نیازمند نویسنده ( پاره وقت )

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام
به چند نویسنده جهت فعالیت در سایت مرجع الگوهای رایگان نیازمندیم .
فعالیت این سایت در راستای پروژه ها و فایل های آماده نرم افزاری است !

در ضمن برای این سایت نویسندگی خاصی وجود نداره ! برای هر پست فقط چند خط کافیه ! به همین دلیل وقت گیر نیست ( روزی 1 یا 2 پست کافیه )

نویسنده باید با موارد زیر آشنا باشه :

• آشنایی با سیستم وردپرس
  • آشنایی با نرم افزار های گرافیکی از جمله فتوشاپ و فایرورک "Firework " ( اگه به Firework آشنا نباشه هم مشکلی نیست )
  • کار با نرم افزارهای FTP برای آپلود فایل ها

بخش های مختلفی وجود داره که در صورت تمایل نویسنده میتونه تو اون قسمت فعالیت کنه ! (ولی بهتره تو چندین بخش مختلف فعال باشه)
بخش ها شامل :
گرافیک : افترافکت (After Effect) ، ایلستریتور (illustrator) ، ایندیزاین (Indesign) ، فتوشاپ (Photoshop) ، فلش (Flash) ، پیش زمینه (Backgrounds) ، کورل دراو (CorelDraw) و ...
نرم افزارهای آفیس : اکسس (Access) ، ورد (Word) ، پاورپوینت (Power Point) ،
مالتی مدیا: فایل های صوتی (Sound Effects) ، مالتی مدیا بیلدر ( Multimedia Builder ) و ...
طراحی وب : جوملا (joomla) ، جی کوئری (JQuery) ، وردپرس (Wordpress) ، عمومی ( Html ) و ...
اگه هم تمایل داشت میتونه بخش های مختلفی از جمله 3D و ... رو برای خودش ایجاد کنه !

مزایا :
برای هر پست فعلا 500 تومان در نظر گرفتیم که در صورت فعالیت درست و مناسب قابل افزایش هم هست !
در ضمن اگر نویسنده طوری فعالیت کنه که قابل قبول مدیر سایت باشه ، مزایای دیگری هم شاملش خواهد شد به عنوان مثال یک قسمت از تبلیغات رو ویژه نویسنده در نظر خواهیم گرفت
ساده تر میگم ، هر کسی اگه فکر کنه واسه سایت خودش داره تلاش میکنه به مقدار تلاشش درآمدش هم بیشتر میشه !

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
آرتاباز جان من هستم
به هر سه تا هم واردم البته غیر از فایرورک
درصورت تمایل یا شما آیدی بدین یا با من تماس بگیرید
ممنون
موفق باشید:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا