نيازمند كمك با نصب اين

ithf

Member
سلام.
من يه سوال داشتم كه شايت پرسيدنش كمي احمقانه باشه.
من اين انجمن رو خوندم و قرار كه ميبينم ، كدام ورژن جديد phpbb كه بفارسي ميباشد تازه آمده روي دست.
من پاليدم و اين ورژن جديد رو هنوز نيافتم كه دريفاتش كنم. من مشكل با انجمن خود دارم . من نميتونم كه توي ادمين پنيل بروم... خوب خواستم كه upgrade كنم تمام انجمن را به نسخه جديد.

لذا. سوال من اينست كه از كجا ميتونم حد حقل يه ورژن جديد تر bb را پيدا كنم، زيرا اوني كه من استفاده ميكنم، همان است كه 7 ماه پيش از سايت farsi nuke گرفته بودم...

دوم اينكه، لطف كرده بروم توضيح بدهيد كه چگونه اونرا توي نوك نصب كنم، زيرا كه من نميخواهم كه مطالب و ارسال هاي فعالي انجمن خود را از دست بدهم.

باز هم سپاس و ببخشيد اگر سوالم بع معني بود..

ithf

Member
آقا من كه جوابي اونجا نيافتم.
اگ ميشه لينكشو بدي خوشحال ميشم..

Ramin1212

New Member
منم اونجا چيزي نميبينم ......

و اين فايلهايي كه .. .ميفرماييد .... هيچ جا نيست ....
مجيد جان توي سايت خودتون .. چي ؟؟؟‌اينجا رو بايد از كجا بگيريم ؟؟؟؟

ithf

Member
سلام.
راستي كه نيازمند كمك درين موضوع هستم، فكر كنم دوستان همه مصروف كار هاي خود هستند و بايد انتظار باشيم تا لطف كنند و مارا ياري كنند،

باز هم ممنون

kami_mz

Well-Known Member
سلام. عرض شود كه اون سايتي كه دوستان بالا نشانيش رو دادند در حال حاظر در دست راه اندازي هست. مسول سايت در حال آماده كردن phpbb با امكانات اضافه هستند.
اگه براي اولين بار هست كه مي خوايد phpbb رو نصب كنيد. توي خود سايت phpbb يه ترجمه فارسي با استايل فارسي هست. البته با arabic charset.
نسخه يونيكدش هم توي سايت http://phpbb.delphishop.com/
هست. به همراه چندين قالب زيباي فارسي شده.

ithf

Member
سلام
ممنون شما
نه جونم من phpbb را كه با farsinuke آمده بود دريافت كردم ماه پيش و نصبش كردم،ارسالي هاي هم تويش دارم، من فقط ميخواهم كه آبديتش كنم با ورژن جديد ترش اما نميخواهم كه ارسال هاي خود را از دست بدهم، چگونه،؟
رهنماي كنيد.

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا