نياز خيلي خيلي فوري به gmail و اوركات تو رو خدا منو invite كنين

elham_lili

New Member
سلام...
اولاْ بايد از سايت خوب مجيد جان و بچه ها تشكر كنم !
همچنين از a Truth Seeking عزيز كه به بچه ها لطف دارند ...
راستش من چند بار ديدم بچه ها اعلام كردن واسه انوايت ديگران اما انگار كسي به من توجهي نكرد البته ممكنه به من نرسيده باشه ! :wink:
حالا اگه ميشه اينبار دعوت كنيد منو ! در Orkut و Gmail .. البته اگه چيزي واسم مونده :oops:
اميدوارم كه هميشه موفق و پيروز باشيد
[email protected]
منتظرم .... :wink:

a Truth Seeking

Active Member
خداييش شرمنده روي گل همه دوستان هستم خداييش دعوتنامه هاي Gmail من همين امروز صبح تموم شد ولي هر كسي Orkut بخواد در بست در خدمتم.
يك دنيا شرمنده الهام جان.

a Truth Seeking

Active Member
*saeed* و elham_lili جان به Orkut دعوت شدين صندوق پست الكترونيك خودتون رو بررسي كنين ضمنا نام و نام خانوادگي شما مطابق با نام كاربري اينجا وارد شده كه قابل تغيير هست.پوشه Bulk هم بررسي بشه.

tornado

Member
من براي الهام فرستادم !

ولي از اين به بعد هركي از من جي ميل ميخواد لطف كنه پيغام خصوصي بده !‌

elham_lili

New Member
سلام ...
خيلي ممنون از همتون :oops:
واقعاْ خيلي شرمندم كرديد اميدوارم بتونم جبران كنم !
در آخر آرزوي موفقيت و پيروزي مي كنم هم براي سايت مجيد جان و هم براي بچه هاي خوب و با صفاي ايراني... :wink:

elham_lili

New Member
بازم سلام :oops:
يه بار ديگه تشكر كنم از همگي ...
راستش ايميل دعوت به جيميل واسم رسيد كه بايد از بنيامين جان تشكر كنم اما از Orkut چيزي دستم نرسيد پوشه Bulk هم بررسي كردم اما چيزي نبود !
اگه يك كم بيشتر راهنما يي كنيد ممنون ميشم ! :oops:

Dj_

Member
سلام.
فك كنم دير رسيدم.
ولي اگه ميتونيد ما هم دعوت كنيد.

a Truth Seeking

Active Member
الهام جان خداييش من هم گيج شدم نمي دونم چه جوريه مثله اينكه شانسيه يكي دعوت مي شه يكي نمي شه البته شما و *saeed* جان به فهرست دوستان افزوده شدين من كه نمي فهمم چه جوريه كه براي شما چيزي نيومده.
من الان رو يكي از آدرس هاي خودم اين قضيه رو امتحان مي كنم ببسنم مشكل از كجاست.

samenbar

New Member
اگر كسي به اين من عاجز هم اينوايتي از جي ميل عنايت كند خدا صد جي ميل در اين دنيا و هزار جي ميل در آخرت بهش عطا فرمايد.
[email protected]
قربون دستت ;-)

a Truth Seeking

Active Member
من همين الان دعوتنامه Orkut رو امتحان كردم اگر بهتون بگم اين Orkut قاطي كرده باور نمي كنين نام دوست رو به فهرست دوستان اضافه مي كنه ولي نامه اي براي طرف فرستاده نمي شه.خداييش من شرمنده دوستان شدم نمي دونم اين قضيش چيه.بازم سعي خودم رو مي كنم ببينم اين مشكلش چطوري حل مي شه.

elham_lili

New Member
a Truth Seeking گفت:
من همين الان دعوتنامه Orkut رو امتحان كردم اگر بهتون بگم اين Orkut قاطي كرده باور نمي كنين نام دوست رو به فهرست دوستان اضافه مي كنه ولي نامه اي براي طرف فرستاده نمي شه.خداييش من شرمنده دوستان شدم نمي دونم اين قضيش چيه.بازم سعي خودم رو مي كنم ببينم اين مشكلش چطوري حل مي شه.
سلام ...
Truth Seeking جان عزيز ممنون به هر حال لطف مي كني ! اميدوارم مشكل بر طرف بشه :wink:
[align=left:5d5cd21d55]I am Waiting ...+Goodluck[/align:5d5cd21d55]

tornado

Member
الهام جان خواهش ميكنم !

من شما رو 2 بار add کردم ! در لیست من هم هستید ! دوباره یه چک بکنید !

a Truth Seeking

Active Member
يكي از دوستان زحمت كشيدن و به من گفتن كه Orkut آدرس هاي پست الكترونيك Yahoo رو فيلتر كرده البته من خودم هم همين مساله رو درباره Yahoo و Hotmail آزمايش كردم متاسفانه انگار Hotmail هم همين مشكل رو داره اگر شما مي توني آدرس يك سرويس پست الكترونيك ديگه مثل Gmail رو لطف كن چون ديگه با محصول خودش اين مشكل رو نبايد داشته باشه.

tornado

Member
بله ! من با جي ميل چك كردم و مشكلي نداشت !

الهام من برات دعوت نامه رو فرستادم در جي ميل ولي هنوز ظاهرا عضو نشدي !!!

وقتي عضو بشي ادرس ايميل ات براي من در adress book ذخیره میشه و بعد من شما را دعوت میکنم در اورکات !
a Truth Seeking عزیز هم اگه من نبودم شما رو حتما دعوت میکنه !

a Truth Seeking

Active Member
دوستان همين الان يكي از دوستاني كه قبلا همين مشكل رو با دعوتنامه Orkut داشت بوسيله آدرس پست الكترونيك Gmail با موفقيت به Orkut دعوت شد.

black-die

Active Member
برا منم براي چندمين بار اينوايت اومده
هركي خواست پيغام خصوصي بده ...

elham_lili

New Member
سلام ...
اول تشكر از دوستان ... ممنون از همتون ! :roll:
منم جيميل خودمو اهدا كردم به يكي ديگه از دوستام چون اون بيشتر از من نياز داشت و اومدم فقط تشكر كنم از آقا محمد و بنيامين عزيز البته اگه درست گفته باشم ! :wink: اميدوارم كه جبران كنم !
در ضمن از مديران زحمتكش اين ساين به خصوص آقا مجيد ممنونم !
منم در اولين فرصت كه دعوت نامه اي دستم برسه همين جا اعلام مي كنم تا بقيه دوستان هم بتوانند استفاده كنند ! :wink:
بازم ممنون و متشكر ! :roll:

tornado

Member
elham_lili گفت:
سلام ...
اول تشكر از دوستان ... ممنون از همتون ! :roll:
منم جيميل خودمو اهدا كردم به يكي ديگه از دوستام چون اون بيشتر از من نياز داشت و اومدم فقط تشكر كنم از آقا محمد و بنيامين عزيز البته اگه درست گفته باشم ! :wink: اميدوارم كه جبران كنم !
در ضمن از مديران زحمتكش اين ساين به خصوص آقا مجيد ممنونم !
منم در اولين فرصت كه دعوت نامه اي دستم برسه همين جا اعلام مي كنم تا بقيه دوستان هم بتوانند استفاده كنند ! :wink:
بازم ممنون و متشكر ! :roll:

خواهش ميكنم !

در مورد اوركات ٬ محدوديتي براي دعوت وجود نداره :wink: اگه شما دوباره نياز داريد ميتونم دعوت تون كنم ! :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا