نيازمند يك نفر web developer

rahmani

Member
نيازمند يك نفر آشنا به زبان انگليسي در حد صحبت كردن و با دانش زير براي كار تمام وقت در يك شركت تبليغاتي:
1-ASP
2-.net
3-javascript
4- html
5- action script
6-SQL
7-css
8-jsp

افراد واجد شرايط مي‌توانند رزومه‌ي خود را به شماره ى8762321 فكس نماييند.

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام عزيز

قربان شما ميزان دستمزد رو همينجا ميگفتي ديگه !

حداقل بگيد تا چه سقفي در نظر گرفتيد براي اين آدم.

مخلصم
سايان

rahmani

Member
با سلام.
در مورد دستمزد من تصميم گيري نمي‌كنم ولي مي‌دانم كه تا حدودي قابل قبول است .شما حداقل فرض كن 250 كه با مقدار توانايي و تسلط قابل تغيير است. و اگر دوست داريد شما مقدار درخواستي را بگوييد.

Ghamnevis

Well-Known Member
رحماني جان سلام
حقيقتش با اين قيمت كار تمام وقت صرف نميكنه ! من به اكثر تكنولوژي ها و زبانهايي كه شما مد نظرتون تسلط دارم و تازه گرافيك هم كار ميكنم. اما اين دستمزد خيلي كم هستش. من توي مرداد نزديك 500 تومان كار كردم اونم تمام وقت نبوده (اكثرا كار طراحي براي ارگانها را انجام دادم) .
شرمنده من نميتونم تمام وقت كار كنم باهاتون ولي شايد باشند بچه هاي ديگه.
خوشحال شدم
مخلصم
سايان

rahmani

Member
با سلام و تشكر .

خوشحال مي‌شم اگر بنويسيد كه با چقدر مي‌توانيد كار كنيد. و يا اينكه به كار تمام وقت علاقه‌اي نداريد؟

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام
خواهش ميكنم تشكر نياز نداره شما بايد توي گوشم هم بزنيد ;)

حقيقتش من زياد پولش برام مهم نيست‌! ولي خوب اين مقدار هم خيلي كمه.
راستش من نميتونم كار تمام وقت براتون انجام بدم چون تهران نيستم و شهرستان هستم. و اكثر سفارش هايي را هم كه ميگيرم از طريق سايت هاي مختلف هستش. الآن هم زياد نميتونم كار كنم چون مشغول طراحي سايت خودم هستم و حتي مجبور شدم براي تسريع در كارام كار برنامه نويسي سايت رو تا يه ميزاني به شركتهاي ديگه بدم كه كلي خرج برام برداشته ، وخودم هم مشغول گرافيك هستم.
به هر حال اگر در كارتون عجله اي نيست و نيازي به تمام وقت كار كردن نداريد و همينطور از طريق ميل كارتون راه ميفته من ميتونم بعدا كمكتون كنم .

مخلصم
سايان

rahmani

Member
با سلام.
راستش موسسه دنبال كارمند تمام وقت است. به هر حال از توجه شما سپاسگذارم.

Ghamnevis

Well-Known Member
خواهش ميكنم
من منظورم استخدام نبود. كلا گفتم اگر بعدا كمكي ازم ساخته باشه دريغ نميكنم.

مخلصم
سايان

rahincom

Member
سلام

من Flash & ActionScript بلدم ولي زبان انگليسيم خوب نيست.

نمونه كار اينترنتي هم دارم.

اگه خواستيد پيغام خصوصي بدهيد

جدیدترین ارسال ها

بالا