نياز به يك هاست كه asp را ...

behsa

Member
سلام
به من يك سايت را معرفي كنيد كه بتونم ازش هاست بگيرم. در ضمن ميخوام asp و asp.net را ساپورت كنه. در ضمن شركت ايراني باشه. لطفا جايي را معرفي كنيد كه از سرويس دهي آن اطلاع داشته باشيد
راستش خودم شركتهاي زيادي را سراغ دارم كه اين سرويس را اراپه ميدهند اما مشكلم اعتماد به آنهاست.

saman_sweden

Active Member
behsa1110 گفت:
سلام
به من يك سايت را معرفي كنيد كه بتونم ازش هاست بگيرم. در ضمن ميخوام asp و asp.net را ساپورت كنه. در ضمن شركت ايراني باشه. لطفا جايي را معرفي كنيد كه از سرويس دهي آن اطلاع داشته باشيد
راستش خودم شركتهاي زيادي را سراغ دارم كه اين سرويس را اراپه ميدهند اما مشكلم اعتماد به آنهاست.
مسله اعتماد را بايد از فكرتان بيرون كنيد ونعضي از شركتهي ايراني دزدي و دوغ گويهاشون نسبت به شركتهاي خارجي بمراتب بالاتر است
من ايراني هستم و هرگز طرف يك هموطن را به يه بيگانه نمي دهم اما واقعتها هم كتمان نمي كنم كه دروغ گويي و حسادت در بين بعضي از هموطنانم بيشتر از خارجي ها است بقول معروف اگر بعضي از خارجي ها شتر دزد باشند بعضي از ما ايرانيان تخم مرغ دزد هستيم
راستي عزيز اين سايت ببين كمكتون مي كنه
http://www.free-webhosts.com/search-webhosts.php?ADV=00000000010000000000000000000000000000000000

جدیدترین ارسال ها

بالا