نیازمندیم :: نوشتن یک صفحه php - ده هزار تومان

ghadam

New Member
سلام

دوستانی که تو کار php هستند یک برنامه می خوام بنویسند برام، فکر نکنم کلا یک صفحه بشود. اگر کسی می تونه پیغام خصوصی بده ، من ده هزار تومن بابت این برنامه پول می دم.

جریان از این قراره که ما یک فرم دریافت اطلاعات داریم در سایتمان، می خواهیم این برنامه php یک سری اطلاعات بگیره ، با username و password من وارد اکانت بنده در یک سایت دیگه بشه ( سایت مال من نیست و من عضو اون سایت هستم ) و به قسمت ثبت اکانت که در کنترل پنل من هستش بره. بعد اطلاعات رو وارد کنه و خارج بشه. در واقع یک چیزی مثل ثبت اکانت دستی از اکانت ریسلری DirectAdmin.
دوستان اگه چنین چیزی شدنی هست به ما بگن و ما را از نگرانی در بیاورند. در ضمن ، باسه نمونه می شه به mihannic.com اشاره کرد که دامنه های IR. رو به صورت آنلاین پرداخت می کنه ، در صورتی که هیچ کدام از سایت های ثبت دامنه ایرانی نمی تونند چنین کنند و باید اطلاعات رو بگیرند و دستی بروند پرداخت کنند.

با تشکر

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام

دوستانی که تو کار php هستند یک برنامه می خوام بنویسند برام، فکر نکنم کلا یک صفحه بشود. اگر کسی می تونه پیغام خصوصی بده ، من ده هزار تومن بابت این برنامه پول می دم.

جریان از این قراره که ما یک فرم دریافت اطلاعات داریم در سایتمان، می خواهیم این برنامه php یک سری اطلاعات بگیره ، با username و password من وارد اکانت بنده در یک سایت دیگه بشه ( سایت مال من نیست و من عضو اون سایت هستم ) و به قسمت ثبت اکانت که در کنترل پنل من هستش بره. بعد اطلاعات رو وارد کنه و خارج بشه. در واقع یک چیزی مثل ثبت اکانت دستی از اکانت ریسلری DirectAdmin.
دوستان اگه چنین چیزی شدنی هست به ما بگن و ما را از نگرانی در بیاورند. در ضمن ، باسه نمونه می شه به mihannic.com اشاره کرد که دامنه های IR. رو به صورت آنلاین پرداخت می کنه ، در صورتی که هیچ کدام از سایت های ثبت دامنه ایرانی نمی تونند چنین کنند و باید اطلاعات رو بگیرند و دستی بروند پرداخت کنند.

با تشکر
اون وسطا خدایی نکرده captcha که نیست؟!!

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
باسه نمونه می شه به mihannic.com اشاره کرد که دامنه های ir. رو به صورت آنلاین پرداخت می کنه ، در صورتی که هیچ کدام از سایت های ثبت دامنه ایرانی نمی تونند چنین کنند و باید اطلاعات رو بگیرند و دستی بروند پرداخت کنند.
نه دوست من برای پرداخت آی ار باید اول از کنترل پنل برای پرداختتون یک کارگزار مشخص کنید و شماره هندل میهن نیک رو مشخص می کنید بعد پرداخت می شه و.شما هم موقعی که می خوای دومین رو ثبت کنی در سایت میهن نیک باید هندل پنلت رو بدی و این نیک که نمی شناسه و پردخت می کنه. در مورد این کاری که گفتید فکر نمی کنم شدنی باشی وقتی شما عضو سایت هستید نه مدیر سایت

Masoud1365

مدیر انجمن
1- این خدمات از طریق soap و xml امکان پذیر که سایت مورد نظر باید این خدمات رو به شما بده که این کار شدنی باشه.
2- فکر نمی کنم کسی این کارو با 10.000 تومان انجام بده .
فکر نکنم کلا یک صفحه بشود.
تا ببینی صفحه مورد نظر شما اندازش چقدر هست ؟ کلی باید کد نوشته بشه احتمالا صفحه مورد نظر شما 100*50 متر هست :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا