نیازمند طراحی رایگان لوگو...

Mr.Mahmoudi

New Member
سلام دوستان بنده به علت بنبود پول نیاز به یک لوگوی مجانی برای سایتم دارم .از دوستانی که میتونن انجام بدن کماله تشکر رو دارم انشالله اگه سایتم راه بیفته حتما جبران می کنم.:rose:

آدرس سایت: ویرایش بهرامی

موضوع: سایت لیچ

+Mohammad+

Well-Known Member
دوست عزیز ! هیچکس بیکار نیست که برای شما لوگوی مجانی طراحی کنه ... زندگی خرج داره ... اون بنده خدایی هم که گرافیست شده حقشه که نون زحمتش رو بخوره ... نون خلاقیتش رو بخوره ...
مصمم و با جرئت میگم این پست شما یک توهین به گرافیست ها هستش!

Mr.Mahmoudi

New Member
من از تمام گرافیست ها معذرت می خوام اما من به هر کی گفتم با 30 تومن واسه من لوگو بزنید نزدند.یعتی زدنه یه لوگو اینقدر سخته؟ 30 تومن پول دو روزه کاره یه کارگره...

+Mohammad+

Well-Known Member
من از تمام گرافیست ها معذرت می خوام اما من به هر کی گفتم با 30 تومن واسه من لوگو بزنید نزدند.یعتی زدنه یه لوگو اینقدر سخته؟ 30 تومن پول دو روزه کاره یه کارگره...
اگه قرار بود ارزش یه لوگو ... دقت کنید : لوگو ... 30 هزار تومن باشه ... دیگه بازار کار گرافیست ها تا حالا کساد میشد ... گرچه همین الانش هم تعریفی نداره ...
شما اگه نرخ یه لوگو رو از مراجع معتبر استعلام کنید خیلی بیش از 30 هزار تومن هستش ... دلیلش هم ذهن خلاقی هست که یه گرافیست داره ... شاید از نظر شما طراحی یه لوگو خیلی سخت نباشه ... ولی این که شما بتونید یه لوگو بزنید و خلاقانه باشه خیلی ارزشمند هستش ... وگرنه خود شما هم می تونستید لوگوی خودتون رو طراحی کنید !!!

در ضمن : کارگران محترم روزی 30 تا 50 تومن ، بسته با نوع کار میگیرن ... با این وضع تورم کارگران نمیتونن با روزی 15 تومن زندگی رو بچرخونن ...
حالا ما اینجا کاری به کارگران نداریم ...
گرافیست ارزش کارش خیلی بالاست .. چرا ؟ چون نون خلاقیتش رو میخوره ... ذهن خلاق هم شایسته ی چنین حقی هست...
این رو می تونید از اساتید گرافیک هم سوال کنید ... بنده که عددی نیستم...

روز خوش!

acsa

New Member
سلام
اگه بخواین من میتونم با همون مبلغی که گفته بودین لوگو تونو طراحی کنم

MOSTAFA

کاربر فعال
متاسفم واسه افرادی در این جامعه جامعه که ارزش کار هنرمنداش رو اینطور با دیگر انصاف مقایسه میکنه و ارزش کار هردورو میاره پایین!!!
حالا من با این دوست عزیز که قبلا هم بارها مطالب خوبی که +Mohammad+ عزیز اشاره کرد رو بش گفتم، اصلا کاری ندارم که اینطور به صنف گرافیست ها لطف دارن! ولی ما بیشتر از کسانی ضربه میخوریم که میان این کارهارو حالا با هر کیفیتی با مبلغ های خورده پا میزنن و هیچ اطلاعاتی در رابطه با این حرفه ندارن! بیشترین خیانت رو این افراد میکنن در حق ما، افرادی که فکر میکنن گرافیک یعنی نصب فتوشاپ!!!! من واسه جامعه خودمون واقعا متاسفم، اگر توی این سایت که ادعای گرافیکی بودن میکنه نتونیم این فرهنگ رو داشته باشیم وای به حال دیگر قسمت های جامعه! و این هم بگم قصد توهین به هیچ شخصی رو ندارم و صحبت های من کلی هست

acsa

New Member
با سلام
در جواب دوست خوبم
MOSTAFA باید بگم اولا حق با شماست،من در این شک ندارم که نیاید ارزش کار گرافیکی رو پایین اورد و همینجا از تمام گرافیست ها معذرت خواهی میکنم.و اما در مورد من
وقتی که من 7 ساله که کار گرافیکی میکنم و حتی بک مشتری هم نداشتم و در چندین جشنواره ای که شرکت کردم نه مقامی اوردم،نه برگزیده شدم و نه حتی کارم به نمایشکاهای اون جشنواره ها راه پیدا کرد که لا اقل دلم خوش بشه که یکی کار منم دید،شما جای من باشین چیکار میکنین؟
باز از تمام جامعه گرافیک و گرافیستا معذرت میخوام.

luvinex

New Member
با سلام
در جواب دوست خوبم
MOSTAFA باید بگم اولا حق با شماست،من در این شک ندارم که نیاید ارزش کار گرافیکی رو پایین اورد و همینجا از تمام گرافیست ها معذرت خواهی میکنم.و اما در مورد من
وقتی که من 7 ساله که کار گرافیکی میکنم و حتی بک مشتری هم نداشتم و در چندین جشنواره ای که شرکت کردم نه مقامی اوردم،نه برگزیده شدم و نه حتی کارم به نمایشکاهای اون جشنواره ها راه پیدا کرد که لا اقل دلم خوش بشه که یکی کار منم دید،شما جای من باشین چیکار میکنین؟

راه راه یابی به حشنواره ارزون فروشی نیست دوست من...بالا بردن دانش و ارائه کار متفاوته....من جای شما بودم سعی میکردم کارمو بهتر کنم که دیده بشه نه حاضر بشم به قیمت ناچیز کار کنم....
کار اینحوری نه تنها دیده نمیشه بلکه خیلیم بی ارزش شمرده میشه تو ذهن مشتری...
ارتباطیم به 7 سال که شما میگید نداره..

آخرین ویرایش:

MOSTAFA

کاربر فعال
با سلام
در جواب دوست خوبم
من در اول صحبت هام هم گفتم کسی از حرف های من به دل نگیره چون بحث من کلی هست. من میگم چرا باید اشخاصی بیان توی این کار و فعالیت کنن که جدا از اینکه سواد اصولی این کار رو ندارن کارهایی با قیمت های فوق العاده نازل انجام میدن که تصور غلط مردم از این حرفه رو خرابتر کنن؟ حالا اصول آکادمیک پیش کش! اگر تمام زندگی این افراد هنره پس به اصولش هم پایبند باشن 2تا کتاب مطالعه کنن 4تا جشنواره رو دنبال کنن و و و ... اگه هم نه خب چرا هم کار خودشونو خراب میکنن هم کار ما هم فرهنگ جامعه! بلاخره یه فرقی بین این دو باید باشه! مثل اینه که یکی که هیچی از پزشکی نمیدونه ادعای طبابت کنه!!!
اما در جواب دوستمون acsa ، شما اگر 7 سال شب و روزت هنر بود امکان نداشت تا حالا یه مشتری هم نداشته باشی! یا اینکه 180 درجه مسیر اشتباه رو میری این 7 ساله یا اینکه حرفه اصلیت نیست چون اگر واقعا دنبالش بودی توی این مدت حداقل لیسانسشو میگرفتی دوست من! اگر هم که حرفه اصلیت نیست انتظار نداشته باش توش موفق شی و ازش پول دربیاری یا حتی جشنواره و ...

آخرین ویرایش:

meysamn2o

Active Member
با سلام
در جواب دوست خوبم

شرمنده دخالت میکنم . ولی از قدیم همیشه گفتن . کار خوب مشتری خودشو داره . حالا تو هر رشته ای . کار گرافیکی کردن با گرافیک کار کردن زمین تا آسمون فرقشه . اگه مشتری نبوده تا الان ، تو خودت دنبال جوابش باش . ببین نقص کارت کجاست دوست من .

سرا

Member
باسلام خدمت شما دوستان عزیز تا به حال هر بحثی که در انجمن شده بنده نظاره گر بودم اما حالا آمدم بگم چقدر برای کار یک گرافیست ارزش قا ئلند؟ خیلی ها ممکنه یک طرح ببیند فکر کنند درست کردنش کاری نداره اما شاید این را ندانند که کسی که این طرح زده از اعصابش از چشم هایش مایه گذاشته تا بتونه طرح بزنه بعد میخواستم بگم اگه یک گارگر در گرما وسرماکارمی کنه یگ گرافیستم کلی اشعه مضر کامپیوتری بهش میخوره که به مراتب بدتر از گرما وسرماست

acsa

New Member
سلام
مثل اینکه لازمه منم باید یه چیزی رو بگم
اولا باز از دوست خوبم
MOSTAFA و تمام گرافیست ها معذرت میخوام مثل اینکه بدجوری ناراحتشون کردم و بعد اینکه چرا 7 سال ربطی نداره.شما فکرشو بکنین که برای یه جوون که توی بزرگترین و نامدارتترین جشنواره های ایران شرکت کرده چقدر سخته که کاراش دیده نشه حالا مقام اوردن و برگزیده شدن پیشکش
جشنوارهایی ازز سوگواره پسترهای عاشورایی گرفته تا هنرهای تجسمی بین المللی فجر و جشنواره های دیگر
و در جواب آقا
MOSTAFA باید بگم که منم خیلی دلم میخواست لااقل لیسانس گرافیک داشته باشم ولی چون من معلول جسمی-حرکتی هستم و با دستم نمیتونم خوب بنویسم و طراحی کنم و چون چه رشته گرافیک(طراحی با دست) و چه رشته گرافیک کامپیوتری هر دوشون بلاخره طراحی با دست رو دارند من نمیتونم http://forum.majidonline.com/member.php?u=180115رشته گرافیک رو بخونمو چون خومم نمیتونم به تنهایی(بدون کمک دیگران) راه برم رفتن سر کلاس آموزشی گرافیک برام سخته

جدیدترین ارسال ها

بالا