نياز به سرمايه اندك براي كاري تضميني##

karimikarim

New Member
به نام خداي روزي دهنده
با سلام و تبريك ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س)

بنده تصميم گرفتم تا به صورت جدي با چند تا از رفقام شروع به عمده فروشي كنيم
قراره سي دي خام و دي وي دي خام بفروشي
با مغازه دار هايي كه صحبت كرديم گفتن با شرايط تو ازت مي خريم
عمده فروش اصليش هم پيدا كرديم
همچي جوره الانم حدودا 1 مليون و 500 جور كرديم منتظرم 600 ديگه دستم بياد (با همين 600 كلي درصد زير قيمت بهم مي خوره)

اين چيزيه كه درامدش تضمينيه چرا؟ چون هم مغازه دارهاي شهر قبولم دارن هم عمده فروششا پيدا كردم
تو همين تابستوني چند سري جنس بياريم و بفروشيم خودش كلي سود مي شه
مخصوصا كه الان فصل تابستونه و بازار سي دي و دي وي دي داغه داغه

اگه كسي پايه هست بگه شروع كنيم
البته يه رفيقام داره دنبالشا مي گيره اگه جور شد كه ديگه به شما هم نيازي نيست

1) ميزان سود را تعيين نمي كنم چون اين كار خلاف شرع هست و من اگه به خاطر مسئله خدا و پيغمبرش نبود تا الان وام گرفته بودم پس اين براي من خيلي مهمه
2) اون بدبختي كه با اين پولش تا چند ماهه ديگه كار داره نياد چون نمي خوام مديون كسي بشم البته اين كار تا يه ماهه ديگه هم سود داره ولي خوب بايد در مورد حق مردم حساس باشم و بدبينانه فكر كنم ديگه
3) 600 تومني را بگذاريد به ميان كه تا آخر آبان كاريش نداريد

هركسي تو اين مدت يه سرمايه اي داره كه فعلا كاريش نداره به ده ما چندتا جوون كارمونا راه بندازيم و شما هم كاسبي كرده باشيد
ممنونم

راستي وقتي جنس گرفتيم فروشگاه اينترنتي هم مي زنيم ( هاست و ... اش را خريديم ) تو اين هفته هم قرار ه با ايران ماركت سنتر قرار داد ببنديم فقط مونده جنس كه گرفتيم تو سايت وارد كنيم پس تضمين پول شما دوبرابر مي شه چون با اينترنتي هم كه بفروشيم

حالا كي پايه هست؟ چند به چند شريك شيم؟ (مثلا نگيد 60 شما 40 ما چون كل بدبختيش با منه بايد برم تهرون جنس بگيرم تو تك تك شهر ها بفروشم تو اين گرما پدرم در مياد)

ahmad881

Member
بلخ اگه شما حاضري سختي رفتن به تهران و شهر ها را تحمل كنيد مي تونيد با همون 1و نيم خودتون هم موفقيت هاي زيادي كسب كنيد و حتي به 600 هم نيازي نداريد
مخصوصا شهرستاني ها تو اين كار خيلي بستر دارن چون مغازه دار شهرستاني بايد اين همه راه بره چندتا شركت مختلف ( نرم افزاري / بازي و....) و پول چند باربري بايد بده اما اگه شما از همه اون شركت ها بخري و به مغازه دار يه جا بدي قطعا به نفع مغازه دار مي شه
من با طرح شما كاملا موافقم الان نمي تونم (دو دل هستم براي يه كاري !!!! مي توني به تاپيكي كه تو همين نياز مندي ها زدم سر بزني تا بفهمي چي مي گم) اما اگه كاري پيدا نكردم روي 2 مليون من حساب كن چون كارت تقريبا خوب جواب مي ده
البته به شرطي كه پايه باشي اين سختي سفر هاي پي در پي را بكشي ها

ولي چند درصد مال من ميشه؟

توی ایران که کافی نت و خدمات کامپیوتری همین طوری ریخته ؟
به نظر شما کارتون در آمد داره ؟
.

karimikarim

New Member
توی ایران که کافی نت و خدمات کامپیوتری همین طوری ریخته ؟
به نظر شما کارتون در آمد داره ؟
.

حرف شما كه 100% تاييد ميشه اما گمونم اصلا حرف هاي منا نخوندي درسته؟

من با توجه به اينكه حدودا مثلا بتونم 2 تومن جور كنم تو شهر كوچيكي مثل شهر خودم كه رهن مغازه 200 هزار تومنه مي شه يك خدمات كامپيوتري خوبي راه انداخت مخصوصا كه كامپيوتر و چاپگرو ... اش هم نبايد بخرم

ولي منم چون با حرف شما كاملا كاملا موفق اين كار را نكردم ديگه
چون من خيلي راجع به يه كاره تضميني فكر كردم ديدم به قول شما كارهاي خدمات كامپيوتري ريخته مثل ريگ

ولي اونايي كه كارشون خيلي گرفته ( تو هر شهر كوچيكي 4 تا و تو شهر بزرگ حدودا 15 تا) مدام مشتري دارند پس به سي دي خام و دي وي دي خام و .... نياز دارند اما بايد تا تهرون برند و .... و هر دفعه 200 هزار تومني جنس بخرند
حالا ايده من اين بود كه من بيام و اين كارا بكنم البته چون با 2 مليون جنس عمده اي يك جا مي خرم درصد خيلي پايين تري به من درمياد و در نتيجه وقتي به مغازه دار مي دم هم به اون مي صرفه هم من سود كردم (چون حداقلش اينه تا تهرون نبايد بره و پول باربري نبايد بده منم چون يكمي بيشتر زير قيمت بهم در مياد(حساب كردما) اگه پول باربريش هم خودم بدم باز كلي سود دارم فقط كار سختيه كه من پايه هستم

تازه گفتم كه همه چيزش جوره الان هم عمده فروش هاي بزرگشا يدا كردم هم مغازه دارها گفتن ازت مي خريم

وقتي مي گم تضمينيه واسه همينه ديگه

راستي آقاي احمد خان 50% به 50% خوبه؟

karimikarim

New Member
عزيزان انگار استقبال نشده
مي شه علتش را بگيد؟
طرح از نظر اقتصادي توجيهي نداره؟ يا ميزان مبلغ درخواستي من زياده؟ يا اطمينان تو اين جور بحث ها نمي شه كرد؟

خلاصه من كه نمي دونم اگه بحث پوله خوب به جاي اينكه يه نفر 600 بده 3 نفر 200 بدن
اگه بحثه اطمينانه كه خوب من نمي دونم ! هر راهي منطقي و شدني هست جهت ايجاد اطمينان بگيد
قطعا بحث توجيه هم نيست چون كارش تضمينيه
خوب من كه تاحالا از كسي 600 تومن قرض نكردم كه ببينم تو اين جور مواقع جهت اطمينان چه بايد كرد

من دارم آخراي هفته ديگه ميرم تهرون جنس بگيرم اگه كسي (تهروني يا نزديك به اونجا هست ) خودش بياد تا من ضمانتي چيزي بدم يا هرچيزي
بالاخره يه راهنمايي بكنيد

karimikarim

New Member
چرا؟

به نظرم کار راه نیوفته رفیق
اخه زیاد طرحش جالب نیست . یه ریسک هستش ..

خوب دوست من ، بنده رو كسب هاي زيادي فكر كردم حتي خريد هاست حجمي و ....

اين كار سودش تضمينيه شما انگار اصلا كل متن هاي منا نمي خوني

مي گم تابسوني اوج بازار بازي و .... هست مغازه دار هم مرتب جنس مي خواد (سي دي خام و ..... )
دارم مي گم اصلا خودشون به من گفت ازت مي خريم شما مي گي رسكش بالاست؟
اونا حتي حاضرند 2 - 3 درصد بالاتر بدند ولي مكافات رفتن تا تهرون و ....... را نكشند
من تا الان 10 تا مغازه جور كردم كه ازم بخرن فقط مونده جنس
تازه من تو چندين شهر ميرم مي فروشم

كلا شما از اصطلاح شركت هاي توزيع كنندخهاطلاعي داريد؟

خوب همينكه حداقل نظرتون را ميگيد خيلي كمكم مي كنه چون مي تونيم راحت تر صحبت كنيم

جدیدترین ارسال ها

بالا