نيازمند هاستينگ معتبر !

J A V I D

New Member
سلام

تقريبا دو ساله پيش تصميم گرفتم وبلاگم رو به سايت تبديل كنم ! و اينكارو كردم به اميد پيشرفت بيشتر ! سال اول از شركت هاست ايران دات نت ! اولاش خوب بود تا اينكه اين شركت ظاهرا تصميم به خريد شركت هاي كوچيك تر يا بهتر بگم خريد سايت هاي مردم كرد افتضاح شد حداقل روزي سه ساعت سايتم در دسترس نبود ! خودتون هم مي دونيد كه اين براي يه سايت مثل فاجعه مي مونه ! تازه اين مشكل هم اينگونه توجيح مي كردن كه سي ام اس سايت شما مشكل داره ! (e107 استفاده مي كنم !) و زياد جدول لد مي كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تصميم به تغيير سرور گرفتيم اومديم رو پرشين سرويسز كه فكر كنم ميزباني اين سايت هم توسط همين شركت صورت گرفته ! تقريبا بعد از يه ماه كار كردن با پرشين سرويسز هم سي پنلشون تركيد شد پلاسك تو همين مدت هم كه تو كار نصب پنل جديد بودن كلا يه ماه بي پنل بوديم ! تقريبا هيچ غلطي نمي تونستيم بكنيم ! تازه پنل پلاسكم كه خودش فاجعه اي فكر كنيد درستم پيكر بندي نشده باشه ! ولي اين شركت هم حداقل هفته اي يه بار سايت منو به مدت يه روزي پايين مي آره پشتيباني 24 ساعته هم كه نداره ! همين چند روز پيش سايتم پبه مدت يه روز دان بود ! البته اين نكته هم بگم كه اين شركت به طور طبيعي واسه گل سرسبد هاش ! كه توسط اين شركت ميزباني مي شن هاست هاي خلوت تري ارائه مي ده كه از اين مشكلات نداشته باشن ولي بقيه مشتريا به نوعي پشم حساب مي شن ! يه باارم كه كلا ساپند كردن سايت منو به علت استفاده بيش از اندازه از منابع سرور ! نمي دونم يه سايت با آمار پونصد ، شيشصد نفر در روز چقدر از منابع سرور رو مي تونه مصرف كنه حتي اگه اسكريپت سنگيني روش نصب باشه كه نبود !

اين دو شركت معتبر اينجوري بودن واي به حال بقيه ! از اين رو تصميم گرفتم دنبال هاستي باشم كه پرداخت ماهانه داشته باشه كه نا معتبر بود يا تركيد نهايت آدم به سادگي هاست عوض مي كنه !

از دوستان اينكاره شديدا درخواست دارم كه اگه جاي خوبي رو مي شناسن كه فقط پرداخت ماهانه داشته باشه و پشتيباني 24 ساعته واقعي نه اينكه تيكت بديم صد روز بعد جواب بدن ! به من معرفي كنن ! كه ديگه شكل اين ايكونه شدم :shock:

اگه كسي هم پايه بود هاست به ما مجاني بده و به نوعي اسپانسر باشه شديدا استقبال مي كنيم :D

نيازمندي ها براي سايت خودم : ( اونقدر اعصابم خورد بود يادم رفت بنويسم !)

حداقل 250 مگا بايت فضا - 500 باشه بهتره ! ولي در حال حاضر 250 مگم كارم رو راه مي اندازه !
پهناي باند ماهانه حداقل ده گيگ !
نيازمند حداقل پنج بانك اطلاعاتي !
ساب دومينم حداقل پنج تا !
ادان دومين و پاركت دومين هر كدوم حداقل پنج تا !
ايميل نمي خوام !
ديگه پي اچي پي ساپورت اينا هم كه طبيعتا بايد باشه !
پنل ترجيحا سي پنل باشه !
با سي ام اس e107 و همچنين انجمن ساز mybb هيچ مشكلي نداشته باشه !
پشتيباني 24 ساعته حداقل بعد از ارسال تيكت انتظار دارم بعد از دو ساعت جواب بگيرم نه بعد از يه روز ! تو هاست ايران كه بعد از سه روزم تجربه كردم !! ولي از حق نگذريم ابتدا جواب گويي شون در حد نهايت نيم ساعت بود ! ولي بعد كه شلوغ شد افتضاح شد !

نكته آخر من همه دامين هام ir هاست مربوطه با دامين ir مشكلي نداشته باشه !

با تشكر

جاويد

آخرین ویرایش:

shayanboy

Active Member
سلام . دوست عزیز .
هاست خوب با پشتیبانی عالی می خوای و اینکه سایتت 1 بار هم دان نشه
برای من پیغام خصوصی بذار مشخصات رو بده تا قیمت رو بهت بدم

با تشکر
شایان

J A V I D

New Member
پي ام دادم خدمتتون فقط اون دو نكته اي كه گفتم يعني پرداخت ماهانه و پشتيباني 24 ساعته رو صد در صد مي خوام !

vatanmusic

Well-Known Member
با سلام
در خدمتیم
پشتیبانی 24 ساعته
و امکان پرداخت ماهانه وجود دارد

I.NoBody

Active Member
آقا جاويد،
اينطور كه از متنتون پيداست، خيلي شاكي هستين. ولي چند نكته رو بايد ذكر كنم :
1- شما تعيين نكرديد كه به چه ميزان فضا و پهناي باند نيازدارين؟
2- توي ايران به هيچ وجه پشتيباني 24 ساعته واقعي پيدا نمي كنيد.(دلايلش رو هم مي تونم به وضوح بگم ولي مفصله)
3- پرداخت ماهانه،راه حل شما نيست. چون اگر قرار باشه كل اطلاعات شما قبل از اينكه بكاپ بگيريد، بپره، پرداخت روزانه هم نمي تونه به شما كمكي بكنه.
4- ادعاي آپ تايم 100% هم يك بي تجربگي هست. ولي آپ تايم بايد تا ميتونه بالا باشه (در اين مورد هم مي تونم توضيحات كاملي بدم)
5- اگر مايل باشيد، من مي تونم هاست رو به مدت 1 هفته به عنوان تست به شما بدم تا تست كنيد و ببينيد مي تونيم با هم كار كنيم يا نه؟
موفق باشيد.
گروه اكسيژن

J A V I D

New Member
آقا جاويد،
اينطور كه از متنتون پيداست، خيلي شاكي هستين. ولي چند نكته رو بايد ذكر كنم :
1- شما تعيين نكرديد كه به چه ميزان فضا و پهناي باند نيازدارين؟
2- توي ايران به هيچ وجه پشتيباني 24 ساعته واقعي پيدا نمي كنيد.(دلايلش رو هم مي تونم به وضوح بگم ولي مفصله)
3- پرداخت ماهانه،راه حل شما نيست. چون اگر قرار باشه كل اطلاعات شما قبل از اينكه بكاپ بگيريد، بپره، پرداخت روزانه هم نمي تونه به شما كمكي بكنه.
4- ادعاي آپ تايم 100% هم يك بي تجربگي هست. ولي آپ تايم بايد تا ميتونه بالا باشه (در اين مورد هم مي تونم توضيحات كاملي بدم)
5- اگر مايل باشيد، من مي تونم هاست رو به مدت 1 هفته به عنوان تست به شما بدم تا تست كنيد و ببينيد مي تونيم با هم كار كنيم يا نه؟
موفق باشيد.
گروه اكسيژن

سلام

خدايي خود شما بودي با توجه به چيزايي كه بالا نوشتم شاكي نمي شدي ؟!

مي خواستم بنويسما ولي اونقدر اعصابم خراب بود كه يادم رفت به پست اول اضافه كردم ! در مورد پشتيباني هم يه نكته تو پست اول نوشتم ! در مورد پرداخت ماهانه هم حق باشماست ولي ترجيح مي دم تا زماني كه بتونم هر روز از سايتم بك آپ بگيرم با پرداخت ماهانه جلو برم ! تا وقتي حجم پايگاه داده به حدي رسيد كه ديگه نشه بك آپ گرفت ! هاست خودم رو پيدا كرده باشم !!! با مورد چهارم كاملا موافقم ! در مورد مورد پنجم هم ضمن تشكر از شما بايد بگم كه نيازمند تست هاي اينچنيني نيستم چون سايتي در حد اندازه سايت من با آمار پايينش فكر نكنم نياز به تست هاست داشته باشه !

با تشكر از شما و بقيه دوستان ! لطفا فقط نگيد داريد اينا اگه سايت داريد آدرس بديد يا قيمت بديد يا پيغام خصوصي بذاريد من ببينم !

جاويد

mehriz

Active Member
سلام j a v i d دوست عزيز.
در رابطه با ميزباني من در خدمتم . براي اطلاعات بيشتر با من تماس بگيريد.

J A V I D

New Member
با تشكر از دوستان يه دو روزي به نت دسترسي ندارم اگه بازم كسي هست كه هاست خودشو پيشنهاد مي ده !!!! با توجه به نيازمندي هايي كه تو پست اول گذاشتم برام پيغام خصوصي بذاره ! فعلا يكي از دوستان شرايط مناسبي دارن ظاهرا ! احتمالا به سوي ايشون حركت مي كنيم !

البته اينم بگم كه با اينجاد تاپيك تو اينجا كمي بيشتر سر در گم شدم چون به صورت طبيعي هر كي اومد هاست خودشو تبليغ كرد !

موفق باشيد

pardisgroup

Active Member
یه ماه تست ، سایت ما رو ببینید اگه خوشتون اومد با من از طریق ان لاین تماس بگیرید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا