نوشتن query در php my admin

maaha

Member
سلام.مشتری فرم رو پر میکنه.مثلا میگه که یه خونه ی زیر 100 متر میخواد.اطلاعات به دیتا بیس منتقل میشه.حالا ادمین سایت میخواد تمام خونه ای زیر 100 متر رو پیدا کنه.این query رو کجای php my admin باید بنویسم؟:-?:?:

Masoud1365

مدیر انجمن
کوئری رو که معمولا با php ارسال میکنند و جواب رو میگیرن و نمایش میدن !
اما شما اگر که حتما میخوایی توی phpmyadmin این کارو انجام بدید بعد از این که دیتا بیس رو انتخاب کردید یه منوی SQL هست که اونجا باید کوئریتون رو بنویسید

maaha

Member
مرسی.ولی حالا اگه بخوام همون طور که شما گفتید با php بفرستم و میخوام جواب رو فقط من که امین سایت هستم ببینم باید چه کار کنم.یعنی ساخت یه صفحه که جوابا توش قرار میکیره و فقط واسه ادمین سایته:rose:

farik

Well-Known Member
باسلام..
شما برای اینکار یک نام کاربری تعریف میکنین..و بعد از لاگین کردن وارد اون صفحه میشین..(برای این قسمت باید با پی اچ پی آشنا باشید)..بعد چک میکنین که اگه کاربر لاگین کرده بود به کوئری جواب بده وگرنه ارور بده به کاربر..
واسه ارسال کوئری هم ایتدا با دستور mysql_connect fi دیتا بیس وصل میشین با mysql_select_db دیتا بیس رو انتخاب میکنین و با mysql_query هم کوئری رو میفرستین..طرز کار همه این توابع رو اینجا میتونین ببینین:http://php.net...در ضمن اگه خواستین کلاس گرا کار کنین هم mysqli در پی اچ پی موجوده..
موفق باشید...

maaha

Member
باسلام..
شما برای اینکار یک نام کاربری تعریف میکنین..و بعد از لاگین کردن وارد اون صفحه میشین..(برای این قسمت باید با پی اچ پی آشنا باشید)..بعد چک میکنین که اگه کاربر لاگین کرده بود به کوئری جواب بده وگرنه ارور بده به کاربر..
واسه ارسال کوئری هم ایتدا با دستور mysql_connect fi دیتا بیس وصل میشین با mysql_select_db دیتا بیس رو انتخاب میکنین و با mysql_query هم کوئری رو میفرستین..طرز کار همه این توابع رو اینجا میتونین ببینین:http://php.net...در ضمن اگه خواستین کلاس گرا کار کنین هم mysqli در پی اچ پی موجوده..
موفق باشید...
:rose:
من این کار رو کردم.بعد از لاگین وارد این صفحه شدم.حالا میخوام case های مختلفی رو search کنم.وقتی سایتم رو اپ لود کنم, میتونم تو همین صفحه برای هر سرچی یه query بنویسم؟ یا دیگه اینجا نباید کد نویسی کنم؟:shock:

farik

Well-Known Member
باسلام..
گفتم بهتون..شما برای ارسال کوئری با پی اچ پی نیاز دارین از توابعی که داره استفادده کنین....توابعش رو که گفتم...گفتم که از سایتش هم برین مثال هاش رو در بیارین...پس 100% کد نویسی لازمه...
موفق باشید...

hidensoft

Member
PHP:
<?php 

/*
 * 
 * @hostname  = your host name , default : "localhost"
 * @mysqlUser = your mysql user , default : "root"
 * @password  = your mysql password
 * @tableName = your table name
 * @size      = your specify field 
 * 
 */

mysql_connect("hostname", "mysqlUser", "password") or die(mysql_error());
echo "Connected to MySQL<br />";
mysql_select_db("tableName") or die(mysql_error());
echo "Connected to Database";

mysql_query('SELECT * FROM `tableName` WHERE `tableName`.`size` < 100');

// raw sql : SELECT * FROM `tableName` WHERE `tableName`.`size` < 100

?>

http://www.tizag.com/mysqlTutorial/mysqlconnection.php
http://www.tizag.com/mysqlTutorial/mysqlwhere.php

maaha

Member
دوست عزیز من اینا رو میدونم.مشکل من دقیقا اینه که برای هر سرچی باید query بزنم؟من که همیشه نمیخوام خونه های زیر 100 متر رو لیست کنم.یه بار بالای 100 متر.یه بار بالای 200 متر.احتمال های زیادی هست.واسه همشون باید query بنویسم؟:rose:
سوال دوم این که : وقتی سایت رو اپ کردم و تحویل دادم اگر ادمین سایت query زدن بلد نبود چی؟:)

farik

Well-Known Member
باسلام..
نمیدونم من بد توضیح دادم یا شما متوجه نشدین..مثلا فرض کنید تو فرم شما به شکل زیر باشه:
کد:
<html dir="rtl">

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>New Page 1</title>
</head>

<body>
<form action="query.php" method="post">
	<select name="type">
		<option value="1">more than</option>
		<option value="0">less than</option>
	</select>
	<br />
	<input type="text" name="meter" />
</form>
</body>

</html>
خوب حالا کد query.php رو اینطوری مینویسین:
PHP:
<?php
mysql_connect("hostname", "mysqlUser", "password") or die(mysql_error());
echo "Connected to MySQL<br />";
mysql_select_db("tableName") or die(mysql_error());
echo "Connected to Database";
if($_POST['type']){
	mysql_query('SELECT * FROM `tableName` WHERE `tableName`.`size` > '.$_POST['meter']);
}else{
	mysql_query('SELECT * FROM `tableName` WHERE `tableName`.`size` < '.$_POST['meter']);
}
?>
امیدوارم متوجه شده باشید..
موفق باشید...

hidensoft

Member
من لقمه آماده کردم دیگه حالا باقیش با خودت تبدیل یه > به < کار زیاد سختی نیست . موفق باشید

maaha

Member
من لقمه آماده کردم دیگه حالا باقیش با خودت تبدیل یه > به < کار زیاد سختی نیست . موفق باشید
اره دوست عزیز.ممنونم.منظور من این بود که احتمال های زیادی رو باید چک کنم.
مثلا یه خونه زیر 100 متر توی تهران با قیمت بین 90 تا 100 میلیون
یه ویلای 500 تا 1000 متر تو شمال با قیمیت فلان
و و و...
اگه فقط یه > و < بود که سوال نمیپرسیدم!
دوباره مرسی:rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
خب این که دیگه فقط استفاده از یک شرط ساده هست !
PHP:
"SELECT * FROM `table` WHERE `col1` > 100 AND `col2` < 200"

farik

Well-Known Member
سلام..
اگه با دستورات مای اس کیو ال خیلی آشنا نیستین یک سر به لینکی که تو امضام گذاشتم بزنین...به دردتون میخوره...

جدیدترین ارسال ها

بالا