نوكيا

Behnam-Fe

Member
من كه از گفتگوي آقايان دانيال-پورياو سامان خيلي استفاده كردم.
واقعا ممنونم.
اگه ميشه بحث را كمي ادامه بديد چون فكر مي كنم در اين تاپيك تا حال اطلاعات خوبي در اختيار دوستان قرار داده شده و براي من هم بسيار مفيد بوده.(تا حال تعداد بيننده هاي اين تاپيك حدود 90نفر بودند.)

آخرین ویرایش:

sambol

Active Member
alireza-metal گفت:
167.gif

only sony ericsson

نظر اينجوري فايده نداره كه
12.gif

درمورد صداهاشون بگم که 7610 و6670و3230 هیچ کدومشون استریو نیستن و مونو هستن پس 6630 از نظر صدا هم سر تره چون استریو سخت افزاری!
ولی 3230 رادیو و اینفرارد داره که فکر نکنم اینفرارد بدرد بخوره!
دوربین 7610 و 6670 یکی هستش که اونم 1مگاپیکسل هستن
دوربین 3230 با 6 متر زوم 1.2 مگاپیکسل و دوربین 6630 با 8 متر زوم 1.3 مگاپیکسل هستش

آخرین ویرایش:

Pooriya_Online

Active Member
saman_1989 گفت:
درمورد صداهاشون بگم که 7610 و6670و3230 هیچ کدومشون استریو نیستن و مونو هستن پس 6630 از نظر صدا هم سر تره چون استریو سخت افزاری!
ولی 3230 رادیو و اینفرارد داره که فکر نکنم اینفرارد بدرد بخوره!
دوربین 7610 و 6670 یکی هستش که اونم 1مگاپیکسل هستن
دوربین 3230 با 6 متر زوم 1.2 مگاپیکسل و دوربین 6630 با 8 متر زوم 1.3 مگاپیکسل هستش
فكر نكنم فاطله 8متري رو فكوس كنه و منظور شما مقدار زوم هستش...

درضمن خواهشا بدون تعصب صحبت كنيم و منطقي حرف بزنم...

من نمیدون تعصب رو گوشی رو میگید یا مارک؟
اگه مارک رو میگید بخاطر سیمبین فقط نوکیا ولی کسی که نخواد از سیمبین موبایلش استفاده کنه سونی اریکسون جای حرفی نزاشته
ولی اگه مدل گوشی رو میگید اگه رو تعصب بود من باید سنگه 6600 رو به سینه میزدم.
به هر حال گوشی اگه سیمبین میخوای اگه پول 6630 رو داری اول این رو بگیر نشد 3230 هستش ! بدشم که 6670یا7610!اگه بازم پول نکشید 6600 خودمون

Behnam-Fe

Member
من كه كم كم دارم مي رم كه 6630 بگيرم.
راستي پوريا جان نمي دونم انگشت هاي من بزرگه يا چيزه ديگه اي.
فقط مي دونم كه 3230 را كه تو دستم گرفتم نمي تونستم مطالب را به خوبي 6600 يا 6630 تايپ كنم و مخصوصا كليد هاي بالاي شماره ها كه ديگه بد تر.(ولي خداييش 3230 هم كوچيكه-هم امكانات خوبي داره-هم كيفيت دوربين خوبي نسبت به قيمتش داره و هم خيلي قشنگه.)

Pooriya_Online

Active Member
سامان جا سوء تفهم نشه من منظورم شما نبودي...
و منظورمم همون مارك بود نه مدل چون ديدم بعضي از دوستان ميگن فقط نوكيا يا فقط سوني اريكسون ولي مني كه هم سوني اريكسون داشتم هم نوكيا هم زيمنس هم سامسونگ هم ژنتك (يه مدت دستم بود) و به زودي هم اگه خدا بخواد يه موتوراولا و يه پوكت پي-سي شايد بتونم بيشتر تشخيص بدم البته نه اينكه دوستان ديگه بي تحربه باشن نه ولي من با بيشتر مدلهاي اين گوشيها و ماركها كار كردم...
بهنام جان والله درسته از 6600 و 6630 كوچيكتره ولي خوب عادت ميشه ولي بد دست نيست راستي شما همون بهنام عكاسي.كام هستي؟

Behnam-Fe

Member
پوريا جان من 6630 نوكيا فنلاندي ديدم 355000 (آك)و با ضمانت پارسه بخرم؟؟؟

در ضمن من هم سايت دارم و هم عكاس نسبتا حرفه اي هستم.(تا چند روزه ديگه عكسهايم را توي قسمت هنر عكاسي مي گذارم.)
ولي فكر نكنم شخص مورد نظر شما باشم.
راستي پوريا جان چطوري مي تونم عكس آپلود شده را تويه پاسخم بذارم.

آخرین ویرایش:

Pooriya_Online

Active Member
Behnam-Fe گفت:
پوريا جان من 6630 نوكيا فنلاندي ديدم 355000 (آك)و با ضمانت پارسه بخرم؟؟؟

در ضمن من هم سايت دارم و هم عكاس نسبتا حرفه اي هستم.(تا چند روزه ديگه عكسهايم را توي قسمت هنر عكاسي مي گذارم.)
ولي فكر نكنم شخص مورد نظر شما باشم.
راستي پوريا جان چطوري مي تونم عكس آپلود شده را تويه پاسخم بذارم.
به نظر من 6630 نخريد بهتره چون شانسيه... اگه خيلي عجله داريد 6680 بخريد اگرم نه وايسيد 6681 بياد و سري ان نوكيا و بعد بخريد...

در مورد عكس خوشحال ميشم عكسهاتونو ببينم...

براي گذاشتن عكس آپلود شده هم آدرس عكس رو بين دو تگ [IMAGE]و[/IMAGE] بزاريد...

Sunboy454

Active Member
اینجا موبایل هاتونو از هر مدل با هر مارکی با هم مقایسه کنین ، اطلاعات خوبی میده ، حتما ببینین
اینجا هم مارک و مدل موبایلتونو مشخص کنین و اطلاعاتشو بگبرین

آخرین ویرایش:

imi1366

New Member
فقط سامسونگ e720... من خودم اين گوشي رو دارم...هيچ مشكلي هم نداره....كيفيت عكس و فيلمش هم از بقيه گوشيهاي هم ردهي خودش بهتره

imi1366

New Member
فقط سامسونگ e720... من خودم اين گوشي رو دارم...هيچ مشكلي هم نداره....كيفيت عكس و فيلمش هم از بقيه گوشيهاي هم رده ي خودش بهتره

پیوست ها

• 47.jpg
    47.jpg
    56.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • e720.jpg
    e720.jpg
    43 کیلوبایت · بازدیدها: 0

جدیدترین ارسال ها

بالا