par30web
New Member
سلام
من یک سایتی رو دیدم بودم که تو اون صاحب سایت با کد جاوائی یه سری متن ها رو تو جاوا می نوشت و این متون تو یک فلش نمایش داده می شدند! پس از اصرار زیاد متوجه شدم که این فرد از این سایت کمک گرفته!
الآن من هم می خوام یک همچین کاری بکنم! یعنی یک فلش بسازم که مثلا دو تا متن پشت سر هم به صورت فید بیان و برن بعد این متنی که میاد و میره از توی یک جاوا ایمپورت بشه... مثل هدر این سایت!
دوستان لطفا در مورد اینکه برای اینکار فایل فلشی که می سازم باید چطور باشه و اسکریپت رو چیکار کنم یک توضیح بدید.... خیلی خیلی ممنون میشم![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
![rose :rose: :rose:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_rose.gif)
من یک سایتی رو دیدم بودم که تو اون صاحب سایت با کد جاوائی یه سری متن ها رو تو جاوا می نوشت و این متون تو یک فلش نمایش داده می شدند! پس از اصرار زیاد متوجه شدم که این فرد از این سایت کمک گرفته!
الآن من هم می خوام یک همچین کاری بکنم! یعنی یک فلش بسازم که مثلا دو تا متن پشت سر هم به صورت فید بیان و برن بعد این متنی که میاد و میره از توی یک جاوا ایمپورت بشه... مثل هدر این سایت!
دوستان لطفا در مورد اینکه برای اینکار فایل فلشی که می سازم باید چطور باشه و اسکریپت رو چیکار کنم یک توضیح بدید.... خیلی خیلی ممنون میشم