نیازمند فایل splash.dllدر3dsmax2011

درود
از 3dsmaxورژن 2010 دارم مهاجرت میکنم به 2011 به خاطر کرش زیادی .....زیادی میپره بیرون :mad:
3dsmax2011ورژن 64 بیتی رو از نت دانلود کردم نصب هم میشه ولی موقع باز شدن این ارور رو میده
Untitled.jpg

فکر کنم این ارور از نبودن فایلی به نام splash.dll در پوشه مربوطه مکس هست دوستان اگه ورژن 64بیتی 2011 رو دارن یه لطف کنن این dll مربوطه رو برام اپلود کنن بسیار سپاسگزارم :rose:

abbasi_0912

Active Member
برای من هم همین ارور رو میده تازه دانلود هم نکردیم دی وی دی اون رو گرفتیم
چند وقت پیش خودم من هم همین رو پرسیدم بچه ها گفتن زیاد مهم نیست روش کلیک کن بره بیخیال شو
یکی هم لینک داد که اتودسک باید یک فایل دانلود میکردی که برنامه رو درست کنه من دانلود کردم اما جواب نداد

توی 2012 هم همین جوری هست
موفق باشی :rose:

I-like-DDD

Well-Known Member
فایل Splash فک کنم مربوط به اون صفحه ای که موقع لود شدن مکس میاد باشه
همون عکس که لوگوی مکس توشه ! به هر حال من فایل dll و عکسش رو برات آپ کردم :wink:

پیوست ها

• Splash.rar
    208.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10
آخرین ویرایش:
فایل Splash فک کنم مربوط به اون صفحه ای که موقع لود شدن مکس میاد باشه
همون عکس که لوگوی مکس توشه ! به هر حال من فایل dll و عکسش رو برات آپ کردم :wink:
تشکر از شما بابت فایل مربوطه ولی متاسفانه نشد هنوزم همون ارور رو میده :sad:
عباسی هم از این موضوع پی برده بود :-?

abbasi_0912

Active Member
بار اول که من نصب کردم همین ارور رو میداد
بعد که ویندوز عوض کردم نصب کردم درست شد و دیگه ارور نمیداد
اما باز دوباره برای ویندوز مشکل پیش آمد عوض که کردم و دوباره نصب کردم مثل اول باز ارور میده من همین جوی دارم باهاش کار میکنم رندر میگیرم
بیخیالش شو همین جوری باهاش کارکن

.:BehzAd:.

Active Member
برا من هم همچین مشکلی پیش اومده تو همین بخش هم پرسیده بودم کس ج نداد

http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1125115&postcount=1

رو سیستم اول مکس 2012 نسخه دیزاین نصب بود که مشکلی نداشت و ارور نمیداد بعد برای اینکه یه پلاگین برای مکس 2012 نیومده بود مکس 2011 رو نصب کردم و باز هم مشکی نبود تا اینکه مجبور به نصب مکس 2010 شدم نسخه عادیش رو نصب کردم خودم فکر میکردم دلیلش اینه که مکس 2010 رو نصب کردم بود تا اینکه ویندوز رو عوض کردم و گفتم لان دیگه درست میشه ولی باز درست نشدو باز اون ارور که 3 بار میاد و بعد مکس باز مشه نمیدونم مشکل کجاست بیاید یه راهی براش پیدا کنیم اید درست شه این احتمتل هم هست که تعدادمون اضافه شه.

abbasi_0912

Active Member
سلام به همه دوستان
من راه حل مشکل رو پیدا کردم البته به کمک پژمان جان
برای مکس 2011 این هات فیکس ها رو باید دانلود و نصب کنید (شما باید 3 تا فایل برای 64 بیت رو دانلود کنید اگر 32 بیت دارید که 3 تا فایل مربوط به خودش)

و این هم برای مکس 2012 که پژمان زحمتش رو کشیده، همین مشکل رو که توی مکس 2012 هم وجود داره رو درست میکنه

سلام عارف جان

قسمتی از این مشکل با نصب HotFix حل میشه ، آخه برای این نسخه یعنی 2012 تا حالا 2 تا Hotfix و یک Servis Pack اومده که در توضیحاتش این مشکل رو هم بیان کرده .

این ها رو دانلود کن تا ایشالا مشکلت کاملاً بر طرف بشه .

Autodesk® 3ds Max® 2012

Hotfix 1 -32bit

Hotfix 1- 64bit

--------------------------------------------

Service Pack 1 - 32bit

Service Pack 1 - 64bit

---------------------------------------------

Hotfix 2- 32bit

Hotfix 2- 64bit

موفق باشی :rose:

برا من هم همچین مشکلی پیش اومده تو همین بخش هم پرسیده بودم کس ج نداد

http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1125115&postcount=1

رو سیستم اول مکس 2012 نسخه دیزاین نصب بود که مشکلی نداشت و ارور نمیداد بعد برای اینکه یه پلاگین برای مکس 2012 نیومده بود مکس 2011 رو نصب کردم و باز هم مشکی نبود تا اینکه مجبور به نصب مکس 2010 شدم نسخه عادیش رو نصب کردم خودم فکر میکردم دلیلش اینه که مکس 2010 رو نصب کردم بود تا اینکه ویندوز رو عوض کردم و گفتم لان دیگه درست میشه ولی باز درست نشدو باز اون ارور که 3 بار میاد و بعد مکس باز مشه نمیدونم مشکل کجاست بیاید یه راهی براش پیدا کنیم اید درست شه این احتمتل هم هست که تعدادمون اضافه شه.

اگر مکس نسخه دیزاین داری باید بری هات فیکس های مربوط به مکس دیزاین رو دانلود کنی توی سایت اتودسک وقتی دونبال هات فیکس های مکس بودم دیدم که برای مکس دیزاین هم هات فیکس هست

من خودم به خاطر چند تا پلاگین و اسکریپت مکس 2010,2011,2012 رو روی سیستم نصب دارم و توی مکس 2010 تا 2012 هات فیکس ها رو نصب کردم چک کردم خدا رو شکر این ارور ی که اول مکس میاد دیگه رفع شده
از هات فیکس های مکس 2010 لینک ندارم فقط فایل هاش رو روی سیستم دارم

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا