نياز به چند نفر نماينده براي همكاري در اجراي سيستم دومين كارت

motipeshe

Member
سلام به همگي .
ما در حال اجراي سيستم جديدي براي فروش وب هاستينگ و دومين هستيم كه اين كار ما به صورت كارت هست و كاربر به راحتي با خريدن يك كارت از يه فروشگاه (مثل كارت اينترنت) مي تونه صاحب يه اكانت بشه كه از قبل ايجاد شده . اين طرح ماست . حالا نياز به نمايندگان زيادي در ايران احساس ميشه تا بتونيم اين سيستم رو به خوبي اجراش كنيم. براي بدست اوردن اطلاعات بيشتر و يا اخذ نمايندگي با من يه تماسي بگيريد.
مخلص همگي .

azpoo

New Member
سلام
ميشه يكمي بيشتر توضيح بدين؟
يعني ما بايد چه كاري انجام بديم؟

با تشكر

motipeshe

Member
توضيح

azpoo گفت:
سلام

با تشكر
نحوه ي كاركرد اين كارتا به اين صورته كه پشت كارت يه يوزر و پس داره كه اينا همون يوزر و پس كنترل پنله كه اكانتش از قبل ايجاد شده . (در ضمن مشخصات اين اكانت ها به صورت بي نهايت هست و در بسته هاي 10 مگي 20 و 30 و 50 و 100 و ... مگي موجوده .) اين از هاستش . خوب حالا ميمونه دومين كه بايد ثبت بشه . اين قسمت از كار توي سايت در قسمت www.persianservices.net/hdcard.html انجام ميگيره كه بايد كاربر يوزرو پسشو به اضافه ي يه سري اطلاعات ديگه و در آخر نام دومينشو وارد كنه . بعد ما اطلاعاتو چك مي كنيم و اگه درست بود دومينشو ثبت مي كنيم . بعدشم كه ديگه مي تونه حالشو ببره . اين طوريه كه كاربر ميتونه به راحتي كارتو تهيه كنه و از همون وقت صاحب يه اكانت بشه .

حالا اگه كسي خوشش اومده و دوس داره يه نمايندگي بگيره ما نمايندگي رو از 250 مگ به بالا و به صورت ماهيانه يا ساليانه مي گيريم و وقتي شما نمايندگي رو گرفتيد ما كارتارو براتون ارسال مي كنيم و اونوقت شما مي تونيد بفروشيد .

اينم توضيح اگه سوالي هست من در خدمتم.

blacklife1

Member
motipeshe گفت:
azpoo گفت:
سلام

با تشكر
نحوه ي كاركرد اين كارتا به اين صورته كه پشت كارت يه يوزر و پس داره كه اينا همون يوزر و پس كنترل پنله كه اكانتش از قبل ايجاد شده . (در ضمن مشخصات اين اكانت ها به صورت بي نهايت هست و در بسته هاي 10 مگي 20 و 30 و 50 و 100 و ... مگي موجوده .) اين از هاستش . خوب حالا ميمونه دومين كه بايد ثبت بشه . اين قسمت از كار توي سايت در قسمت www.persianservices.net/hdcard.html انجام ميگيره كه بايد كاربر يوزرو پسشو به اضافه ي يه سري اطلاعات ديگه و در آخر نام دومينشو وارد كنه . بعد ما اطلاعاتو چك مي كنيم و اگه درست بود دومينشو ثبت مي كنيم . بعدشم كه ديگه مي تونه حالشو ببره . اين طوريه كه كاربر ميتونه به راحتي كارتو تهيه كنه و از همون وقت صاحب يه اكانت بشه .

حالا اگه كسي خوشش اومده و دوس داره يه نمايندگي بگيره ما نمايندگي رو از 250 مگ به بالا و به صورت ماهيانه يا ساليانه مي گيريم و وقتي شما نمايندگي رو گرفتيد ما كارتارو براتون ارسال مي كنيم و اونوقت شما مي تونيد بفروشيد .

اينم توضيح اگه سوالي هست من در خدمتم.
سلام دوست عزيز
در استان گلستان و شهرهاش ميتوني روي من حساب كني
كافي نت و گيم نت هم دارم
خبرم كن

جدیدترین ارسال ها

بالا