نياز به عكسهاي تبليغاتي

AMD

New Member
راستش هر كاري كردم نتونستم نقل قول كنم
آخه من تازه واردم :oops: :oops: :!:

Peyman-Pop

Active Member
iRWEBDES گفت:
چرا اينجا همه مدير انجمن شدند تا اونجا كه من يادمه 2-3 تا بودند ولي الآن فكر كنم فقط 2-3 نفر مدير نيستند ...

مهرداد كوهي

مهرداد جان مدیرانی‌ که میبینی‌ هر کدوم مدیر یک انجمن هستند ، و برای همین باعلامت مدیر انجمن مشخص میشند.

AMD گفت:

AMD جان به این انجمن خوش اومدی ، برای نقل قول در بالای هر ارسال سمت‌ چپ یک گزینه به اسم نقل قول هست روی اون اگر کلیک کنید صحبت های اون کار بر رو به صورت نقل قول انتخاب میکنه و شما میتونید در زیر اون نظر یا حرف های خودتون رو بنویسید .

موفق باشید .

H-assan

Well-Known Member
چشم حتميAMD اگر گالري را بيفته عكس هاي شيراز رو ميذارم

AMD

New Member
Peyman-Pop گفت:
iRWEBDES گفت:
چرا اينجا همه مدير انجمن شدند تا اونجا كه من يادمه 2-3 تا بودند ولي الآن فكر كنم فقط 2-3 نفر مدير نيستند ...

مهرداد كوهي

مهرداد جان مدیرانی‌ که میبینی‌ هر کدوم مدیر یک انجمن هستند ، و برای همین باعلامت مدیر انجمن مشخص میشند.

AMD گفت:

AMD جان به این انجمن خوش اومدی ، برای نقل قول در بالای هر ارسال سمت‌ چپ یک گزینه به اسم نقل قول هست روی اون اگر کلیک کنید صحبت های اون کار بر رو به صورت نقل قول انتخاب میکنه و شما میتونید در زیر اون نظر یا حرف های خودتون رو بنویسید .

دست شما درد نكنه صبر كنيد ببينم اين نقل قول درست از آب در ميا د يا نه

موفق باشید .

دست شما درد نكنه صبر كنيد ببينم اين نقل قول درست از آب در ميا د يا نه

AMD

New Member

موفق باشید .[/quote]

خيلي ممنونم از راهنمايي تون متوجه شدم
اين دفه ديگه درسته البته بازم اين يه آزمايشه :roll:

AMD

New Member
باز هم به خاطر راهنماييتون تشكر ميكنم Peyman-Pop

و البته بايد از سازنده اين سايت هم تشكر كنم ، واقعا امكان جالبي رو در اختياره بقيه گذاشته و حقيقتا دست بقيه بچه هاي انجمن هم درد نكنه كار همه اينجا عاليه ، من كه هنوز چند روزي بيشتر نيست اومدم خيلي از اين انجمن استفاده كردم. اميد وارم كه بتونم بيشتر تو جمعتون باشم .

H-assan

Well-Known Member
آفا پيمان مشا ا.. < هميشه هواي تازه كار رو داشتن
مرسي عاليه آقا پيمان

جدیدترین ارسال ها

بالا