سلام دوستان نمیدونستم این پست را کجا باید قرار بدم انشاالله مه جای درستی هست .
خدمت شما بگم که جامعه ماوراالطبیه ایران 4 سال هست که به شکل غیر عمومی در رابطه با ماورا تحقیق میکرده
ما با دستگاه های پیشرفته تحقیقاتی در رابطه با رخداد های ماورایی که اتفاق میافتد وارد عمل میشویم و تحقیق میکنیم
سایت ما به تازگی راه اندازی شده است .... گروه ما دارای فعلا 3 مدیر میباشد که البته این سه مدیر به علت کار های دیگری که دارند که از طرف من به آنها داده شده وقت فعالیت در سایت را ندارند . از همین رو اینجانب admin سایت تنها هستم در به روز رسانی و انجام فعلیت در سایت . کار عملی ما کاملا علمی میباشد و تعداد زیادی گروه در خارج از کشو ر مشغول انجام فعالیت در این رابطه هستند . www.the-ips.info آدرس سایت ما میباشد و www.the-ips.info/Forum آدرس فوروم ما میباشد . از تمام دوستانی که به ماورا علاقه داشته دارای وقت زیاد هستند و با سیستم ویبولتین هم آشناییت دارند در خواست میکنم با من تماس بگیرند[email protected] تا بعد از بررسی برای او در سایت مدیریت ایجاد کنم البته من بیشتر وقت ها در یاهو مسنجر آنلاین هستم . در ضمن از دیگر دوستان هم دعوت میشود که به سایت ما بیان و عضو بشن که داریم برای آینده طرح های بزرگی را پیاده میکنیم . برای تبادل لینک و لوگو هم میتوانید به ما مراجعه کنید .