نیازمند یاری سبزتان هستم.

سلام
من میخوام یه اتوران بسازم که دو صفحه داره و نیاز به کمک شما دارم

لطفففففففففففففففففففففا کمکم کنید

نیازمند یاری سبزتان هستم.

پیوست ها

• Multimedia.jpg
    Multimedia.jpg
    100.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11

sport414

Active Member
با سلام
اگر منظور شما این است که اگر بر روی فیلم 1 کلیک شد فیلم پخش شود و الی آخر ، فکر کنم بتوان از روش زیر استفاده کرد .
روش اول : اول تمام فیلم ها را بر روی هم قرار بدهید و بعد از کلیک مثلا بر روی فیلم 8 ، از دستور sprite(whichSprite).locZ استفاده کرده مقدار عددی آن را برابر مثلا 200 بگیرید تا فیلم شما در بالاترین لایه قرار بگیرد و بعد فیلم را پخش کنید . همانطور که می دانید اسپرایت ها بر روی هم قرار می گیرنر و برای اینکه بتوان اسپرایتی را در بالاترین لایه قرار داد از دستور فوق استفاده می کنیم .
روش دوم : فیلم ها را در خارج استیج روی بوم قرار دهید و هر فیلمی که کلیک شد با دستور sprite( ).loc فیلم را وارد مکان خاص در استیج کرده و آن را پخش کنید.

منظورم این بود که...

با سلام خدمت شما دوست گرامی

از راهنمایی های شما متشکرم

منظورم این بود که چه طوری میتونم از یک صفحه که تعدادی عکس به صورت Thumbnailتوشه ، که هر Thumbnail

معرف یک ویدئو ست، با کلیک روی هر فیلم به یه صفحه جدید بره و ویدئو تو اون صفحه باز بشه.

مثلا: من اگه رو فیلم دومی کلیک کردم با باز شدن صفحه نمایش فیلم اونجا به نمایش در بیاد، و با یکبار کلیک رو دکمه

Prev به فیلم اول برم با زدن همون دکمه به صفحه اصلی که Thumbnail فیلمهاست (صفحه اول) برم

یا باکلیک روی Next به فیلم بعدی برم و با زدن Next رو فیلم آخر به (صفحه اول) برم

متشکرم

تقریبا هیچی!!!

تقریبا هیچی!!!
نمیدونم روند کار تو دیرکتور به چه شکله!؟
من پروژه های مالتی مدیا رو با Autoplay Media Studio در میارم، نرم افزار خوبیه ولی متاسفانه مثل دیرکتور منعطف نیست

ali512

Active Member
از دستور زیر می تونید استفاده کنید برای هر دکمه
sprite(2).member=member(5)
باید فیلمها تون توی cast آمده باشند .
اگر دایرکتور هیچی کار نکردید سخته باید اول یاد بگیرید بعد .
بهتره با نرم افزارهایی که وارد هستید آزمایش کنید .

جدیدترین ارسال ها

بالا