نياز به يك قالب براي سايت كتابخانه

alijon2007

New Member
من به يك قالب براي يك سايت كتابخانه نياز دارم.
اگه ممكنه كمك كنيد.:shock::shock:

pendesign

Member
دوست من سلام .
آيا شما قالب رو براي سيستم خاصي ميخواهيد ؟
* لطفا نوع قالب و نوع سيستم استفاده كنند + توضيحات

alijon2007

New Member
ببخشيد معضرت ميخوام! من يه تازه كارم ميشه اينارو (نوع قالب و نوع سيستم استفاده كننده) توضيح بدين.
بازم از اين كه خيلي تازه كارم ببخشيد و معضرت.

pendesign

Member
درود بر شما . من ابتدا به نوبه خودم پيوستن شما رو به جمع دوستان مجيد آنلايني خوش آمد ميگم.
و اما در مورد اطلاعات !
اول اينكه شما ميخوايد يك سايت براي خودتون طراحي كنيد ؟ آيا براي موسسه اي طراحي برداشتيد ؟
تا چه حد با زبان HTML آشنايي داريد ؟
-------------------------------------------
اگر پس سوالات بالا بر نمي آييد ! نشان گر اين است كه شما از نظر دانش صفحات وب در سطح پاييني قرار داريد . پيشنهاد من اينه كه ابتدا كمي د رمورد داشن صفحات وب و زبان HTML براي شروع مطالعه داشته باشيد . در همين مجيد آنلاين بسيار بروي داشتن وب سايت و طراحي اون بصورت HTML و يا از طريق سيستم هاي مديريت محتوا كه به زبان ساده ميشه بهشون لقب " سايت ساز " رو داد بحث شده . بيشترين كمك من ميتونه اين باشه كه لينك انجمن هاي مورد نياز شما رو در زير قرار بدم . شرمنده اگه كم كاري كردم :
انجمن HTML
انجمن FrontPage كه برنامه اي است در طراحي صفحات HTML و ‍ُ CSS و ديگر زمينه هايي طراحي وب .
forumdisplay.php

خود شما هم كمي علاقه نشون بديد ميتونيد اطلاعات مفيدي در مورد قالب هاي مختلف ، زبان هاي برنامه نويسي ، سيستم هاي مديريت محتوا و ... بدست آوريد . در ضمن موتور جستجو گوگل رو فراموش نكنيد !

persianebay

Active Member
فکر کنم شما یم قالب Html لازم داشته باشید اگر از قالبهای مونستر بخواهید درخدمتم برام پیغام بگذارید

alijon2007

New Member
ابتدا از همه دوستان به خاطر توجهشون تشكر مي كنم.
راستش من بايد يك پروژه درسي انجام بدم كه موضوعش طراحي سيستم كتابخانه است.
در ضمن من با Html و Php هم آشنايي كمي دارم ولي اگه يه قالب از مونستر باشه خيلي ممنون مي شم.
پيشاپيش از راهنمايي و كمك هاتون تشكر مي كنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا