نوشتن نرم افزار ویندوزی با php به صورت لوکال ؟

imanmir

Member
با سلام دوستان
من می خوام یک پروژه را شروع بکنم چند تا سوال دارم با توجه به وِیژگی نرم افزار

لطفا تمامی مطلب را بخوانید چون پاسخ شما برای من خیلی مهم است

ویژگی نرم افزار
به دلیل اینکه باید نرم افزار لوکال باشه و شاید روز 500 رکورد ثبت نامی وارد بشه شامل مشخصات کامل شخصی یک فرد و 2000هزار رکورد زیر مجموعه ای ، نمی شه آنلاینش کرد چون تاخیر اصلا نباید باشه و باید در کمترین حالت 4 سیستم شبکه و در حال اجرا باشه و اصلا احساس کندی نکنه
پس آنلاین شدنی نیست چون با این اینترنت ما کار از بین می ره

خوب حالا می خوام با php ,mysql,json,.....کارتمیزی را شروع کنم

چند سوال

1-چون باید با یک مرورگر برنامه اجرا بشه در زمانی که در خواست پرینت بالا برود و در روز 5000 در خواست چاپ در صف قرار می گیرد و شبکه هم هست گاها دیده شده که پرینت کند می شه و یک درخاوست 5 دقیقه طول کشیده شده تا چاپ بشود ، شاید به خاطر بافر کردن و ... آیا این مشکل ضعف مهم سیستم و کندی کار نمی شود و در سیستم وب بیس و مرورگر این مشکل وجود دارد یا کلی می باشد؟
2-امنیت سیستم :چون php و باید کد در سیستم محل نصب شده یا سرور باشه حالا ما Encode کنیم، نگران کندی و باز لو رفتن کد هستم آیا راه حل هسته مرکزی یا سورس کد در جای دیگر و با یک ip valid قابل دسترسی برای مشتری باشه عملی هست و سرعت تاثیری ندارد شما چه راه حلی دارید برای امنیت و اجرا سیستم در دست مشتری؟
3- اگر من کل همه جداول و رکورد ها داده های بانک اطلاعاتی کد کنم که هر کی پایگاه را باز کرد چیزی نفهمه روی سرعت چه قدر تاثیر داره و این کار مناسب است ؟
4-چه گونه می تونم روی دیتابیس یا جداول پسورد بگذارم تا حتی Viwe و ... نده ولی تو سیستم کار کنه ؟roo,...منظورم نیست
5-روی بحث شبکه چه راه حلی وجود دارد تا ارتباط بهینه باشه یعنی با شبکه کردن کل سیستم ها و وارد کردن ip سرور برنامه ران می شود یا به تنظیمات خاصی نیاز دارد و در برقراری ارتباط سرعت کم تر از ویندوز بیس نمی باشد؟
6-چون من فقط web programer هستم این دیدگاه رو دارم اصلا اینکار مناسبه از دید مهندسی نرم افزار؟

منتظر پاسخ خوب شما هستم

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
1 - مشکل پرینت فکر نمیکنم به این موضوع ربطی داشته باشه! میتونین از چندتا پرینتر استفاده کنین
2 - شما میخوای کدت لو نره؟!
3 - اگه میخوای واسه یه شرکت بنویسی بهتره از این کارا نکنی چون برنامه رو پیچیده میکنه
4 - ؟
5 - یه کامیپوتر قوی رو سرور کن بعد تو تنظیمات آپاچی یه دامین واسش ست کن
6 - بله! روش خوبیه به نظرم! خیلی از دردسرهای سوکت پروگرمینگ و شبکه کردن رو نخواهید داشت

جدیدترین ارسال ها

بالا