نياز شديد به يک برنامه Regedit Monitoring دارم - لطفا ...

aff - SEvEN

Banned
نااميد کننده هستيد شما ... آقايون

Nothing Found

Editing by : Affection SEvEN / April 2007

آخرین ویرایش:

amirhomayoun

Active Member
دوست عزيز. بنده (و احتمالا خيليهاي ديگه) كه تاپيك شما رو ديديم، دنبال جوابي براي مشكل شما گشتيم. اما خوب من هيچ برنامه خارق العاده اي براي مونيتور كردن registry پيدا نكردم. همون برنامه هاي هميشگي. شما هم كه خودتون فرموده بودين مشكل از يه نرم افزار باهوشه. البته من Скачать Registry Trash Keys Finder v3.7.4 رو متاسفانه تا بحال نديدم اما خوب وقتي اينقدر ازش تعريف كردين و نتونسته مشكلتون رو حل كنه برام عجيب بود كه يه فايل 271 كيلوبايتي بتونه.
ببينم من اين رو پيدا كردم :

http://www.cracklab.ru/download.php?action=get&n=MTY1

اين همون نرم افزاريه كه فرمودين؟ (Registry Trash Keys Finder) هنوز چندان امتحان نكردمش ولي در نگاه اول به نظرم رسيد اين جديده كه معرفي كردين (Regmon) كمي realtime تر باشه!

راستي تنها پيشنهاد من براي اين مشكل شما اين بود كه يه backup از كل registry قبل و يه بك آپ بعد از نصب برنامه بگيريد و به صورت دستي با يكي از اين نرم افزارهاي مقايسه متون ( فكر كنم htmldiff يكي از اين نرم افزارهاست) ‌با هم مقايسه كنيدشون.

در ضمن بسيار ممنون كه حالا كه خودتون جواب مشكل رو پيدا كردين جواب به اين كاملي رو با ما هم در ميان گذاشتين. ممكنه بعدها مشكل شخص ديگري رو حل كنه.

من هم متاسفم كه نا اميد شدين. البته خيلي ها هم جواب سوالشون رو گرفتن و اميدوارانه از تاپيكشون خارج شدن! به هرحال هرچي مشكل پيچيده تر باشه جواب دادن بهش هم سخت تر ميشه.

راستي اگه سفري هم در پيش دارين به سلامت باشه.

يه چيز ديگه ... از هداياتون هم ممنون. گرچه فرموده بودين براي كسانيست كه مشكل رو حل كنن ولي خوب من هم استفاده كردم ازشون. p-:

جدیدترین ارسال ها

بالا