نياز به راهنمايي كامل در رابطه با برنامه نویسی و طراحی وب دارم

سلام
من مي خوام php رو شروع كنم . خيلي در مورداينكه php يا asp تحقيق كردم . بالاخره تصميممو گرفتم . PHP .
من برنامه نويسي رو تا حدود زيادي بلدم . با زبانهاي زيادي سر و كار داشتم . چند بار هم كلاسهاي php رفتم اما انگار نه انگار .
همه شون ميان يگن for اينه if اينه حلقه اونه متغير اينه و تمام.بهشون گفتم بابا اين كه سايت نيست . آموزش برنامه نويسيه . آخه اين سايت هدرش كو ؟ منوش كو ؟ عكساش كو ؟ هيچي نداره كه فقط يه فرم كامل .ميگن محتواست . گفتم باباجون تو رو خدا برنامه نويسي نگو. من خودم بلدم . بگو چطور سايت طراحي كنم . يه سايت جذاب و كامل . تا حالا كه پيدا نكردم.
حالا شما رو خدا كمكم كنين بگين از كجا شروع كنم . با چه نرم افزاري ؟ يه سايت كامل طراحي كنم . فتوشاپ بلدم . html بلدم. فلش هم بلدم . نميدونم كتاب بخرم . سي دي بخرم . تو منو و زير منو خيلي مشكل دارم . يه توضيح كامل شايد بتونه كمكم كنه .
ممنون و متشكر.

25mordad

Member
زبانهای سرور ساید به درد این می خوره که شما سایت رو داینامیک کنی وگرنه که می تونی با html یه سایت خیلی خوب هم طراحی کنی .. پس بیا برای خودت یه پروژه تعریف کن مثلا یک صفحه که اطلاعات رو از یه دیتا بیس بگیره و بتونه رو اون اطلاعات ویرایش کنه و ... بعد یواش یواش می تونی روی پروژه های بزرگ تر کار کنی و یا حتی می تونی روی سورس کد های باز کار کنی و .. به هر حال سوالت خیلی کلی بود .. و جواب یک کلمه ای این که برای یاد گیری برای خودت پروژه تعریف کن

YTERROR

Active Member
دوست عزیز بلد بودن با کار کردن از زمین تا آسمون فرقشه باید این قدر کار بکنی تا بتونی یک کار دلچسب درست کنی وگرنه این دوره زمونه همه همه کار رو بلدن

شما اگه برنامه نویسی دات نت مسلطی بهتره asp رو ادامه بدی چون خیلی جلوتری

یک سایت نیاز به یک برنامه نویس یک گرافیست و یک اچ تی ام ال کار مسلط به css داره که شما باید این 3 تا رو تا حد قابل قبولی بلد باشید سپس یک سایت درست و حسابی درست کنید

بهتره یک رشته رو ادامه بدی تا به نتیجه برسی

برای شروع کار هم استفاده از نمونه های آماده و تغییر دادن تا حدی به نتیجه می رسی

موفق و پیروز باشید

سلام . مرسي از راهنماييت . شايد منظورم رو درست بيان نكردم . كارهاي زيادي كردم . ميتونم بگم به فتوشاپ و فلش تسلط كامل دارم . همينطور به دريم ويور . سايت هم ساختم . آپلود هم كردم . اما استاتيك . فلش هم كه ميدوني صد ساعت طول ميكشه تا لود بشه .يه نرم افزار ميخوام كه خودتون باهاش كار ميكنين و بدونم پشت اون نرم افزار يه تجربه وجود داره . فكر ميكنم چون برنامه نويسي بلدم بتونم يه كارايي بكنم .

Expon

Member
سلام دوست عزیز
ٍِIDE پی اچ پی می خوایین؟
دوست من پی اچ پی ِIDE ویژوال نداره متاسفانه
چرا Delphi 4 php ساختن اونم هنوز باگ زیاد داره.
با همون dream weaver میتونین پی اچ پی بنویسین

yakoza

Well-Known Member
سلام . مرسي از راهنماييت . شايد منظورم رو درست بيان نكردم . كارهاي زيادي كردم . ميتونم بگم به فتوشاپ و فلش تسلط كامل دارم . همينطور به دريم ويور . سايت هم ساختم . آپلود هم كردم . اما استاتيك . فلش هم كه ميدوني صد ساعت طول ميكشه تا لود بشه .يه نرم افزار ميخوام كه خودتون باهاش كار ميكنين و بدونم پشت اون نرم افزار يه تجربه وجود داره . فكر ميكنم چون برنامه نويسي بلدم بتونم يه كارايي بكنم .

خوب الان مشکلت چیه ؟
نمیتونی سایت طراحی کنی ؟ یا نمیتونی یه سایت جذاب طراحی کنی ؟ یا ....

mohsenshahab

Active Member
سلام
فکر کنم شکا نرم افزاری می خوای که مث action script بشه با یک کلیک ساده برنامت رو به سر انجام برسونی.ولی برای php همچین چیزی وجود نداره.(تا اونجا که من می دونم) من خودم شخصا برنامه هام رو تو dream ...مینویسم.در مورد کلاس ها هم خود همینها رو اصولا باید یاد بگیری تا بتونی یه سایت داینامیک داشته باشی .
فقط و فقط هم با کار کردن و تجربه می تونی php رو یاد بگیری.به نظر من اگه اصول php رو یاد گرفتی فقط باید باهاش کار کنی تا دستت بیاد.اگه 100 سال هم کلاس بری ولی تمرین نکنی مطمئن باش هیچ کاری نکردی

مي دونين بزرگترين مشكل من تو دريم ويور منو وزير منو هست . خودمو كشتم . ولي نمي تونم بسازمش . تو فلش ميتونم اما چه ربطي داره ؟ . شما رو خدا كمكم كنين . ميخوام يه منوي افقي بسازم كه چند تاش زير منو دارن

yakoza

Well-Known Member
مي دونين بزرگترين مشكل من تو دريم ويور منو وزير منو هست . خودمو كشتم . ولي نمي تونم بسازمش . تو فلش ميتونم اما چه ربطي داره ؟ . شما رو خدا كمكم كنين . ميخوام يه منوي افقي بسازم كه چند تاش زير منو دارن

این ربطی به php نداره
میتونید درخواست خودتون رو تو انجمن client side بکنید تا زودتر به جواب برسید

مرسی

Allahparast

Member
متاسفانه پی اچ پی نرم افزار شی گراء نداره متاسفانه که همانند وِِیژوال دات نت بشه یک کامنت بزاری و روش اکشن بنویسی نه اینجوری نیست پی اچ پی از چند زبان باید استفاده بشه تا بتونی یه برنامه بنویسی اگر سورسهای زبان سی رو باز کرده باشی حتی اگه بخوای در پی اچ پی شی گراء کار کنی همش باید کد بنویسی که کار سختی هست
:rose:

mohsenshahab

Active Member

ببین تو برای طراحی وب از هر ابزاری که به دستت می رسه می تونی استفاده کنی.
من برای ساخت منو های عالی Sothink DHTMLMenu رو بهت پیشنهاد می کنم .این نرم افزار بسیار عالیه برای ساختن منوهای حرفه ای کار کردن باهاش هم بسیار راحته.البته تو خود دریم هم می تونی همچین کاری رو بکنی.
اما در مورد فلش .من نمی دونم تو چرا انقدر با فلش بدی:mad: چه اشکالی داره یه سایت حرفه ای و داینامیک منوهاش و با بنرش با فلش باشه.
اصلا چند تا سایت حرفه ای رو نشونت بدم که فلش php,mysql,xml رو با هم ترکیب کردن و سایت داره عین هلو کار میکنه.
تو وقتی کارت حرفه ای باشه نباید نگران حجم باشی
چقدر زر زدم :cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا