باور کن به 69 نرم افزار مختلف هم آشنایی و تسلط کامل دارم همچنین پونزده زبان زنده و مرده ی دنیا رو هم دارم دوباره از نو تالیف می کنم.

من اصلاً با عکس بزرگ شدم!! خودم هم جزو برنامه نویسهای فتوشاپ هستم، یه ترفندایی می زنم که هر هزار تا عکست باهم دور بری بشه!!.

فقط یه این دفعه رو این کار رو بده به من

(حکایت این روزهای مردم ما)

آخرین ویرایش:
اگه دوست داشتید چند نمونه به صورت رایگان براتون انجام میدم شمارم در پست بالا هست

جدیدترین ارسال ها

بالا