نوشته پشمالو

NAKOOT

Well-Known Member
انتظار نداشتم از این آموزش اینقدر استقبال بشه ... خوشحالم از اینکه تونستم کاری براتون بکنم ...
1197.gif
1197.gif

Peace Dove

Well-Known Member
خوبه تاریخشو هم نگاه کنید. لطفا تو بقیه تایپیک ها هم نگید چون ...یعنی شما دارید باگانی رو میگردید هر کدوم که عکس نداره میگید؟:eek:

نه من دارم دنبال آموزش هايي مي گردم كه در ارتباط با Text هستن ولي خب دليل نميشه چون تاريخ تاپيك قديدمي شده آموزشش از بين بره. توي قسمت آموزش خيلي آموزش هاي جالب ولي قديمي هست كه غير قابل استفاده شده و براي كساني كه مثل من تازه عضو شدن ديگه فايده نداره.
در كل منظورم اينه كه حيفه اين همه آموزش كه براي ساختش كلي زحمت كشيده شده بدون عكس شده

Peace Dove

Well-Known Member
دوست عزیز .خودت هم میگی خیلی آمورش هست
به نظرت آِا اونای که آمورشارو گذاشتن وقت میکنن بیان دوباره اونا رو بازسازی کنن؟!نمیشه خوب

خب نميشه كاري كرد كه عكس ها از بين نره؟ مثلا خود سايت 1 عضايي براي آپلود عكس ها در نظر بگيره ؟

memol_515

Active Member
چرا دوست عزيزم، خود سايت آپلود سنتر داره: www.img.majidonline.com

اما حالا به هر دليلي اين دوستمون اين كار رو نكردن. ما هم كه نميتونيم ايرادي بهشون بگيريم. اين اتفاق افتاده. براي خيلي ديگه از آموزشهاي مفيد قديمي هم چنين اتفاقاتي افتاده.

مساله مهمي نيست. اگه سوال خاصي در رابطه با آموزش داريد، ميتونيد با خودشون در پيغام خصوصي در ميون بذاريد.

درباره اين موضوع قبلا هم بحث شده كه آموزشها رو به صورت pdf در سايت قرار بديم.حالا فعلا كه كاملا عملي نشده.

لطف كنيد بحث رو بيش از اين ادامه نديد. ممنون ميشم.

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا