نياز به ماژول اخرين 5 مقاله اسالي

sambol

Active Member
سلام
اقا من به ماژول اخرين 5 مقاله ارسالي نياز دارم مثل هموني كه قبلا اول سايت بود و مي گفت مدوم مقالات جديد ارسال شدن :wink:

milad_p7

Member
sambol گفت:
سلام
اقا من به ماژول اخرين 5 مقاله ارسالي نياز دارم مثل هموني كه قبلا اول سايت بود و مي گفت مدوم مقالات جديد ارسال شدن :wink:

دوست عزيز سلام!

اگه منظور شما همين سايت بود تا اونجا كه بدونم اون رو خود آقا مجيد ساخته بود.
مثل سايت من.

Www.Bia2Patogh.com

sambol

Active Member
عزيز اگه لطف كني اين ماژول رو به ما هم بدي ممنون مي شم اگه خواستي بفرستي بفرست به اميل من وگر نه ياحق
[email protected]

nsboss

Member
به نظر من اگه آپلود كني يه جايي و لينكشو بذاري تا همه دانلود كنند ديگه خيلي عالي ميشه:)
در ضمن من آدرس وب سايت بيا تو پاتوق رو توي آدرس بار وارد كردم اما همه اش ارور C panel ميآد بالا

milad_p7

Member
nsboss گفت:
به نظر من اگه آپلود كني يه جايي و لينكشو بذاري تا همه دانلود كنند ديگه خيلي عالي ميشه:)
در ضمن من آدرس وب سايت بيا تو پاتوق رو توي آدرس بار وارد كردم اما همه اش ارور C panel ميآد بالا

بله دوست عزيز به دلايلي مجبور شدم كه دامنه سايت رو تغيير بدم (Www.Ashyaneeh.com)

واسه اين برنامه هم يه كد جاوااسكريپت سادست كه رو چشمم در اولين فرصت تو سايت واسه داونلود ميزارمش.

sambol

Active Member
اقا مجيد شما لا اقل كمك كن من 2 ماه الاف اين يه ماژول شدم واي خدا نمي دونم چرا خيشكي تو يم ماژول ادم رو كمك نمي كنه اقا ميلاد هم دو ماهه به ما قول داده ولي انگار نه انگار

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا راستش اول اينكه من اونو واسه phpNuke 6.0 طراحي كرده بودم واسه همين فكر نميكنم بدردتون بخوره.. دوم اينكه من كلا توي قسمت مقالات تغيير داده بودم كه مثلا توي ديتا بيس اومده بودم عكس اضاف كرده بودمو اين حرفها..
اما اگر منظورت اينه كه فقط 5 تا از مقالات آخر رو نشون بده كاري نداره بگو برات بلوكش رو بنويسم..

مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد من تو چند تا سايتم ديدم همين سايت اشيانه
يه ماه پيش بهش گفتم گفت باشه دارم فارسيش مي كنم مي زارم ماله عموم بعد كه الان يه ماه گذشته مي گه جاواش خراب شده ما هم ؟؟؟؟؟؟
مي خوام مثل ماله سايت خودتون باشه با عكس 5 تا مقاله اخير رو نشون بده همين اگه شد دسدتون درد نكنه .

Majid گفت:
سلام

آقا راستش اول اينكه من اونو واسه phpNuke 6.0 طراحي كرده بودم واسه همين فكر نميكنم بدردتون بخوره.. دوم اينكه من كلا توي قسمت مقالات تغيير داده بودم كه مثلا توي ديتا بيس اومده بودم عكس اضاف كرده بودمو اين حرفها..
اما اگر منظورت اينه كه فقط 5 تا از مقالات آخر رو نشون بده كاري نداره بگو برات بلوكش رو بنويسم..

مجيد
آقا مجيد ميشه براي ما بنويسي ما كه خيلي لازم داريم

milad_p7

Member
sambol گفت:
اقا مجيد شما لا اقل كمك كن من 2 ماه الاف اين يه ماژول شدم واي خدا نمي دونم چرا خيشكي تو يم ماژول ادم رو كمك نمي كنه اقا ميلاد هم دو ماهه به ما قول داده ولي انگار نه انگار

دوستان عزيز سلام.

آقا من اين آخرين 5 مقاله ارسالي رو خودم به ابتكار خودم ساختم. و بازم ياد آوري مي كنم كه اين كار من مثل همون كاري نيست كه آقا مجيد انجام داده (ميشه گفت ماله من دردسر زياد داره... ولي خوب باش مي سازيم.)

حالا من چون بعضي از دوستان خيلي اين برنامه رو احتياج دارن.با اجازه خود آقا مجيد ! گذاشتم واسه داونلود... اگه تونستيد ازش استفاده كنيد كه چه بهتر. اگرم نتونستيد واقعا من شرمندم...

يه فايل Readme هم داخلش هست مي تونيد بخونيد. (يه توضيحاتي واسه اونايي كه تازه كارند دادم) ...

ولي بازم پيشنهاد مي دم كه مال خود آقا مجيدو ازش بگيريد. :wink:

خلاصه ما كه هموني كه خودمون داشتيم داديم. :roll:

اينم لينك داونلود. http://www.ashyaneeh.com/send/send.zip

اگه مشكلي داشت خبرم كنيد.
از اينكه يه خوردم دير كردم معذرت مي خوام.

.
.

sambol

Active Member
اقا ميلاد اين چي بود كه دو ماه ما رو كاشتي :lol:
اين كه كار 5 دقيقه بود :roll:
ولي بازم دسدت درد نكنه زحمت كشيدي :wink:
اقا مجيد اگه ماله خودتون رو هم مي تونستيد بديد ممنون مي شم من ماله شما رو فقط به خاطر اون شكل ماژول مقالاتش مي خوام كه بقل مقاله ها عكس قرار مي گيره دسدتون درد نكنه 8) :oops:

راستي من فكر كنم مجيد داره به ما ياد ميده دست به زانوي خودمان بگيريم و يا علي بگيم!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا