نکاتی در مورد قرار دادن آموزشی ها (حتما بخونین)

ali3dtech

Member
سلام به همه ی بچه های گل مجید آنلایین

و یه سلام Special برای اونایی که میخوان اینجا لینک آموزشی بزارن

خب

برای اینکه یه سر و سامونی به این آموزشی ها داده بشه و چون میدونم خیلی از دوستان از اینترنت دیال آپ استفاده میکنن و سرعتشون پایینه و موارد دیگه لازم دونستم این تاپیکو بسازم تا برای دوستانی که میخوان زحمت ساختن آموزشی ها رو برای بچه ها بکشن یه سری شرایط تعیین بشه تا این کار بهتر و موثر تر واقع بشه.

از دوستانی که میخوان آموزشی بزارن خواهش میکنم به این مطالب توجه کنن:

1- اول از همه نام تاپیکی که انتخاب میکنین رو کاملا مرتبط با موضوع انتخاب کنین. در این مورد فکر میکنم بهتره دوستان اینطوری نامگذاری کنن: "موضوع آموزش / نام آموزش / نام اختصاری(اختیاری)" .
موضوع آموزش: یعنی مثلا بگین این آموزشی از نوع مدلسازیه یا آنیمیتینگه یا نورپردازیه یا ... حالا هرچی.
نام آموزش: همون امسمیه که قراره به دوستان بفهمونه که آموزشتون درباره ی چیه
نام اختصاری: میتونین یه نام اختصاری هم برای آموزشیتون انتخاب کنین و براش بزارین که البته کاملا اختیاریه
بعنوان مثال: "جلوه های ویژه / انفجار هسته ای روی کره ی زمین با استفاده از سیستم های ذره ای / انفجار سرخ" (این فقط یه مثال بودا... فقط برای جا افتادن بهتر مطلب گفتم...:D)
اینطوری دوستان میتونن بهتر آموزشی هایی رو که دارن پیدا کنن و سریع تر رو راحتتر به اون چیزی که میخوان برسن

2- توی تاپیکی که میسازین سعی کنین توضحیات اولیه راجع به کار رو کاملا بگین تا دوستانی که میخوان این آموزشی رو بگین بدونن دقیقا ماله چه کاریه و یا توی این آموزش قراره چه چیزی رو یاد بگیرن.

3- سعی کنین تا جایی که میشه حداقل یک عکس از کارتون رو توی زمیمه پیوست کنین تا یه دید اولیه ای به دوستانتون بدین درباره ی آموزشتون (اینکه میگم سعی کنین چون خیلی از دوستان اینترنت پرسرعت ندارن و اینکار براشون سخته ولی تا جایی که میتونین به این نکته هم توجه کنین)
البته اینم بگم که برای اینکار میتونین عکساتونو کوچیک کنین یا یه تیکه از اون عکس آموزش رو کوچیک کنین و حتی کیفیتشم کم کنین و بزارین چون فقط میخوام یه دید به دوستان بدین که آموزشتون اصلا توش چی چی هست. همین کفایت میکنه

نکته: برای کسایی که آموزش میزارن مصلما دو حالت داره: یکی اینکه توی همون تاپیک مینویسن یکی دیگه هم اینکه فایل pdf اشو میزارن... اگه حالت اولو استفاده میکنین برای مورد شماره 2 (توضیحات تاپیک) توی پست اولتون توضیحات مختصر بدین و بعد آموزش رو شروع کنین و برای مورد شماره ی 3 (قرار دادن عکس از آموزشی) برای حالت اول زیاد مهم نیست عکس بزارین یا نه ولی در حالت دوم حتما سعی کنین یه عکس از آموزشتون رو بزارین.

4- سعی کنین تا جایی که میشه آموزشتون همراه با عکس باشه و جاهای خاص عکس که مثلا قراره یه پارامتر عوض بشه رو رنگی کنین یا دورش خط بکشین.

الان حتما دارین میگین چقد سخت شد بابا دیگه آموزش نمیزاریم...!!! :D
ولی با اینکار هم کیفیت آموزشتون میره بالا هم دوستانی که میخوان آموزشی هارو استفاده کنن بهتر و سریعتر میتونن به اون نتیجه ای که میخوان برسن و بیشتر دعاتون میکنن.

در آخر هم اگه هر کسی مشکلی چیزی در مورد آموزشی ها یا حتی سوالاتی درمورد آپلود و دانلود داشت همینجا بیان کنه تا پاسخش داده بشه و اگه پیشنهادی انتقادی هم دارین بگین...

از تمامی دوستانی هم که آموزشی میزارن پیشاپیش ازشون تشکر میکنم و ممنون میشم به این نکات توجه کنن

همگی موفق باشین

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام علی جون و بابت پست بجات هم یه خسته نباشید سفارشی بهت میگم
نکات مهم و درستی رو اشاره کردی و خیلی استفاده کردم
فقط یه چیزی
من از نوع دومش تو سایت آپلود میکنم ،منتها به صورت Pdf نیست
اینجوری که با Word آموزشی رو همراه با عکس و رعایت قوانینی که گفتی درست میکنم و اونو Html سیو میکنم
اینجوری خیلی سایزش پایین میاد
مثلا همین آموزش Back Off که گذاشتم 10 صفحه با کلی عکس Edit شده بود که روی هم 500 k شده بود
اما اگه PDF میکردم 7 MB میرفت
روی این حساب من با در نظر گرفتن سرعت پایینی که بچه ها دارن این فرمت رو بیشتر قبول دارم چون زیاد فرقی با PDF نداره
حالا شما هر چی دستور دادی ما همون رو انجام میدیم.
واسه من فرقی نداره:D

ali3dtech

Member
هادی جان شما که کارت درسته خیلی هم از بابت آموزشیهات ممنون
از اینکه توجه داشتی هم ازت تشکر میکنم

برای اون که گفتم pdf منظورم کلا یه فایلی که بچه ها دانلود کننه... اگه اینطوری کمتر میشه که چه بهتر همینکارو بکن... اون آموزش Back Off رو هم دیدم جالب بود. به کارت ادامه بده عزیز جان...

ممنونم

و برات آرزوی موفقیت دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا