نیازمند یاریتان هستم

(azar)

Member
من برای تهیه برنامه indesign cs2 me به سی دی خریدم که در آن برنامه adobe creative suite2 قرار داره (البته روی پاکت سی دی نوشته adobe indesign cs2 me )

با مشاهده محتویات سی دی مشخصه که قابلیت اتوران داره ولی اتورانش کار نمی کنه و در داخل پوشه اصلی چند تا هست که یکیش بنام indesign هست و در آن یه فایل ستاپ هست که وقتی روش کلیک میکنم برای چند ثانیه منوی ورود به برنامه رو نشان میده ولی بعد ازش خارج شده و به همان پوشه بر میگرده.

در داخل این پوشه یه پوشه دیگه هم بنام indesign هست که یه فایل بنامAdobe InDesign CS2.msi که وقتی روش دابل کلیک می کنیم برنامه indesign نصب میشه و وقتی سریالش رو هم از فایل کیجن می گیرم مشکلی نداره ولی هر کاری میکنم برنامهactivate نمی شه

من حدس میزنم که باید cd برنامم خراب باشه آیا اینطوره ؟

اگه غیر از این باشه یا راهی برای برطرف شدن مشکل و دسترسی من به برنامه باشه که ممنون میشم کسی کمکم کنه و انشاءاله لطفش رو بتوانم جبران کنم

در غیر اینصورت میخواستم بدانم آیا کسی هست که بزرگواری بکنه یه نسخه از برنامه رو به آدرسی که میدم برام بفرسته. هزینش هر چقدر باشه تقدیم می کنم و همیشه مدیونش هستم

(azar)

Member
متوجه مشکل شدم

وقتی برنامه رو میخواهید نصب کنید باید برنامه های فتوشاپ و آکروبات رو از رو سیستم تون بردارید و بعد از نصب indesign مجددا آنها رو نصب کنید . امید وارم برای افراد دیگه مفید باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا