نياز به اسكريپت ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milads

Banned
به بین دوست عزیز در مایی بی بی از یک سری تابع های برای عضویت استفاده کرده که با توابع اسکیریپ های دیگه فرق داره
برای این کار باید یا برنامه به سبک مایی بی بی بنویسی یا مایی بی بی رو به سبک برنامه

ببین دوست من این کار رو انجام دادم و هیچ ربطی به توابع نداره . که شما می گید .
شما بیشتر مطالعه کونید

takmark

Member
نه كار دارم . مي خوام ببينم مديراي اينجا مي گن هم ديگه رو مسخره نكنين اما انگار اين ‏novinpardaz خيلي مقرور به خودش .

takmark

Member
نه كار دارم . مي خوام ببينم مديراي اينجا مي گن هم ديگه رو مسخره نكنين اما انگار اين ‏novinpardaz خيلي مغرور به خودش .

bia2pc

Member
چند مسئله :D
1. داره ظاهرا دعوا میشه
2. چرا همه به جای واژه (کنید ) از کونید استفاده میکنید | یه سر نوشته های بالا رو ببینید.
3. رمالی دیجیتال به قول دوستمون بد نیست زیاد حداقل آماره بازدید و افزایش میده. در ضمن آقای milads مگه شما این همه اسکریپت دوست یابی و چت روم از وبگراف . رو کپی میکنید و میذارید مگه جز علافی برای مردم چیزی داره که میگید رمالی نباشه.

takmark

Member
يه سوال مگه من با يد از novinpardaz و ‏milads اجازه بگيرو براي اينكه مي خوام يه چيزي رو سيستم سايتم نصب كنم بايد از شما اجازه بگيرم

novinpardaz

Member
در ضمن آقای milads مگه شما این همه اسکریپت دوست یابی و چت روم از وبگراف . رو کپی میکنید و میذارید مگه جز علافی برای مردم چیزی داره که میگید رمالی نباشه.

بايد خدمتتون عرض كنم كه webgraf به اندازه ما در ضمينه معرفي سيستم هاي نال شده نمي پردازد. و اين نظر شما است كه الافي مي باشد. هيچ موردي ندارد. اگر شما و دوستان ناراضي از كار ما هستيد . هيچ موردي نيست قصد داشتيم سيستم هايي كه خود ويرايش كرده بوديم را در يك قسمتي بنام سيستم هاي باجه قرار دهيم. ولي فكر كنم . اين كار با اين توهين شما منتفي مي شود. پس بهتره حرفتون پس بگيريد.

درضمن مي خواستم بدونم اين جمله كه توي امضاي شما هست.
ليست 350.000 ايميل ايراني به همراه نرم افزار جمع آوری و ارسال ايميل گروهي ...
اسم اينكار جز گرفتن وقت مردم چيز ديگري مشاهده ميشود.

2- takmark خيلي به شما بر نخورد.
راه اندازي چنين سيستم هايي در سايت ها. همانطور كه در يكي از پست هاي گذاشته بودم. باعث ترويج فرهنگ غلط فال مي شود. و اگر كمي روشنفكرانه به اين مسئله نگاه كنيم. پي خواهيم برد. كه اين كار بي فرهنگي و شئور پايين كساني را نشان مي دهد كه مي خواهند چنين سيستم ها را راه اندازي مي نمايند پس براي اينكه در جامعه اي بتواني موفق باشي سعي كن آدم هرزه‌اي نباشي. و مسمرثمر. واقع شوي .

آخرین ویرایش:

iranads

Active Member
وای بسهههههههههههه این انجمن واسه کل کل کردن درست نشده...
ترویج عقایدم جاش اینجا نیست

takmark

Member
بايد خدمتتون عرض كنم كه webgraf به اندازه ما در ضمينه معرفي سيستم هاي نال شده نمي پردازد. و اين نظر شما است كه الافي مي باشد. هيچ موردي ندارد. اگر شما و دوستان ناراضي از كار ما هستيد . هيچ موردي نيست قصد داشتيم سيستم هايي كه خود ويرايش كرده بوديم را در يك قسمتي بنام سيستم هاي باجه قرار دهيم. ولي فكر كنم . اين كار با اين توهين شما منتفي مي شود. پس بهتره حرفتون پس بگيريد.

درضمن مي خواستم بدونم اين جمله كه توي امضاي شما هست.
اسم اينكار جز گرفتن وقت مردم چيز ديگري مشاهده ميشود.

2- takmark خيلي به شما بر نخورد.
راه اندازي چنين سيستم هايي در سايت ها. همانطور كه در يكي از پست هاي گذاشته بودم. باعث ترويج فرهنگ غلط فال مي شود. و اگر كمي روشنفكرانه به اين مسئله نگاه كنيم. پي خواهيم برد. كه اين كار بي فرهنگي و شئور پايين كساني را نشان مي دهد كه مي خواهند چنين سيستم ها را راه اندازي مي نمايند پس براي اينكه در جامعه اي بتواني موفق باشي سعي كن آدم هرزه‌اي نباشي. و مسمرثمر. واقع شوي .

1p30 جان بعد مي گي كه به اين كاري نداشته باش اخه novinpardaz فكر كردي يه سايت داري كه فقط اسكريپت هاي نال شده رو معرفي مي كني فكر كردي شاهكار كردي تازه تو داري كم كم به من چرت و پرت تحويل مي دي نزار يه كاري بكنم كه پشيمون بشي بهتره خودت تمومش كني وگر نه اگه اين بحس بزرگتر بشه و تو بزرگش كني دعوا خيلي بزرگ مي شه و تو پشيمون مي شي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا