نیازمند نظرات شما ....

Mecho

Member
سلام دوستان ..

من احتیاج به افتادن تو یه مسیر آموزشی دارم که اونم احتیاج به راهنمایی شما داره ....
من تو سوئد هستم با سرعت اینترنت بالا و وقت آزاد . فوق دیپلم کامپیوتر هم دارم . منتهی دنبال یه تخصص میگردم که بشه بدون دسترسی به کلاس و چیزی خودم یاد بگیرم .....
میخوام راهنماییم کنید که چه نرم افزاری رو شروع کنم که بشه هم با هاش خیلی حال کرد و آینده مالی هم داشته باشه .... و اینکه آموزش های اون نرم افزار هم در دسترس باشه ( فارسی )

به هر حال ممنون میشم نظرتون رو بدین ..

Sunboy454

Active Member
باید ببینی به چه زمینه ای علاقه داری ، فعالیت های گرافیکی ، برنامه نویسی ، ( اصلا در رمینه ی کامپیوتر ، یا ...) ؛ اول هدفو مشخص کن ، بعد دنبالش برو ؛

Mecho

Member
راستش از اولی که یادم هست عاشق این بودم که بتونم یک انیمیشن کامپیوتری درست کنم مثلا بتونم به داستان کارتونی درست کنم یا یه تبلیغ تلویزیونی ...
منتهی نتوستم دنبالش برم ... اما الان وقتم آزاده .. موقعیتش هم دارم .. فقط مسیرشو نمیدونم کدوم ور هست و چه نرم افزاری رو شروع کنم .....
لطفا اگه نرم افزاری رو هم معرفی کردید نمونه کارشم بگید از کجا میتونم ببینم که بیشتر بهم کمک بشه ...
ممنون

Mecho

Member
اگه بخوام مایا رو شروع کنم میتونم به آموزشهای فارسی دسترسی داشته باشم .. و اینکه اصلا توی این دنیا انیمیشن از عهده یه نفر بر میاد یه داستانی رو انیمیشن کنه ؟ و اینکه برای من تازه وارد چقدر راه مونده برای این کار ؟؟؟ ( میدونم خیلی .. منتهی فقط میخوام با این جوابی که میدین بدونم سختی این نرم افزار تا چه حد هست )

ممنون به هر حال به خاطر کمکتون ...

Sunboy454

Active Member
سختی این برنامه های تماما به میزان پشت کار شما بستگی داره ، ( یعنی مدت زمان یادگیریشون متفاوته ) ، شما اگه به انگلیسی مسلط باشی میتونی از مرجع های خارجی ( همینطور help خود برنامه ) استفاده کتی ، در غیر اینصورت ، تو انجمن مایا درخواست مرجع های فارسی رو بدی ؛ و یا کلاسهایی که در همورنجا ( سوئد ) برای اینکار دایر میشه ؛

جدیدترین ارسال ها

بالا