نیازمند یادگیری ایندیزاین هستم به صورت خیلی حرفه ای

سلام دوستان نیازمند یادگیری ایندیزاین هستم. به صورت کاملا حرفه ای، خصوصی یا سر کلاس.
مدرسه های ایده ، اینورس و ویژه رو یه سر زدم. زیاد فکر نمی کنم که از پایه یاد گرفتن چنگی به دل بزنه باز کلاس های ویژه یه چیزی.
لطفا راهنمایی بفرمایید که برای رفع اشکال و تکمیل دانسته هایم به کی مراجعه کنم.
کسی حرفه ای هست لطفن برام پی ام بزاره.
لازم به ذکر است که من ایندیزاین رو در حدی که کارم رو راه بندازه بلدم به عنوان مثال دو سه تا سررسید و یکه ویرایش مجله رو در اسفند انجام دادم اما میخواهم سرعتم رو ببرم بالا و اصولی و حرفه ای یادبگیرم ایندیزاین رو

atarodiamir

Active Member
سلام دوستان نیازمند یادگیری ایندیزاین هستم. به صورت کاملا حرفه ای، خصوصی یا سر کلاس.
مدرسه های ایده ، اینورس و ویژه رو یه سر زدم. زیاد فکر نمی کنم که از پایه یاد گرفتن چنگی به دل بزنه باز کلاس های ویژه یه چیزی.
لطفا راهنمایی بفرمایید که برای رفع اشکال و تکمیل دانسته هایم به کی مراجعه کنم.
کسی حرفه ای هست لطفن برام پی ام بزاره.
لازم به ذکر است که من ایندیزاین رو در حدی که کارم رو راه بندازه بلدم به عنوان مثال دو سه تا سررسید و یکه ویرایش مجله رو در اسفند انجام دادم اما میخواهم سرعتم رو ببرم بالا و اصولی و حرفه ای یادبگیرم ایندیزاین رو

سلام.
اگه قم هستین تشریف بیارین واستون تدریس کنم.

elnaz9170

New Member
سلام دوست عزیز
برای یادگیری نرم افزارهای گرافیکی اگر زبانتون خوبه به سایت لیندا سری بزنید یا آموزش هاشو از سایت p30download.com دانلود کنید
آموزش هاش حرف نداره
حتی آموزش نشر دیجیتال که یه چیز جدیدی هستش رو بهتون آموزش میده. خیلی عالیه واقعاااااا

جدیدترین ارسال ها

بالا