نیازمند نظرهای قرمز و کوبندتون هستم !

Leoric

Active Member
Festival Colors
attachment.php

این کار تقریبا چند ماهه پیشمه ! می خواستم اساتید ببینن چطوره . اشکالاش کجان ! اصلا مال هست یا نه!!!:دی
ولی می خوام با انتقاداتون له کنید منو !!!:mad: یعنی یه کاری بام کنید دیگه دست به فتوشاپ نزنم . ببینم چه میکنید . منتظر انتقادات داغتون هستیم .

پیوست ها

• Rang.jpg
    Rang.jpg
    805 کیلوبایت · بازدیدها: 131
طرحت مشكلي نداره ولي يكم زيادي از براش استفاده كردي:rose:
و شلوغشم كردي:rose:
و اگه متوجه شده باشي براش شعاع نور روي آدمه اومده بايد پشت آدمه باشه:rose:
و چرا يه طرف دستش آب رفته ؟:rose:
كفتر تم جلد نيست.:green:اين همه مشكل:green:

MOSTAFA

کاربر فعال
کلیت کار خوبه، اما عناصری که استفاده کردی زیاد با هم هماهنگ نیستن...
یکم زیادی شلوغ شده
اگه به رنگ بندی یکم جهت میدادی بهتر میشه، منظورم اینه که الان رنگ ها یکم قاطی شده، مثلا ترکیب صورتی در کنار آبی و نارنجی و... میتونست بهتر باشه!
اگه بیشتر روش کار کنی طرح خوبی میشه
موفقیتـ:rose:

عالیه بخدا من که کیف کردم

طرحت خیلی بده ( خودت گفتی انتقاد کنید منم گفتم اینو بگم ناراحت نشی )

hsajj

Member
خیلی زیباست ( شاد و جذاب )
بعضی جاها آبجکت ها و براش ها زیادی با هم قاطی شدن (که شاید اصلا اشکال نباشه)
خسته نباشی :rose:

سلام

چون فکر میکنم ضدگوله رو پوشیدی پس سعیمو میکنم ...
حس شاداب و گرم
به هم ریختگی و جزئیات مریض و ناقص
المان های تصادفی!
مفهومی ناموجود
کارت به نظرم یه هیجان و شور بی هویت رو نشون میده. البته تو فوران صحبتهاش چند تا نماد خوب مثل گل و پلاک و پرچم و کبوتر هست. اما همه چی با هم قاطی شده ولی جوش نخورده. نباید تو کار احساس بشه یه دیکشنری تبدیل به عکس شده... به نظرم وقتی سیاهی لشکر استخدام میکنی هم حتی باید جاش مشخص باشه و الا بی نظمی ایجاد میکنه ...
کار شلوغ هم که خودت میدونی بعد از فروکش طوفان موندگار نیست... اگه بخوام کارتو راستا سنجی کنم میشه یه ضربدر بزرگ، یه بیضی شلوغ تو مرکز و یه انسان صلیبی شکل در وسط. این فرمها چیزی هست که باید آراسته بشه نه شلوغ. پایه خوب و محکمه چون سادگیش اساسیه. اما نتیجه به هم ریختش چون جزئیاتش همسو و هم افزا نیست...
نمیدونم مردی یا زنده ای
من به حریفام تیر خلاص نمیزنم:rose:

یا علی

Leoric

Active Member
کاش می دونستید تو ذهنم چه خبره

! فک کنم عنوان خوبی باشه ! یکی یکی بریم جلو ببینم تا کجا موفق شدید ! منحای شلوغی طرح که

اون رو آخر دست توضیح می دم !.

masouddesign ممنون از حمله ی برقاسات ! گفتی که شعاع نور اومده رو دستم ! ؟ جز اون قسمتی که آبی شده جایی رو پیدا نکردم

اونجا هم مشکل از چیز دیگه اییه . اصلا شعاع نور نیست . و چرا يه طرف دستش آب رفته ؟!! خوب عزیزم من خودم و نقاشی کردم یکم

آخر نقاشی کردنم یکم جوهر پاشید ! مگه عیب داره ؟ :دی اشکال به کفتره هم وارد نیست ! با کمال احترام نمی تونم بپزیرم !

black.dragon شما هم که شلوغی رو گفتید . آخر کار !

masouddesign تا اینجا که نه !

tikadownload ممنون ! به خاطر حمله ی کوچیکت ! :دی

main و MohammadGh آخر

borhani59 تو دقیقا در نوشتت کاملا به هدف من اشاره کردی بابا دمت گرم ! ! البته نه برا له کردن !!! برا پیدا کردن هدفم !!!! از نوشتت

اینطور برداشت کردم که حرکت من در راستای یه هدف نیست و به هم ریختگی زیادی داره .

(به نظرم وقتی سیاهی لشکر استخدام میکنی هم حتی باید جاش مشخص باشه و الا بی نظمی ایجاد میکنه )

عزیز دل (توضیحی رو که می خواستم بگم) ! اگه من اینقدر ذهن آشفته ای نداشتم که این طرح رو نمی کشیدم . من دقیقا تو این طرح

می خواستم هیچ چیز دز جای خودش نباشه ! چون ذهن خودم رو دارم تصویر می کنم . تو یکی از تایپیک هام هم گفتم ذهن من اینهو

سالاده ! و دلیل اینهمه شلوغی و استفاده از رنگهایی که هیچ هارمونی با هم ندارن هم همینه ! شلوغ بی هدف و بی معنی . اشاره ی

خوبی به پلاک و گل و پرچم و کردی . که تو این همه شلوغی گم شدن و دارن بین این همه رنگ غرق می شن این ها

نماد اعتقاداتم هستن که بین یه عالمه براش ، رنگ و نورهایی که هر کدو به یه سمت می رن دارن شکسته و محو می شن و سخت

میشه بین اینهمه رنگ پیداشون کرد . و در آخرخودم که میخوام از این همه تخیلات شلوغ خلاص بشم . به بالا نگاه می کنم :sad:

یه کف دو انگشتی بزنید به افتخار من که هنوز بعد از این له شدگی اساسی یه زبون برام مونده ! (خوشم اومد خوب بود:rose: )
دوش سرد واسم آمادست . منتظرم داغ تر از این بشم .

سلام
نه مثل اینکه خوب نزدمت! هنوز که سرحالی... :green:
من از توجیه خیلی خوشم میاد!!! نشانه خلاقیت افراطیه!
اما دوست دارم به جای اینکه هستم اونی که باشم رو بکشم.
چون شلوغم از سادگی خوشم میاد
و چون برا اعتقاداتمون ارزش قائلم اونها رو از تو شلوغی ها میکشم بیرون تا خدانکرده بی اعتنا بشون نباشم.

منم کمی سحر کلامی خوندم پس ای جادوگر!
چرا تو که از این شلوغی داری فرار میکنی کاری برای سادگی و نظم و یقین نکردی؟
فقط فرار که کافی نیست. فقط عرفان که صحیح نیست. باید به نور نگاه کنی. باید به روشنی و پاکی و تعالی ... ولی الان تو اون شلوغی بیخیال و مبهوت همه چیزو روندی... کبوترت هم به سمت خدا نمیره. آسمونت پرنده های سیاه داره....
.....
خب اینا همش حرفه برادر. شلوغی بازم میگم به شرط نظم خوبه. اگه روی سینه یه ژنرال 100 تا مدال قد و نیم قد ببینم خوشم میاد. چون برا هر کدومشون زحمت کشیده. تو که به بی هویتی اعتقاد نداری برخوردت باید نشون بده.

attachment.php

...
راستی این چند تا نارنجک بیشتر برام نمونده بود. چون تو اون تاپیک پسرخاله شدیم من تقدیمت کردم. در حقیقت زیاده روی ها داستان ساز هست ولی خیلی از این نقد ها میتونه الکی به نظر بیاد...
خودم میدونم کثر حرفهام خالی بندی و توجیه و تا حدی مسخره هست. کارت بیشتر از اینا خوبه. ولی چکنم که سیبل میبینم دست به ماشه میشم!

راستی گل فراموش نشده. برای مزارت آوردم اما از کنار تخت مریضخونت هم دریغ نمیکنم.:rose:

یا علی

پیوست ها

• melalssssj.jpg
    melalssssj.jpg
    46.3 کیلوبایت · بازدیدها: 35

MOSTAFA

کاربر فعال

اینطور برداشت کردم که حرکت من در راستای یه هدف نیست و به هم ریختگی زیادی داره .
(به نظرم وقتی سیاهی لشکر استخدام میکنی هم حتی باید جاش مشخص باشه و الا بی نظمی ایجاد میکنه )
عزیز دل (توضیحی رو که می خواستم بگم) ! اگه من اینقدر ذهن آشفته ای نداشتم که این طرح رو نمی کشیدم . من دقیقا تو این طرح
می خواستم هیچ چیز دز جای خودش نباشه ! چون ذهن خودم رو دارم تصویر می کنم . تو یکی از تایپیک هام هم گفتم ذهن من اینهو
سالاده ! و دلیل اینهمه شلوغی و استفاده از رنگهایی که هیچ هارمونی با هم ندارن هم همینه ! شلوغ بی هدف و بی معنی . اشاره ی
خوبی به پلاک و گل و پرچم و کردی . که تو این همه شلوغی گم شدن و دارن بین این همه رنگ غرق می شن این ها
نماد اعتقاداتم هستن که بین یه عالمه براش ، رنگ و نورهایی که هر کدو به یه سمت می رن دارن شکسته و محو می شن و سخت
میشه بین اینهمه رنگ پیداشون کرد . و در آخرخودم که میخوام از این همه تخیلات شلوغ خلاص بشم . به بالا نگاه می کنم :sad:

راستش به نظر من خیلی خوب نتونستید اون ذهنیت خودتون رو اجرا کنید و نشون بدید
به نظر من یک طرح خوب جدا از یک ایده و مفهوم قوی باید توی اجرا و جنبه های زیبا شناختی هم خوب باشه
با توجه به مفهوم شما میتونستید که اجرای بهتری داشته باشه، مثلا میتونستید از ترکیب رنگ تیره و طرح های بهتری برای نشون دادن هیجان و .. استفاده کنید
یا مثلا اگه میخواستید افکار رو در قالب رنگ های متنوع و پخش شده نشون بدید بهتر بود به نحو بهتری از براش و ... برای این کار استفاده میکردید
اما خوب بازم میگم، کلیت کار خوبه ولی روی رنگبندی و انسجام عناصر بیشتر باید کار کنید
موفقیتـ:rose:

Leoric

Active Member
عزیز دل سعید جان من چطور تو این نت ایران این فایل به این گندگی رو آپ کنم ! من از محیط کار فایل PSD یه عکس گرفتم ! پیغام خصوصیش

میکنم برات اگه کفایت نکرد . مجبورم ! آپلودش می کنم !:cry:

از نظر دوستان ممنونم . دوستان عزیز ببخشید قصد اهانت به هیچ کدوم از دوستان رو نداشتم !اگر کوبندگی و انتقاد رو ازتون خواستم .

فقط می خواستم به هم یاد بدیم دست از تعریف های کلیشه ایی . : (که خیلی عالیه . معرکه است و کارت زیباست عزیزم و ... از اینجور

اسپم بازیا) دست بکشیم و همدیگه رو نقد کنیم تا بهتر بشیم . وگرنه کی از تعریف بدش میاد که من دومیش باشم ! . جسارته !!! در محذر

بزرگان شکر می خوریم از اینجور حرفا می زنیم . پا بچگیمون بزارید .! حیف که یه لنگ دستم نیست . :دی

Mj

Well-Known Member
کار قشنگی شده اما شاید بهتر بود از آبجکتهای مربوط و هماهنگ تر استفاده میکردی
چون عناصر استفاده شده توی کارت زیاد بهم نردیک نیستن نمیتونم باهاش ارتباط بر قرار کنم
از رنگ بندی کلی خوشم اومد
خسته نباشی

سلامن دوست داشتم یه اسپم دوستانه اینجا بذارم !:rose:
کنترل این همه رنگ و این همه موضوع کار واقعا پیچیده ای هست. این رو وقتی خواستم یه نمونه رنگی بزنم فهمیدم. یعنی با یه انگیزه خبیثانه ! البته نه یه رقابت ساده لوحانه اومدم کاری مشابه ایجاد کنم اما دیدم که نه آقا کار هر ... نیست از این کارها! به خاطر کاری که شما انجام دادی و من نتونستم ازت تشکر میکنم و به خاطر اینکه اجازه دادی با نامردی راجع به کارت تاخت کنم احساس درک یک مهربانی بهم دست میده. نادم و خوشحالم.

یا علی

Leoric

Active Member
سلام برهانی جان ! نمی دونم از کدوم نوشتم به این نتیجه رسیدی که من از نظرات و انتقادات شما و دوستان ناراحت شدم ! نه عزیزم !

ناراحت که نشدم هیچ خوشحال هم شدم . الان دارم رو اصلاح شلوغ های طرح های دیگه ام کار می کنم . و اگر نیاز باشه حتما دوباره واسه

کارهای بعدیم . نظرهای کوبنده تون رو چند روزی قرض میگیرم !! :دی

واسه رنگ امیزی هم می خوام اینجا دربارش بگم ! هم تو تایپیک خودت ! خیلی عالیه ! جای نقدی رو نذاشتی ! استعدادت فوق العاده

است ! البته احتمالا تو این چند روز می گردم دنبال نقدهای ظالمانه !!!! راجع به کارت . امیدوارم که پیدا کنم ! اما باید بگم الان چیزی تو

چنته ندارم ! .

جدیدترین ارسال ها

بالا