نياز به همفكري و مشاوره

MrHossein

Well-Known Member
سلام به همه

به نظر شما براي طراحي يك تابلو 1 در 3 با كادر افقي براي آژانس مسافرتي چه طرحي مناسب تر هست؟

لطفا در صورت امكان ايده خودتون رو همراه با تصوير قرار بدين.

از همه ممنونم

MOSTAFA

کاربر فعال
یاده ها خیلی متنوع هستند، مثلا میتونید از کره زمین و خطوط هوایی دور کره استفاده کنید... یا از یک عکس هواپیما در هوا...
البته نظر شخصی من اینه که اگه از نماد کره زمین استفاده کنی بهتره، چون هم گستردگی و هم ارتباط رو به خوبی نشون میده...

rayka

Well-Known Member
منم با نظر black.dragon کاملا موافقم استفاده از این طرح یا طرح یک هواپیما بطوری که جهت پروازش بسمت بیننده باشه و حالات تیک اوف هواپیمارو تدایی کنه

ببين اگه بدردت خورد فايل اصليشو بفرستم

پیوست ها

• Untitled-1 copy.jpg
    Untitled-1 copy.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 11
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    593.8 کیلوبایت · بازدیدها: 7

Mandana

Active Member
ایده ها رو که دوستان گفتن به نظرم خوبه...اگر عکس با کیفیت نیاز شد بگو در این باره باست آپ کنم:paint:

alireza_ghe

کاربر VIP
سلام
اولا اگر قصد داری تابلو فلکسی کار کنید که همیشه سعی کنید طول و عرض تابلوهاتون کمتر از 130 سانتیمتر نباشه که واسه قسمت برقش مشکل پیدا نکنید
به نظر من واسه اینکار اگر از یه تابلو طرح دار ( فرم تابلو به صورت مستطیل نباشه ) استفاده کنید خیلی بهتر که توی این کار میشه مثلا یه هواپیما از تابلو بیرون بزنه یه چیزی شبیه ماکت میشه من یه نمونشو کار کردم

attachment.php

توی این نمونه قسمتهای سفید بالای هواپیما خالی هستن و فرم به صورت قوس بالای طرح هواپیما ساخته شده
میتونی از یه فلاشر قرمز چشمک زنم روی دم هواپیما استفاده کنی:cool:

پیوست ها

• mehr parvaz.jpg
    mehr parvaz.jpg
    88.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا