به نام خدا
سلام
ما ليسانس يك انجمن خريديم كه خيلي بزرگه ولي تازه راه افتاده اولين بار به موضوع طراحي سايت در ايران مي پردازه خدايي همه ابعاد طراحي سايت هم در بر گرفته اسم دامنه هم خيلي توپه : www.siteforum.ir
در آينده قراره تو سايت هايي مثل مجيد آنلاين هم تبليغات گسترده اي كنيم اما اول بايد كمي انجمن پا بگيره بعدا تبليغ كنيم
لذا در به در دنبال گرفتن مدير و همكار هستم
1) آيا دادن هاست جهت مدير شدن افراد روش خوبي هست؟
2) اگه آره من هاست مي خوام كي حاضره بده؟ براي شروع مثلا يك گيگ بعد كه مديرام بيشتر شد 2 و همين طور بيشتر تا 5 گيگ (بسته به تعداد همكاران حاضر به مدير شدن )
لطفا قيمت ها وشرايط خودتونا بگين (امنيت + كيفيت + اعتبار)
3) اصلا حاضر هستين اسپانسر بشين يا نه؟
با تشكر از گل هاي خودم![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
راستي تو انجمن من هم مي تونيد در بخش خريد و فروش هاست تبليغ كنين
ها
سلام
ما ليسانس يك انجمن خريديم كه خيلي بزرگه ولي تازه راه افتاده اولين بار به موضوع طراحي سايت در ايران مي پردازه خدايي همه ابعاد طراحي سايت هم در بر گرفته اسم دامنه هم خيلي توپه : www.siteforum.ir
در آينده قراره تو سايت هايي مثل مجيد آنلاين هم تبليغات گسترده اي كنيم اما اول بايد كمي انجمن پا بگيره بعدا تبليغ كنيم
لذا در به در دنبال گرفتن مدير و همكار هستم
1) آيا دادن هاست جهت مدير شدن افراد روش خوبي هست؟
2) اگه آره من هاست مي خوام كي حاضره بده؟ براي شروع مثلا يك گيگ بعد كه مديرام بيشتر شد 2 و همين طور بيشتر تا 5 گيگ (بسته به تعداد همكاران حاضر به مدير شدن )
لطفا قيمت ها وشرايط خودتونا بگين (امنيت + كيفيت + اعتبار)
3) اصلا حاضر هستين اسپانسر بشين يا نه؟
با تشكر از گل هاي خودم
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
راستي تو انجمن من هم مي تونيد در بخش خريد و فروش هاست تبليغ كنين