نياز به كمك خيلي فوري دارم -

iman_ebru

Active Member
:oops: با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
كسي ميدونه سايتهايي شبيه سايت www.jeegar.com از چه سيستمي براي ارسال مطالب به صفحه اول استفاده ميكنند؟
من نياز به يه همچين چيزي دارم كه بتونم يه سطر مطلب بفرستم ( همراه با تاريخ ) كه به يه جاي ديگه تو سايت ديگه اي و يا يه صفحه تو سايت خودم لينك داده بشه
:roll: خيلي ممنون ميشم اگر كمكم كنيد :cry:

rahincom

Member
iman_ebru گفت:
كسي ميدونه سايتهايي شبيه سايت www.jeegar.com از چه سيستمي براي ارسال مطالب به صفحه اول استفاده ميكنند؟
من نياز به يه همچين چيزي دارم كه بتونم يه سطر مطلب بفرستم ( همراه با تاريخ ) كه به يه جاي ديگه تو سايت ديگه اي و يا يه صفحه تو سايت خودم لينك داده بشه
با همه چي ميشه ASP يا PHP يا ColdFusion يا .......

iman_ebru

Active Member
من از كجا ميتونم يكيش رو گير بيارم - فرقي نميكنه هاستم از php , asp, و. . . پشتيباني ميكنه

Mohi Design

Member
بله من مي دونم . اينا يه نرم افزار مديريت اخبار دارن كه هر بار كه مي خوان اين صفحه رو آپ لود كنن مي رن توي كنترل پنل اين نرم افزار مديريت اخبار كه روي هاستشون نسب شده اول ازشون يوسر نيم و پسورد مي گيره. بعد كه وارد شدن ازشون يك عنوان ميگيره (همون عنوانايي كه توي جيگر هم هست كه روش كليك ميكني) بعد ازشون يه لينك ميگيره كه وقتي ملت كليك مي كنن كجا برن . بعد هم اگه خواستن يه متن اصلي مي دن كه وقتي كليك مي كنن اون متنه ميادش .

شما هم اگر از اين جور نرم افزار ها مي خواييد بايد از شركت هايي كه پك هاي نرم افزار اينترنتي مي فروشن نرم افزار مديريت اخبار رو بخري و بعد نصب كنب روي هاستت كه البته فك مي كنم بايد هاستت قابليت عوض كردن پرميشن رو داشته باشه مثل هاستاي لينوكس .
اگرم از اين شركتا سراغ نداري من يكي سراغ دارم. ولي الان خاطرم نيس اگه مي خواي شماره تلفونشو از توي پروفايلم ياهم اي دي منو ور دار و با من چت كن تا بهت آمار شركترو بدم ...

rahincom

Member
نه اگه برنامه نويسي شده باشه ازشون لينكي نمي گيره و فقط عنوان و متن مي خواد.

همه جا مي توني اين رو گير بياري ولي خوب اون چيزي كه مي خواي نيست و بايد خودت جمع و جورش كني

iman_ebru گفت:

سلام ايمان جان

والا من سي دي آموزشش رو دارم .

راستي بيا يه معامله :

اسم ايمان رو از آي ديت بده من

منم به جاش فاميلم رو بهت ميدم

كه بشه: ebru gundesh

موافقی؟ :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا