کاش می دونستید تو ذهنم چه خبره
! فک کنم عنوان خوبی باشه ! یکی یکی بریم جلو ببینم تا کجا موفق شدید ! منحای شلوغی طرح که
اون رو آخر دست توضیح می دم !.
masouddesign ممنون از حمله ی برقاسات ! گفتی که شعاع نور اومده رو دستم ! ؟ جز اون قسمتی که آبی شده جایی رو پیدا نکردم
اونجا هم مشکل از چیز دیگه اییه . اصلا شعاع نور نیست . و چرا يه طرف دستش آب رفته ؟!! خوب عزیزم من خودم و نقاشی کردم یکم
آخر نقاشی کردنم یکم جوهر پاشید ! مگه عیب داره ؟ :دی اشکال به کفتره هم وارد نیست ! با کمال احترام نمی تونم بپزیرم !
black.dragon شما هم که شلوغی رو گفتید . آخر کار !
masouddesign تا اینجا که نه !
tikadownload ممنون ! به خاطر حمله ی کوچیکت ! :دی
main و
MohammadGh آخر
borhani59 تو دقیقا در نوشتت کاملا به هدف من اشاره کردی بابا دمت گرم ! ! البته نه برا له کردن !!! برا پیدا کردن هدفم !!!! از نوشتت
اینطور برداشت کردم که حرکت من در راستای یه هدف نیست و به هم ریختگی زیادی داره .
(به نظرم وقتی سیاهی لشکر استخدام میکنی هم حتی باید جاش مشخص باشه و الا بی نظمی ایجاد میکنه )
عزیز دل (توضیحی رو که می خواستم بگم) ! اگه من اینقدر ذهن آشفته ای نداشتم که این طرح رو نمی کشیدم . من دقیقا تو این طرح
می خواستم هیچ چیز دز جای خودش نباشه ! چون ذهن خودم رو دارم تصویر می کنم . تو یکی از تایپیک هام هم گفتم ذهن من اینهو
سالاده ! و دلیل اینهمه شلوغی و استفاده از رنگهایی که هیچ هارمونی با هم ندارن هم همینه ! شلوغ بی هدف و بی معنی . اشاره ی
خوبی به پلاک و گل و پرچم و کردی . که تو این همه شلوغی گم شدن و دارن بین این همه رنگ غرق می شن این ها
نماد اعتقاداتم هستن که بین یه عالمه براش ، رنگ و نورهایی که هر کدو به یه سمت می رن دارن شکسته و محو می شن و سخت
میشه بین اینهمه رنگ پیداشون کرد . و در آخرخودم که میخوام از این همه تخیلات شلوغ خلاص بشم . به بالا نگاه می کنم
یه کف دو انگشتی بزنید به افتخار من که هنوز بعد از این له شدگی اساسی یه زبون برام مونده ! (خوشم اومد خوب بود

)
دوش سرد واسم آمادست . منتظرم داغ تر از این بشم .