نکات و ترفندهای کورل دراو

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
سلام
میخواستم بدون میتونیم توی این برنامه یک عکس را به یک تصویر خطی تبدیل کنیم؟

سلام
يكي از امكانات برنامه كرل امكان Trace كردن هست. براي اين كار عكس مورد نظرتون رو تو برنامه Import كنيد بعد روي عكس كليك راست كنيد و گزينه Trace رو بزنيد و بقيه مراحل بايد تنظيمات لازم رو انجام بديد.
در كل مي توان عكس را به تصوير برداري تبديل كرد.

موفق باشيد
مهدي

mozhdeh 20

Member
دوباره سلام
مرسی
اما من وقتی عکسم traceمیشه تازه خط ها میرن بعش تصویرم به تنالیته های خاکستر تبدیل میشه

Mahdi

دوباره سلام
مرسی
اما من وقتی عکسم traceمیشه تازه خط ها میرن بعش تصویرم به تنالیته های خاکستر تبدیل میشه

بر حسب نوع تصويرتون مد رنگي Trace و همينطور تنظيمات رو بايد تغيير بديد.
اگر ممكنه عكستون رو پيوست كنيد تا روي عكس توضيحات بيشتر رو عرض كنم.

mozhdeh 20

Member
سلام دوباره و مرسی از حسن توجه شما
فایل را برای شما ارسال کردم

پیوست ها

• sarbaazaan7bd.jpg
    sarbaazaan7bd.jpg
    76.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

Mahdi

سلام دوباره و مرسی از حسن توجه شما
فایل را برای شما ارسال کردم

سلام دوست عزیز
عکس شما رو دیدم . تو برنامه فتوشاپ مد رنگی اون رو به Grayescale تبدیل کردم. ولی با برنامه کرل به نتیجه خوبی نرسیدم.
بعد از اون با برنامه Vector Magic این کار رو انجام دادم که دو نمونه ایجاد شده رو در فایل پیوست قرار دادم.

ببنید این نوع تبدیل کار شما رو راه می اندازه یا نه ؟

پیوست ها

• sarbaazaan7bd.zip
    1 مگایابت · بازدیدها: 16

daneh gandom

New Member
سلام. من دارم توی کرل تایپ می کنم همه حروف درست تایپ می شه بجز حرف ی که توی همه جای کلمه به صورت بزرگ تایپ می شه چیکار می تونم بکنم لطفا اگه کسی می تونه راهنمایی ام کنه. قبلا تشکر می کنم.

Mahdi

سلام. من دارم توی کرل تایپ می کنم همه حروف درست تایپ می شه بجز حرف ی که توی همه جای کلمه به صورت بزرگ تایپ می شه چیکار می تونم بکنم لطفا اگه کسی می تونه راهنمایی ام کنه. قبلا تشکر می کنم.

سلام

به جاي استفاده از حرف D براي تايپ حرف "ي" از كليد تركيبي Shift+V استفاده كنيد.
اميدوارم مشكلتون حل بشه.

موفق باشيد
مهدي

mnajafabadi

New Member
با درود

جهت تایپ صحیح حرف ی در کورل از ترکیب کلیدهای Shift+X استفاده کنید.

با سپاس

graphic86

Member

سلام
daneh gandom عزیز میشه نتیجه رو بگی
کدوم کلید درسته
به نظر میاد بین علما اختلاف افتاده :)
ممنون

Mahdi

سلام
daneh gandom عزیز میشه نتیجه رو بگی
کدوم کلید درسته
به نظر میاد بین علما اختلاف افتاده :)
ممنون

نه دوست من بين علما اختلاف نيوفتاده :)
بلكه بر حسب نوع كي برد فارسي تعريف شده در ويندوز شما ممكنه حرف ي فرق كنه. ممكنه در هر ويندوز هر كدوم از اين كليدهاي ميانبر درست باشه.

موفق باشيد
مهدي

SMJH

New Member
سلام. من می خوام توی coreldrow X5 یه کلمه بنویسم و بعد روی مسیر outlin کلمه یه سری ستاره کوچیک بریزم که کل دور کلمه با این شیئ پر بشه. اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون می شم.

Mahdi

سلام
چگونه ميشود دورحروف را متراژ انرابدست اورد

با استفاده از ماکروها که چندین بار مطرح شده است.

نحوه استفاده از ماکروها:
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1015549&postcount=1

ماکرو مورد نظر برای اندازه گیری متراژ دور حروف:
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=1016001&postcount=10

موفق باشید
مهدی

سلام
من هم تازه اومدم . لطفا تحويل بگيرين !
اگه با فوتوشاپ كار ميكنيد و با Hot Key هاي فوتوشاپ حال ميكنيد مي توانيد از قسمت :
Tools#Options#Customization#workSpace#Commands#Short Cut keys
همون كليدهاي فوتوشاپ رو براش تعريف كنيد و سريعتر كار كنيد.
يا اگر با Illustrator كار ميكنيد توي همون قسمت workspace به جاي Default ----ا ADOBE Illustrator را تيك بزنيد.

اگر هم خيلي حرفه اي كار ميكنيد براي اينكه براي كارهاي حجم بالا روان تر كار كنيد توي همون workspace گزينه memory#memory Usage مقدارش را بالا ببريد وحالشو ببريد.

ارادتمند همه حرفه اي ها و مبتدي ها

تو کورل15 قسمت بالا بردن مموری ندار؟؟؟؟؟؟؟؟کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ehsannasri

New Member
سلام دوستا ببخشيد اينجا مطرح مي كنم براي طراح حرفه اي شدن با كرول كارو شروع كنم يا فتوشاپ يا ايلوستراتور

Tina Hejazi

New Member
دوستان عزیز
سلام

هنگامی که از برنامه کرل، خروجی تیف گرفته می شود ، دور تکست های موجود در طراحی لایه بسیار نازک سفید رنگی دیده می شود که در حین چاپ، نمای مناسبی نداشته و گاهاً باعث ناخوانی متن می شود. خواهشمندم راهنمائی بفرمائید که چگونه می توان از این اتفاق جلوگیری کرد.
با سپاس

aminsoloist

New Member
آیا میدانید Pick Tool قابلیت قوس دادن تنها به یک ضلع را هم دارا میباشد ؟

به عنوان مثال به شکل زیر نگاه کنید. این حالتی است که وقتی با Pick Tool بخاهیم به ضلعها قوس بدهیم.

حال با فقط یکبار کلیک کردن بر روی ضلع دلخواه میتوانید فقط ضلع انتخاب شده را قوس دهید.
مانند این شکل

با استفاده از این روش میتوانید طرح های زیباتری خلق کنید که من یک نمونش رو در طرح زیر بکار بردم.
یک جدول که برای زیبایی به لبه‌ها قوس داده شده..

شکل زیر کجاست دوست عزیز ؟؟؟؟ نکنه زیر میز کامپیوترتون جا مونده ؟ با تشکر از مطالب شما . لطفا تصویر رو اضافه کن.

جدیدترین ارسال ها

بالا