نیازمند به یک طراح برای وردپرس

Perspolis0009

New Member
سلام به همه طراحان گرامی من برای ویرایش قالب وردپرس نیازمند به یک طراح برای انجا این کا هستم دوستان طراحی که وقت دارن لطفا با ای دی زیر منو اد کرده تا شرایط را با هم طی کنیم منتظر شما دوستان هستم

باز تاکید میکنم فقط دوستانی که وقت دارن

ای دی یاهو: Perspolis0009

Perspolis0009

New Member
سلام به همه دوستان طراح عزیز باید بگم که من هنوز طراح پیدا نکردم من همچنان منتظر شما عزیزان هستم لطفا فقط از راه مسنجر چون اصلا حوصله اینو ندارم که بخوام هر دقیقه به یکی ایمیل بدم و منتظر جواب وایستم معلوم نست بعد چند وقت میخواد جواب بده برام بهتره که همه رو از مسنجر توجیه کنم امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشید به هر حال من منتظر شما هستم لطفا هر کی میتونه منو ادد کنه در ضمن باید بگم که قالب من با ارتیستر ساخته شده و بعدا فارسی سازیش کردم حالا حالا هم میخوام یه جاهای ازش رو ادیت کنم یعنی یه چیزی به قالب اضافه کنم لطفا هر کسی که وارده و وقت داره منو اد کنه منتظرم.

Perspolis0009

New Member
دادش من فقط به کسی نیاز دارم که ظاهر منو موضوعات رو برام تغییر بده یعنی به شکی که ترجیع میدم تو مسنجر بگم برام در بیاره لازمه بگم من در موردش با چند نفری حرف زدم ولی هیچ کدوم نتونستن انجام بدن نمیدونم حالا از نوع قالب بود یا نه ولی هیچ کدوم نتونستن انجام بدن حالا بازم بهتره بیاید یاهو تا بیشتر در موردش حرف بزنیم اگه میتونید منتظرم.

جدیدترین ارسال ها

بالا