اولا كه من استاد نيستم و اين سخنان از لطف شماست.
دوما از اين راهنمايي هاي كوچولو موچولو كسي استاد نميشه . من اين كاراي كوچيك رو انجام مي دم كه اون هايي كه استادند سرشون شلوغ نباشه.
ثالثا :
اين دستور به اين خاطره كه اصل دستورات كه داخل شي Script نوشته شده اجرا بشه
اما اسكريپت دستورات حركت متن

توضيح خط به خط)
محل پيش فرض قرار گيري شي در محور x ها كه از ابتداي پروژه (0) و در انتهاي پروژه (600) كه بستگي به width پروژه داره.
ايجاد شمارنده و حلقه اي مناسب براي انجام حركت شي مورد نظر كه با هر شماره طبق دستور ما مقداري جابجايي براي شي صورت مي گيرد .
با هر بار كه شمارنده از 0 به عدد 1500 حركت ميكند مقدار 0.5 عدد از مقدار اوليه (600) كم ميشود . كه براي حركت از چپ به راست بايد هر بار مقداري به مقدار اوليه اضافه شود و در صورتي كه مقدار اوليه 0 باشد .
کد:
MoveObject("Text","x,370")
اين دستور باعث مي شود كه شي مورد نظر(به نام Text) به مختصات مورد نظر حركت كند كه به جاي حرف x هر بار مقدار آن را جايگزين مي شود.
باعث ميشود كه تغييرات به وجود آمده در پروژه سامان دهي و سپس به صورت مرتب نمايش داده شوند . اين كد است كه باعث مي شود حركت شي مورد نظر به صورت متوالي ديده شود .
حركت به شمارنده ي بعدي براي ادامه حلقه
کد:
ScriptTimer("Script","100")
با اين كد در طي 100 ميلي ثانيه دوباره كد هاي بالا از طريق راه اندازي اسكريپتي كه تا به حال در حال كار بوده دوباره راه اندازي مي شوند تا در صورت رسيدن شي به انتهاي مسير دوباره آن را از ابتدا حركت دهد و همينطور اين حقله امتداد دارد.
براي حركت برعكس بايد علامت منفي را در كد زير به مثبت تبديل كنيد و مقدار اوليه را نيز صفر دهيد.
براي سرعت بيشتر ميتوانيد در وحله ي اول مقدار كاهشي x را (
) افزايش داده كه با تغييرات خودتان متوجه مي شويد.
در وحله ي دوم ميتوانيد تعداد شمارنده ها را كاهش دهيد تا حركت سريع تري داشته باشيد اما مراقب باشيد تا مقدار كاهشي به شماره بخش پذير باشد كه مقدار نهايي در زمان آخرين شمارنده صفر شود .
در وحله سوم كه زياد به چشم نمي آيد و فقط حركت ظريف تري را نمايش مي دهد اجراي مجدد اسكريپت پس از 100 ميلي ثانيه است كه ميتوانيد آن را به 1 كاهش دهيد.
براي طول مسيره هم بايد به مقدار اوليه ي x و تعداد شمارنده و مقدار كاهشي توجه كنيد و بس
مثلا اگر مقدار كاهشي 1 و مقدار اوليه 600 و تعداد شمارنده از 0 تا 600 باشد شي مورد نظر به مقدار 600 پيكسل جابه جا مي شود.
در مورد صفحه ي دوم نيز به همين صورت است با تفاوت اينكه مقادير با توجه به طول مسير عوض شده و جابه جايي هم در محور هاي طول و عرض در دستور
کد:
MoveObject("Text","x,370")
رخ داده.
و نام شي نيز به Text1 تغيير كرده .
احساس ميكنم كامل بوده البته با عرض شرمندگي از اساتيد كه پستي بيهوده و طولاني را عوض معرفي لينك ابراز نمودم.
در عوض به همه ي دوستاني كه سر رشته ي كمي مثل من در بيلدر دارند يه پيشنهاد دارم :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=120688