*****نیار به UTF_8 Persian Character map دارم ! خیلی فوری هست!********

سلام:
يك كار فوري پيش اومده و ما در حال درست كردن fpdf (سازنده ی فایل های pdf از صفحات وب که با Php درست شده ) هستیم!
متأسفانه برای پشتیبانی زبان فارسی ما نیاز به character map زبان فارسی (Utf-8 حتمأ باید باشه) داریم!
من کاراکتر ها رو کد هاشو پیدا کردم از character map ویندوز ولی با نوشتن کد هاش مشکل دارم!
خواستم بپرسم کسی هست اصلأ این کد ها رو داشته باشه که من مجبور نشوم هی از Character map وینوز کپی کنم؟ لطفأ کاراکتر map ویندوز رو بدید نه اونی که استاندارد نیست و همین سایت هم ازش داره استفاده می کنه!
ممنون!
خیلی فوری هست لطفأ کمک کنید! گوگل رو سرچ کردم unicode.org رو هم گشتم چیزی پیدا نکرد ولی اگر کسی چیزی پیدا کرد خیلی ممنون می شوم!(جامعه ی ایرانی درواقع ممنون می شه!)

والا ما چون مال ویندوز رو می خواهیم و فرق داره اگر مال ویندوز باشه خیلی بهتر هست1 البته من نمی دونم با این هم می شه اون کارو کرد؟ کسی نظری داره؟ مثل حرف "چ" ایران سیستم با "چ" ویندوز چه فرقی داره؟ اگر اینو به من بگین که عالی می شه و اگر فرق نداره که همین الان من اینو ردفیش کنم! ممنون!

aminir

Member
ایرلن سیستم چون تحت داس بیشتر ازش استفاده می شد کد ش ASCII یعنی 255 کاراکتر رو ساپورت می کنه من این فایل رو برای شما فرستدام تا از قسمت unicode اون استفاده کنی همانطور که می دونی Unicode دو بایتی
تمام کد های ساپورت صفحه کلید فارسی رو داخل اون فایل نوشته
موفق باشی بای

اگر مي شه شما به من بگو كدوم به كدوم هست , چرا كه 2-3 تا ستون هست و شما بگو كه اينارو من چجوري بنويسم ! اصلأ Utf-8 کدوم ستون هست؟
ممنون!

آقا من گرفتم کدوم به کدوم هستش! ولی هنوز موندم چجوری باید اینو توی یک فایل نوشت!
بازم ممنون!

جدیدترین ارسال ها

بالا