نياز به يك مديرفني قابل اعتماد براي رفع مشكلات فني فروم vb3.7

bsb

Member
سلام من ادمين يك فروم هستم كه شديدا به يك مدير فني قابل اعتماد جهت رفهع مشكلات سايت نيازمندم
باتشكر

vatanmusic

Well-Known Member
خوب شرايط را هم ذكر كنيد
حقوق ميدي يا نميديد
مزايا دارا يا نداره
اينا همه را توضيح بده عزيز تا بهتر بتوني به جواب برسي

• Like
Reactions: bsb

A2D3D

Well-Known Member
سلام
منظورت از مشکل فنی چیه ؟
برات هک نصب کنه ؟
مدیریت کنه ؟
امنیت برقرار کنه ؟

• Like

bsb

Member
راستش من پول به یه طراح سایت از همین سایت دادم که سایت رو برام طراحی کنه اما متاسفانه سایت رو طراحی کردو دفته به امون خدا هرچییام میدم جواب نمیده
مشکلات سایت رو من به عنوان مثال میگم:
یکی اینکه هر کی میاد توی سایت میتونه ip هرکی که پست داده رو ببینه چه مهمان باشه چه کاربر
چند بازی فلاش هم مد نظرم هست که روش نصب بشه
و چندین ریزه کاری دیگه و اینکه بتونه هروقت خواستم مشکلی در سایت بود رفع کنه ویه سری تغییرات و اموزشها به خودم مثلا چجوری به همه پیغام صوصی بدم و.......من نمیدونم والا اگر کسی مجانی کار نکنه شاید مجبور بشم هزینه کنم
در هر صورت من که یهبار به یکی از طراحان خیلی خیلی معروف این سایت اعتماد کردم که نمیدونم حتما مشکلاتی داشته که نتونسته بیاد اما من پول دادم بابت کارش
امیدوارم یه روز ببینه این تاپیک رو شاید .......در هر صورت بازم ازش ممنونم

egcom

Member
مشكل شما خيلي حاد نيست . اين رو طراحي نكرده براي شما فقط نصبش كرده . اگر خواستيد من ميتونم تا اونجائي كه در توانم هست كمكتون كنم ، چيزي هم در عوضش نميخوام . پيغام خصوصي هم براتون فرستادم

• Like

A2D3D

Well-Known Member
سلام
راست میگه
قالب فکر نکنم طراحی شده باشه
مشکلات شما هم مربوط به خود vb هست و ربطی به طراح نداره
با چندتا کلیک ساده میشه حلش کرد

• Like

bsb

Member
سلام من مشكلات سايت رو ميگم هميجا شايد اين دو دوستمون تونستند منو كمك كنند:
يكي اينكه سايت خيلي وقتها بالا نمياد نميدونم چرا براي بعضي از دوستانم كلا بالا نمياد با اينترنت اكسپلورر اصلا هيچ كس نميتونه پست بده و براش ارور ميده وميگم خيلي وقتا هم سايت برايخ ودمم بالا نمياد
ايپي همه هم كه توش نوشته شده در حاليكه توي كنترل پنل مديريت من زدم فقط براي مديران نمايش داده بشه اما يه كاربر مهمان هم ميتونه ايپي ها روببينه بقيه كاراش كر كنم همون طور كه گفتين جزئي باشه ممنون ميشم كمكم كنيد از دو دوست عزيز بسيا ر سپاسگزارم
سلام
راست میگه
قالب فکر نکنم طراحی شده باشه
مشکلات شما هم مربوط به خود vb هست و ربطی به طراح نداره
با چندتا کلیک ساده میشه حلش کرد

l

A2D3D

Well-Known Member
سلام
خوبی ؟
من قسمت مخصوصی ندیدم که بخوام وارد بشم
اگه می خواید مشکلاتتون رو حل کنم ، پسورد و یوز admincp رو به من پیغام خصوصی بدید
تا براتون حلش کنم
چون این جا نمیشه

• Like

bsb

Member
واقعا از اين دو دوست عزيزم بسيار ممنونم و اميدوارم كه بتونم جبران كنم من به هردوشون پيغام خصوصي دادم
بازم ممنون دوستان عزيز

جدیدترین ارسال ها

بالا