نوكيا 3230

alireza-metal

Active Member
یعنی از این هم بیشتر ؟؟؟!

به نظر من اونایی که دوست دارن بیان یه گوشی به دلخواه طراحی کنن --- و بزارن اینجا ---- منتظریما

hamid ir

Well-Known Member
خيلي جالبه دمت گرم ولي اگه رو بعضي جاهاش فقط يه نموره بيشتر كار ميكردي ديگه تركونده بودي

alireza-metal

Active Member
این طرح رو از ساعت 11 شب تا 7 صبح زدم --- دیگه آخراش همون دکمه هاش بود --- اگه کم و کسری داره به خاطره اینه

alireza-metal

Active Member
اینم از p910i ---- خیلی خیلی خیلی روش زحمت کشیدم ---- نا مردین اگه نظر ندین ---- بقیه بچه ها هم دست به کار بشن دیگه

910i.jpg

آخرین ویرایش:

irania

Member
alireza-metal گفت:
این طرح رو از ساعت 11 شب تا 7 صبح زدم --- دیگه آخراش همون دکمه هاش بود --- اگه کم و کسری داره به خاطره اینه
اي بابا خب يه گوشي مي خريدي :lol:
آقا منم بازی؟
البته من ميخوام از خودم طرح بزنم! حالا شايد يكمي شبيه گوشيهاي تو بازار شد! موردي هست؟!

آخرین ویرایش:

Fa

Well-Known Member
ممنون از نظر همه
34.gif

من بازم 2روز نبودم چون بايد مهمونامونو از كرج مي بردم تهران خونه دوست و آشنا شرمنده ديگه
26.gif

يوسف من مثل تو زياد رو نرم افزار ذكر شده تخصص ندارم كه بتونم با هاش كار كنم ولي در تلاشم ياد بگيرم
31.gif

علي رضا لينك رو اصلاح كردم
31.gif

http://rapidshare.de/files/4154203/3230.psd.html

alireza-metal

Active Member
دوست عزیز irania جان --- خوشحال میشیم تو هم بیایی تو این کار ---- هیچ موردی نداره تقلیدی باشه و یا از خودت طرح بزنی ----- پس منتظریما ---- راستی اصغر جان شما هم دستت درد نکنه و یه خواهش ازت دارم و اون اینه که این کار رو ادامه بدی---- و یه گوشیه دیگه طراحی کن ----میدونم که کار خیلی سختیه ولی من تازه خوشم اومده !!!!

طرح بعدی من : nokia 6600

irania

Member
alireza-metal گفت:
دوست عزیز irania جان --- خوشحال میشیم تو هم بیایی تو این کار ---- هیچ موردی نداره تقلیدی باشه و یا از خودت طرح بزنی ----- پس منتظریما ---- راستی اصغر جان شما هم دستت درد نکنه و یه خواهش ازت دارم و اون اینه که این کار رو ادامه بدی---- و یه گوشیه دیگه طراحی کن ----میدونم که کار خیلی سختیه ولی من تازه خوشم اومده !!!!

طرح بعدی من : nokia 6600
دستت درد نكنه كه رخصت دادي پهلوون!
البته من ميخوام طرحهام فانتزي بشه! با اجازه!

alireza-metal

Active Member
9 کرتم شهرام جون

الان دارم 6600 طراحی میکنم ---- دیگه تقریبا آخراشه --- رو کلید ها کار میکنم ---- تا صبح تمومه ---- راستی شهرام جون یه طرح بزن کمی دلمون خوش باشه دیگه --- ایول

alireza-metal

Active Member
خب -- اینم 6600 -- الان ساعت 4:30 نصف شبه --- بالاخره این رو هم تموم کردم --- نظرتون در مورد این طرح چیه ؟؟؟ راستی شبتون بخیر --- یعنی در واقع صبحتون بخیر !!!! موفق باشید

6600.jpg

alireza-metal

Active Member
ایرانیا جان -- طرحت از نظر قالب خوب شده --- در ضمن مثل گوشیهای آلکاتل شده کمی ---- ای ول --- در ضمن یه چیزی این موبایل دکمه هاش زیاده !!!!

حمید جان از شما هم ممنونم که ما رو شرمنده کردی --- 9 کرتم داداش

FashisT

Active Member
ایول علی..
ببین یه کاری کن سری بعدی رو انتخاب کن و یه عکسم از گوشی بزار تا ببینیم میتونیم مثله تو طبیعی درش بیاریم یا نه
23.gif

فعلا
13.gif

alireza-metal

Active Member
آهان -- باشه --- ایندفه میخوام 6630 طراحی کنم --- عکسشو در زیر گزاشتم --- البته طرف رویه گوشی --- پس منتظر طرح شهرام جان هم هستیما ---- موفق باشی

6630.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا