نیازمند نظر شما در مورد قالب وب سایت

vahidd.com

Member
سلام خدمت دوستان عزیز
در حال طراحی یه قالب برای یه سایت مجله انگلیسی هستم، قبلا فقط PSD تبدیل میکردم و توی کار طراحی نبودم واسه همین توی طراحی ضعیف هستم. عکس زیر یه Screeshot هست و پایینش هم لینک دموی آنلاین قالب هست، امیدوارم بتونم از نظراتون استفاده کنم.
حتی اگر رنگ یه جای کوچیک، یا اندازه متنش هم بد بود واقعا سپاسگذار میشم بگید.
Demo.jpg
ویرایش بهرامی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
قشنگ و ساده. ولی فکر کنم بشه بیشتر از فضاها استفاده کرد. البته اگه اون فضاهای خالی کنار مال چیز خاصی نباشن.
یا علی :rose:

Iranizi

Member
اگر طراحی ساید بار ها انجام شده بود و در تصویر مشخص بود بهتر میشد نظر داد .
انتخاب دو رنگ اصلی خوبه و با هم جور شدند.
مشکلی که میبینم در طراحی دکمه های بالا متن نوشته ها باید وسط چین باشه و خود نوشته تا دو لبه دکمه فاصله ( اصطلاحا padding ) داشته باشه.

موفق باشید

Adobe.Alavi

Active Member
ولي شيك و ساده و مناسب براي سايتهاي پر بازديد.

خيلي شبيه قالبهاي آماده هست.

ولي ميتونستي با نكته هاي ريز طراحي وبسايت خيلي زيباترش كني.

rezajalalii

Member
بالا خودشون گفتن که قالب آماده هست بستگی داره برای چه کاری بخواهید استفاده کنید اما قالب ساده و زیبایی هست.

vahidd.com

Member
ممنون از همه دوستان که نظرشونو گفتن
ولي ميتونستي با نكته هاي ريز طراحي وبسايت خيلي زيباترش كني.
من هم دقیقا دنبال این نکات ریز هستم، به نظرم خیلی مهمن، میدونم که سخته بخواهید این نکات رو بگید ولی میتونید چند تا دموی آنلاین مثال بزنید ؟
ممنون

L-B

Well-Known Member
ساده و مناسب
ولی
روی رنگبندی و همچنین فوتر کار بیشتر کار کنی بهتر باید بشه
===
جذابیت کار زمانی به کارت اضافه میشه که ساده بودن در عین زیبایی رو اصل خودت قرار بدی در اون صورت کاربر پسند خواهد شد ( + دسترسی های آسان .. ) از المان WEB 2.0 که باعث لعاب دادن به کار میشن هم بهره ببر .
برای مثال سایت هایی که المان های وب میزارند سر بزن و اون ها رو ببین .. از آیکون و ...

یک مثال بزنم ! گوگل برای مدت ها از کد رنگ ( هکس کد ) ی استفاده میکرد که اونو به نام Tomato برای خودش نامیده بوده و رنگ واقا زیبایی هست ! و باعث زیبایی کار میشه !

[CSSS]
color:tomato;
[/CSSS]

موفق باشی .

جدیدترین ارسال ها

بالا